Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλως το μποτσακι μου!! Γενικα ηρεμη ειμαι βρε, αν εξαιρεσεις εχθες που κουραστηκα λιγο απλα τωρα με επιασε η υπνηλια και λιγη ανακατωσουρα που ειχα και στον Δημητρη τις πρωτες μερες! Ειναι που εκοψα και τον καφε αλλα σε λιγες μερες θα το εχω συνηθισει. Ο γιατρος μου επιτρεπει λιγο καφε την ημερα, απαγορευται αυστηρα ο ντεκαφεινε!! Εγω ομως προτιμω μεχρι να τελειωσει το πρωτο τριμηνο που ειναι η οργανογεννεση να αποφευγω γλυκα, καφεδες και γενικα ανθυγιεινη διατροφη. Μετα θα πινω εναν ελληνικο καθε πρωι, δεν υπαρχει προβλημα!

Εσυ πως εισαι μποτσακι μου με τον μπαλαρινο σου?? Ειδα περασατε ωραια εχθες στην παρασταση ε?? Μπραβο! Αντε γυρισε και η συμπεθερα σου, ποιος σας πιανει!!

Α ενταξει!!!!!!Γιατι φοβηθηκα με την δικια μου γιατι τωρα δεν πρεπει να σηκωνει ουτε την μπεμπα της και τι να κανει??Ποιος θα την σηκωσει????

Κι εγω με τον καφε ειχα ενα θεμα και ο γιατρος μου ειπε μεχρι εναν ελαφρυ την μερα μπορω να τον πινω και ποτε νες!!!!!!!

Καλα περασαμε εχθες,ηταν πολυ ωραια παραταση,αλλα πολυ ζεστη βρε παιδια!!!!!!

Ναι γυρισε και η συμπεθερα και ξαναμαζευτηκαμε!!!!!!!

Και το τρομπονακι μου καλα ειναι!!!!!Ο Δημητρακης μας?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ο Δημητρακης, κοιμηθηκε λιγο τωρα οποτε ξεκλεψα λιγο χρονο να μπω! Παρολο που μου ειπε η μαια να τον σηκωνω οπως θα εκανα πριν εγω το αποφευγω, ευτυχως ανεβοκατεβαινει πλεον μονος τα σκαλια, καναπε, κρεβατι και απλα ειμαι απο διπλα του. Ο,τι μπορω να αποφυγω καλο ειναι! Μποτσακι μου ποτε εχεις ξανα γιατρο? Δεν ξερω αν ειχες προσεξει που σου ειχα γραψει για τα μαθηματα μητροτητας στο ΡΕΑ!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα ο Δημητρακης, κοιμηθηκε λιγο τωρα οποτε ξεκλεψα λιγο χρονο να μπω! Παρολο που μου ειπε η μαια να τον σηκωνω οπως θα εκανα πριν εγω το αποφευγω, ευτυχως ανεβοκατεβαινει πλεον μονος τα σκαλια, καναπε, κρεβατι και απλα ειμαι απο διπλα του. Ο,τι μπορω να αποφυγω καλο ειναι! Μποτσακι μου ποτε εχεις ξανα γιατρο? Δεν ξερω αν ειχες προσεξει που σου ειχα γραψει για τα μαθηματα μητροτητας στο ΡΕΑ!

Ναι το ειδα!!!Εχω στις 21 του μηνα αλλα πως να το κανονισω βρε αγορομαμυ μου που εχω τοσο δρομο??

1sh1p2.png

Καλημερα φιλεναδες η μαλλον καλησπερα...

Τι κανετε;;;;

Εγω καλα ειμαι αν και ωρες ωρες με πιανει μια χαζοανησυχια γιατι υπαρχουν μερες που νιωθω το αστερακι μου να κουνιεται πολυ εντονα και η κοιλια μου να ειναι πιο φουσκωμενη και ωρες ωρες δεν τον νιωθω να κουνιεται τοσο εντονα και η κοιλια μου δεν ειναι τοσο φουσκωμενη....

Καλημερα Νασια!!! Αυτες οι ανησυχιες ειναι απαραιτητες στην εγκυμοσυνη;);) Μην ανησυχεις ομως και πολυ, το μπεμπε μπορει να μην εχει καθε μερα την ιδια ενεργητικοτητα οσο για την κοιλια σου το ιδιο φουσκωμενη θα ειναι (που να παει το μωρο???) απλα αλλες στιγμες θα τη νιωθεις πιο εντονα αν κανει μικρες συσπασουλες επειδη σκληραινει, ειναι λογικο! Κι εγω ενιωθα ετσι ακριβως!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι το ειδα!!!Εχω στις 21 του μηνα αλλα πως να το κανονισω βρε αγορομαμυ μου που εχω τοσο δρομο??

