Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!Ξυπνησα απο νωρις σημερα, σιδερωσα (τα αφησα στη μεση) και πηγαμε να παρουν αιμα στη μικρη για τις εξετασεις...Πήγαμε σε 3 μικροβιολογικά γιατι το πρωτο που ηθελα ήταν κλειστο λογω διακπών, το δευτερο γινοταν πανικος και στο 3ο ευτυχως ξεμπερδεψαμε. Το πρωι ξυπνησε η μικρη και αμεσως της ηρθαν δακρυα γιατι να παμε σημερα στο γιατρο για το αιμα;;;και κλαψουριζε...Πηγαμε λοιπον αφου ηρεμισαμε και ευτυχως ηταν κυρια, δεν εκλαψε ουτε τιναχτηκε καθολου...προφανως ειχε καλο χερι και η κοπελα στο μικροβιολογικο και της εδωσαν και γλειφιτζουρι και φυγαμε...Το απογευμα τα αποτελεσματα και αυριο λογικα θα τα παω στο ΙΚΑ να τα δουν...

Τωρα φευγω ξανα...εχουμε πισινα!!!

Θα τα πουμε το μεσημερι!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!! Τι κανετε?? Εμεις καλα αν εξαιρεσουμε οτι απο εχθες εχω μια μονιμη νυστα κοριτσια! Ατιμη προγεστερονη! Και στον Δημητρη ετσι ημουν τις πρωτες 2-3 εβδομαδες!

Μαρακι μου σε αναστατωσε το ονειρο ε? Ειναι και τα ατιμα λες και τα ζεις ζωντανα μερικες φορες! Προσπαθησε να εισαι ηρεμη, δεν ειναι κατι... Ξεκουρασου ακοοομα περισσοτερο για να μην εχεις εννοια οτι θα σου συμβει κατι!

Συμπεθεραααααα!!! Καλημεραααααα στη φουρτουνιτσα που χοροπηδα, να σας στειλω και τον γαμπρο να κανουν ντουετο!! Πρωι πρωι μου κατεβασε τα παντα απο τα κομοδινα και γενικα δε στεκεται!!! Σε νιωθω!! Ειναι αυτη η ηλικια που δεν κρατιουνται παρα μονο οταν κοιμουνται! Πλεον δεν καθεται ουτε στο καροτσι οπως μεχρι πριν λιγο καιρο οταν ειμαστε εξω. Θελει μονο να του κραταμε τα χερακια να περπαταει. Χαλαλι τους ολη η κουραση!!

Ηλιοβασιλεμα μου ποτε θα παρετε τα αποτελεσματα σας? Δωσε ενα γλυκο φιλακι στην Αγγελικουλα μας απο εμενα και τον Δημητρακη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι παιδι μου να παρεις αν οι συνθηκες ειναι αυτες, απλα εγω τα απλωνω μεσα (γιατι το εξω το σιχαινομαι, μπορει να ειμαι σε χωριο αλλα και παλι σκονη κλπ) και ξεραινονται σε μια μερα.

Αν δεν ειχα προγραμμα στο πλυντηριο για ατσαλακωτα και εγω θα επαιρνα...

εγω δεν γινεται να τα απλωσω μεσα σε 120 τετραγωνικα σπιτι δεν εχω που να τα βαλω αστα μου σπαει τα νευρα!ειναι εννοιαιος ο χωρος κουζινας με σαλονι οποτε εκει δεν γινεται λογω οσμων μαγειρεματος ,στα υπνοδωματια δεν γινεται γιατι τα απορυπαντικα μυριζουν και δεν θελω να τα αναπνεουμε και στον ξενωνα δεν γιενται γιαιτ ο αντρας μου εχει μηχανηματα και εχει βγαλει μια θεωρια οτι τα ρουχα απελευθερωνουν υγρασια και θα του χαλασουν τα μηχ/τα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

εγω δεν γινεται να τα απλωσω μεσα σε 120 τετραγωνικα σπιτι δεν εχω που να τα βαλω αστα μου σπαει τα νευρα!ειναι εννοιαιος ο χωρος κουζινας με σαλονι οποτε εκει δεν γινεται λογω οσμων μαγειρεματος ,στα υπνοδωματια δεν γινεται γιατι τα απορυπαντικα μυριζουν και δεν θελω να τα αναπνεουμε και στον ξενωνα δεν γιενται γιαιτ ο αντρας μου εχει μηχανηματα και εχει βγαλει μια θεωρια οτι τα ρουχα απελευθερωνουν υγρασια και θα του χαλασουν τα μηχ/τα!

Βρε εσυ καλα θα κανεισ να παρεις στεγνωτηριο, αλλωστε μην ξεχνας οτι εισαι σε πολη με οτι συνεπαγεται αυτο (υγρασια, σκονη, καυσαεριο, αλλοι ρυπογονοι παραγοντες) απλα εγω ελεγα για εμενα για ποιο λογο δεν εχω παρει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

θα αρχισω να πιστευω οτι κατι εχετε μαζι μου !!

χαχα μολις πηγα να ετοιμασω φρουτα στο γιο μου τσα;κ οι γλωσοκοπανες εμφανιστηκαν!!!

πλακα κανω καλημερα σε ολεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!111;);););););););)

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Βρε εσυ καλα θα κανεισ να παρεις στεγνωτηριο, αλλωστε μην ξεχνας οτι εισαι σε πολη με οτι συνεπαγεται αυτο (υγρασια, σκονη, καυσαεριο, αλλοι ρυπογονοι παραγοντες) απλα εγω ελεγα για εμενα για ποιο λογο δεν εχω παρει...

