Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρακι μου μη σε πιανει πανοικος, προσπαθησε να το ξαχασεις και να συνεχισεις την ημερα σου με απολυτη ΑΡΜΟΝΙΑ, ακουσε με και δεν θα χασεις....!!!!!!!!

Ακου την πυθια...!!!!!!!!

καλοημεουδια γλυκο μου κοαλακι!!!

τι κανει η μικρη μας φουρτουνιτσα?

σε ευχαριστω συνηθως δεν επιρεαζομαι απο τετοιες βλακειες αλλα δεν ξερω και τι σημαινει ολο αυτο και ητνα και η μαμα μου στο ονειρο μου και καταλαβαινεις!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια ασχετο εχει καμια σας στεγνωτηριο να μου πειτε την γνωμη σας ειμαι σε αναζητηση να βρω να παρω ενα!

Εγω δεν εχω, δεν χρειαστηκε να παρω μεχρι τωρα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω δεν εχω, δεν χρειαστηκε να παρω μεχρι τωρα...

κοαλακι μου το σκεφτομαι γιατι εχουμε μετακομισει σε πλαγια βουνου και κοντα σε κεντρικο δρομο που περναν λεωφορεια καθε μερα πλενει η κοπελα το μπαλκονι χωρις υπερβολη και καθε μερα εχει μαυριλα και σιχαινομαι τα ρουχα να τα απλωνω στη μαυριλα!το βουνο το αναφερω γιαιτ μου εξηγησαν οτι απλα ειμαι μεσα στην ζωνη καυσαεριων οτι η ατμοσφαιρα χωψριζεται σε ζωνες και οτι πανω απο αυτη την ζωνη ή κατω απο αυτη τη ζωνη δεν θα ηταν τοσο δραματικη η κατασταση το αιρ κοντισιον του πλενουμε τα φιλτρα καθε εβδομαδα!!!

επισης λεω μοιλις γεννηθει πρωτα ο θεος το μωρο να μην εχω τοσο σιδερο να το μειωσω με την χρηση στεγνωτηριου

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου όπως είπα στην εγκυμοσύνη μας όλες βλέπουμε τέτοια όνειρα.μην ανησυχείς δεν είναι τπτ .

πατουσιτσα μουγυρίσατε από διακοπές ?????????

οι υπόλοιπες καλά?????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοαλακι μου το σκεφτομαι γιατι εχουμε μετακομισει σε πλαγια βουνου και κοντα σε κεντρικο δρομο που περναν λεωφορεια καθε μερα πλενει η κοπελα το μπαλκονι χωρις υπερβολη και καθε μερα εχει μαυριλα και σιχαινομαι τα ρουχα να τα απλωνω στη μαυριλα!το βουνο το αναφερω γιαιτ μου εξηγησαν οτι απλα ειμαι μεσα στην ζωνη καυσαεριων οτι η ατμοσφαιρα χωψριζεται σε ζωνες και οτι πανω απο αυτη την ζωνη ή κατω απο αυτη τη ζωνη δεν θα ηταν τοσο δραματικη η κατασταση το αιρ κοντισιον του πλενουμε τα φιλτρα καθε εβδομαδα!!!

επισης λεω μοιλις γεννηθει πρωτα ο θεος το μωρο να μην εχω τοσο σιδερο να το μειωσω με την χρηση στεγνωτηριου

κοίτα εγώ ξέρω από γνώστες μου ότι βολεύει πολύ το στεγνωτηριο.αλλά αν θα έπαιρνα θα ήταν όταν χάλασε το πλυντήριο μου κ θα έπαιρνα 2 σε 1.κ για εξοικονόμηση χώρου.όσο για το σίδερο αν τα βγάλεις αμέσως μόλις τελειώσει το στεγνωτηριο μερικά ναι δεν θέλουμε καν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι παιδι μου να παρεις αν οι συνθηκες ειναι αυτες, απλα εγω τα απλωνω μεσα (γιατι το εξω το σιχαινομαι, μπορει να ειμαι σε χωριο αλλα και παλι σκονη κλπ) και ξεραινονται σε μια μερα.

Αν δεν ειχα προγραμμα στο πλυντηριο για ατσαλακωτα και εγω θα επαιρνα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι παιδι μου να παρεις αν οι συνθηκες ειναι αυτες, απλα εγω τα απλωνω μεσα (γιατι το εξω το σιχαινομαι, μπορει να ειμαι σε χωριο αλλα και παλι σκονη κλπ) και ξεραινονται σε μια μερα.

Αν δεν ειχα προγραμμα στο πλυντηριο για ατσαλακωτα και εγω θα επαιρνα...

κοαλακι μου καλά είσαι????????η μαριάννα τι κάνει??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Εγώ δεν εχω στεγνωτηριο! Αλλα μένουμε στην άκρη του χωριού και δεν πολυπερνανε αυτοκίνητα. Πήρα και καινούρια απλωστρα από τα τζαμπο γιατί η παλιά που είχε η πεθερά μου είχε σκουριασει σε καποια σημεία. Θα μαζέψω τις γλάστρες σε μια άκρη και θα κάνω χώρο και θα τα απλώσω. Απλώς εγώ θα τα σιδέρωμα όλα. Εσώρουχα-φαρμάκια μέσα έξω, σελτεδες,μπουρνουζακια, πετσετουλες, ακόμα και τις κουβερτουλες θα σιδερωσω. Θα χαμηλωσω στο.1 το σίδερο να μην καούν. Μακάρι να είχα το σίδερο της μάνας μου που είναι ατμοσιδερο να ξεμπερδευα πιο γρήγορα γιατί δεν θα ήθελαν μέσα και έξω σιδερωμα τα εσώρουχα-φορμακια! Δεν της το περνώ για να μην κάνω καμία ζημιά και της το χαλάσω, αλλά δεν πάω να τα σιδερωσω εκεί γιατί είναι περιπου μισή ώρα πάνω κάτω μακριά από δω και θα θέλω να τα κάνω από την αρχή. Θα τα βάζω απευθείας στη συρταριερα και θα μείνουν εκεί..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλα ειμαστε....η μαριαννα κλασικα πανω στο σαλονι και χοροπηδαει...!!!!!

Εσεις...???????

καλά κ εμείς εδώ παίζει ο μικρός δίπλα μου!!!!!!!σε λίγο θα τον βάλω να κοιμηθεί λίγο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...