απλα στο ανεφερα να το εχεις υποψιν, να πας οταν γεννησεις που θα εισαι μεσα στο μαιευτηριο ουτως ή αλλως!! 1 ωριτσα κραταει και κανεις οοοοοσες ερωτησεις θελεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ποσο εισαι ακριβως αλλα ουτως η αλλως ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες καποιες μερες ειναι ποιο ζωηρα!

οσο για το φουσκωσε ξεφουσκωσε παιζει ρολο η θεση του μωρου πως ειναι μεσα στην κοιλια οποτε με αλλη θεση δειχνει τουρλα η κοιλια και αλλες δεν ειναι καλη!

Σημερα μπαινω στον 6ο μηνΑ.Γενικα δεν ειμαι ατομο που με το παραμικρο θα ανησυχησω για να σκεφτεις την Πεμπτη που εχω τον β επιπεδου δεν εχω καθολου αγχος γιατι ξερω οτι ολα θα ειναι καλα και δεν το σκεφτομαι καθολου σε σχεση με τον αντρα μου ο οποιος ειναι αγχωμενος απιστευτα...

dev338pr___.png

απλα στο ανεφερα να το εχεις υποψιν, να πας οταν γεννησεις που θα εισαι μεσα στο μαιευτηριο ουτως ή αλλως!! 1 ωριτσα κραταει και κανεις οοοοοσες ερωτησεις θελεις!

Α ναι ναι ναι!!!!!!!!!!Ετσι φυσικα και θα παω!!!

Ειδες τελικα ειναι και καποια πραγματα βασικα που λειπουν κι απο την επαρχια!!!

1sh1p2.png

Καλημερα Νασια!!! Αυτες οι ανησυχιες ειναι απαραιτητες στην εγκυμοσυνη;);) Μην ανησυχεις ομως και πολυ, το μπεμπε μπορει να μην εχει καθε μερα την ιδια ενεργητικοτητα οσο για την κοιλια σου το ιδιο φουσκωμενη θα ειναι (που να παει το μωρο???) απλα αλλες στιγμες θα τη νιωθεις πιο εντονα αν κανει μικρες συσπασουλες επειδη σκληραινει, ειναι λογικο! Κι εγω ενιωθα ετσι ακριβως!!

Οντως ωρες ωρες η κοιλια μου γινεται καπως ποιο σκληρη....

dev338pr___.png

Καλως την Νασια μας!!!!!!!!!Καλα ειμαστε κοριτσακι,μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα μαλλον γιατι κι εγω το νιωθω!!!!!!!!Μαλλον ειναι κι αυτο στο προγραμμα!!!!!!!!

Δηλαδη και εσυ ωρες ωρες το νιωθεις πιο εντονα και ωρες ωρες ελαχιστα;;;;

dev338pr___.png

Οντως ωρες ωρες η κοιλια μου γινεται καπως ποιο σκληρη....

παρατηρησε κατι... οταν εισαι λιγο πιο κουρασμενη τοτε δεν ειναι που αισθανεσαι πιο σκληρη την κοιλια??? ενω οταν εισαι εντελως χαλαρη ειναι σαν ζελεδακι????:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

εχει ο Βασιλοπουλος και τα καρφουρ !λιμπερο αδιαβροχες πανες αν και τα απλα παμπερς που εχει τυχει να χρησιμοποιησω δεν φουσκωνουν ειναι μια χαρα!επισης στα καταστηματα με βρεφικα εχει κατι σαν βρακακια πλαστικα για πανω απο την πανα!

Α ωραια εχουμε και απο τα 2 σουπερ εδω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

παρατηρησε κατι... οταν εισαι λιγο πιο κουρασμενη τοτε δεν ειναι που αισθανεσαι πιο σκληρη την κοιλια??? ενω οταν εισαι εντελως χαλαρη ειναι σαν ζελεδακι????:tongue::tongue:

Τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο καθε βραδυ οταν παω να ξαπλωσω ειναι οντως πιο σκληρη και σημερα το πρωι που σηκωθηκα την ωρα που ετοιμαζομουν παρατηρησα οτι ηταν πιο χαλαρη και συγκεκριμενα το παρατηρησα την ωρα που εβαζα κρεμα.Γιατι γινεται αυτο;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...