κοιτα εκτος απο τα αλλα ειναι και οτι δεν εχω βοηθεια και ο χρονος απλωματος και σιδερωματος ειναι πολυτιμος!

απλα εψαχνα τωρα; που ειναι εκπτωσεις να δω στο ιντερνετ να στιελω τον αντρα μου να το παρει κατω απο 450 ευρω δν υπαρχει κατι αξιολογο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κοιτα εκτος απο τα αλλα ειναι και οτι δεν εχω βοηθεια και ο χρονος απλωματος και σιδερωματος ειναι πολυτιμος!

απλα εψαχνα τωρα; που ειναι εκπτωσεις να δω στο ιντερνετ να στιελω τον αντρα μου να το παρει κατω απο 450 ευρω δν υπαρχει κατι αξιολογο!

Χμμμ...!!!! Αν θα παρεις να επιλεξεις κατι αξιοπιστο κατασκευαστικα γιατι σιγουρα θα κανεις αποσβεση...

Ψαχνω να βρω αδιαβροχες πανες, αν δεν βρω εδω δραμα ποιο σουπερ μαρκετ μπορει να εχει απο τα μεγαλα.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Kαλημερα καλες μου φιλεναδες!!!!!!!!!!

Τι κανετε???????

Οοοοοοοοοοολες καλαααααααααα?????????

Αγορομαμυ μου καλη για βαλε λιγο κωλο κατω!!Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα η ξαδερφη μου που μεινατε μαζι εχει μια ελαφρια αποκολλησουλα και της ειπε ο γιατρος να προσεχει κι εκινη επειδη ηταν αρχη δεν ασχολιοταν και πολυ!!!!!Για ηρεμησε κι εσυ κοριτσακι κι ολα θα γινουν!!!!!!!!

Μαρια μου ολα κομπλε?

Ειναι λογικο να ταραχτηκες με το ονειρο που ειδες αλλα μη δινεις βαση τα ονειρα στις εγκυες δεν βγαινουν ποτε!!!!!!!!!

Ngn μου πως εισαι κοπελιτσα μου????

Τα αλλα κοριτσακια μας καλα???????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες η μαλλον καλησπερα...

Τι κανετε;;;;

Εγω καλα ειμαι αν και ωρες ωρες με πιανει μια χαζοανησυχια γιατι υπαρχουν μερες που νιωθω το αστερακι μου να κουνιεται πολυ εντονα και η κοιλια μου να ειναι πιο φουσκωμενη και ωρες ωρες δεν τον νιωθω να κουνιεται τοσο εντονα και η κοιλια μου δεν ειναι τοσο φουσκωμενη....

dev338pr___.png

Χμμμ...!!!! Αν θα παρεις να επιλεξεις κατι αξιοπιστο κατασκευαστικα γιατι σιγουρα θα κανεις αποσβεση...

Ψαχνω να βρω αδιαβροχες πανες, αν δεν βρω εδω δραμα ποιο σουπερ μαρκετ μπορει να εχει απο τα μεγαλα.....??????

εχει ο Βασιλοπουλος και τα καρφουρ !λιμπερο αδιαβροχες πανες αν και τα απλα παμπερς που εχει τυχει να χρησιμοποιησω δεν φουσκωνουν ειναι μια χαρα!επισης στα καταστηματα με βρεφικα εχει κατι σαν βρακακια πλαστικα για πανω απο την πανα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλως το μποτσακι μου!! Γενικα ηρεμη ειμαι βρε, αν εξαιρεσεις εχθες που κουραστηκα λιγο απλα τωρα με επιασε η υπνηλια και λιγη ανακατωσουρα που ειχα και στον Δημητρη τις πρωτες μερες! Ειναι που εκοψα και τον καφε αλλα σε λιγες μερες θα το εχω συνηθισει. Ο γιατρος μου επιτρεπει λιγο καφε την ημερα, απαγορευται αυστηρα ο ντεκαφεινε!! Εγω ομως προτιμω μεχρι να τελειωσει το πρωτο τριμηνο που ειναι η οργανογεννεση να αποφευγω γλυκα, καφεδες και γενικα ανθυγιεινη διατροφη. Μετα θα πινω εναν ελληνικο καθε πρωι, δεν υπαρχει προβλημα!

Εσυ πως εισαι μποτσακι μου με τον μπαλαρινο σου?? Ειδα περασατε ωραια εχθες στην παρασταση ε?? Μπραβο! Αντε γυρισε και η συμπεθερα σου, ποιος σας πιανει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τι κανετε;;;;

Εγω καλα ειμαι αν και ωρες ωρες με πιανει μια χαζοανησυχια γιατι υπαρχουν μερες που νιωθω το αστερακι μου να κουνιεται πολυ εντονα και η κοιλια μου να ειναι πιο φουσκωμενη και ωρες ωρες δεν τον νιωθω να κουνιεται τοσο εντονα και η κοιλια μου δεν ειναι τοσο φουσκωμενη....

Καλως την Νασια μας!!!!!!!!!Καλα ειμαστε κοριτσακι,μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα μαλλον γιατι κι εγω το νιωθω!!!!!!!!Μαλλον ειναι κι αυτο στο προγραμμα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τι κανετε;;;;

δεν ξερω ποσο εισαι ακριβως αλλα ουτως η αλλως ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες καποιες μερες ειναι ποιο ζωηρα!

οσο για το φουσκωσε ξεφουσκωσε παιζει ρολο η θεση του μωρου πως ειναι μεσα στην κοιλια οποτε με αλλη θεση δειχνει τουρλα η κοιλια και αλλες δεν ειναι καλη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...