Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

πωπωπωπωπω!!!καλε κοριτσια εγω αισθανομαι φυσαλιδες και τεντωματα οταν ειμαι ξαπλωμενη!!!!!δεν χοροπηδαει η κουτσουνα μου!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπωπωπωπω!!!καλε κοριτσια εγω αισθανομαι φυσαλιδες και τεντωματα οταν ειμαι ξαπλωμενη!!!!!δεν χοροπηδαει η κουτσουνα μου!!!!!!!!!!

Πατουσιτσααααααααααα η κουτσουνα σου μαλλον θα βγει γοργονα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τι να σε πω μαλλον ειναι εγκαρσια και τον νοιωθεις ετσι μεγαλωνοντας αναγκαστικα θα ειναι καθετα!

Στη Β' επιπεδου τον ειχα ανάποδα. Τα ποδια του ηταν πανω (κάτω από το στομαχι) και το κεφαλάκι του κάτω! Πριν ξαπλώσω με χτυπούσε κάτω ως συνηθως. Φαίνετε γυρνούσε εκεινη την ωρα. (η εδινε κεφαλιες!)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Στη Β' επιπεδου τον ειχα ανάποδα. Τα ποδια του ηταν πανω (κάτω από το στομαχι) και το κεφαλάκι του κάτω! Πριν ξαπλώσω με χτυπούσε κάτω ως συνηθως. Φαίνετε γυρνούσε εκεινη την ωρα. (η εδινε κεφαλιες!)

οταν ξαπλωνουμε βρισκουν απλα και κανουν αλλαγη θεσης

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσααααααααααα η κουτσουνα σου μαλλον θα βγει γοργονα....!!!!!!!

ε αφου θα μοιασει τη μανα της!!!!!γοργονιτσα θα μου βγει!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

μαλλον ειναι κλανιαρα η μπεμπα χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

δεν ξερω τι θα κανετε αλλα εγωω τη κανω να ξαπλωσω οχι να κοιμηθω γιαιτ περιμενω να παρω ενα χαπι σε μιση ωρα αλλα δεν αντεχη η μεσουλα μου!

καληνυχτα ομορφιες μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

δεν ξερω τι θα κανετε αλλα εγωω τη κανω να ξαπλωσω οχι να κοιμηθω γιαιτ περιμενω να παρω ενα χαπι σε μιση ωρα αλλα δεν αντεχη η μεσουλα μου!

καληνυχτα ομορφιες μου!

Καληνυχτα μαρακι...καλη ξεκουραση...!!!!

Και εγω παω για υπνο, καληνυχτα σε ολες.

Φιλια πολλααααα....!!!!!!! Τα λεμε αυριο....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αντε κοριτσιααααααα!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!εγω υηγανιζω πατατουλες να φαω με αυγα και χωριατικη σαλατουλα απο το χωριο μου!!!με τα χερακια μου της εκοψα!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοιμαστε ολες;;;;;;;;;;;;;;;;κλαψ κλαψ καμια σας δεν προλαβα;;;;;;;;;;;;

Πηγαμε για καφεδακι, επαιξε και η μικρη μας και τωρα κοιμουνται τα μωρα μου, αλλα εγω ειπα να μπω να πω μια καλησπερα!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου ηρθα κι εγώ πριν μιση ωρίτσα!!!!!

Ήταν τέλεια η παρασταση και μετά καθήσαμε λίγο παραλία!!!Πολύ ζεστη!!!!

Οταν μπήκα στο σπίτι τσίμπησα γιατί πεινουσα πολύ και μπήκα αμέσως να διαβάσω νεα και να σας καληνυχτισω!!!Πλέον μου έχετε γίνει απαραίτητες!!!!

Καληνύχτα νεραιδουλες μου όμορφες!!!!Όνειρα γλυκά και ξεκούραστα!!!!!

Μααααααααααααατς!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυτς!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσακια καλημερα τι κανετε???

εγω δεν ειχα καλο βραδυ ο μικρος μου ξυπνησε δυο φορες αλλε 3 τα ξυπνητηρια και καποια στιγμη που με πηρε ο υπνος εβλεπα στον υπνο μου την μαμα μου(η οποια εχει πεθανει) οτι ημαστα πολλοις κοσμος μαζεμενοι σπιτι μου κ η μαμα μου ειχε κατι μωρα δικα της 3 αγορακια με μικρη διαφορα ηλικιας και κατι κοριτσακια τελος παντων εκει που γελαγαμε λεει ακουμε φωνες και ουρλιαζε η μαμα μου "παναγια μου σκοτωθηκε το μωρο μου"παω να δω και βλεπω το ενα αγορακι ειχε πεσει απο το μπαλκονι και ηταν σαν να κοιμοταν στο δρομο!πεταχτηκα ιδρωμενη και κλαμενη μονο αυτο ξερω παει λοιπον ο υπνος μου και με εχει πιασει και ανησηχια απο το κωλοονειρο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαααααανες καλημερααααααααα......!!!!!!!!

Τι κανετε.....????? κοιμαστε.....??????

Εμεις θα κοιμομασταν και αλλο αν δεν ερχοταν ο μαναβης να φωναζει ροδακινα-νεκταρινια απο την εδεσσα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι μου χαρηκες με την παρασταση ε....??????

Μαρακι μου πως τα πας....?????? δεν πονας σημερα.....!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ωραια η βολτουλα σας...??????

Συμπεθερα μου που εισαι καλεεεεεε....???? τι κανει ο γαμπρος.....??????

Πατουσιτσαααα μου και εγω εχθες εφαγα βραδυατικα ενα πεινιρλι και μια πιτσουλα και ηπια ενα ποτηρι κοκα κολα να χωνεψω.

Οι αλλες που ειστε καλεεεεε....?????? χαθηκατε...!!!!!!! Οσες δεν πηγατε διακοπες....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσακια καλημερα τι κανετε???

εγω δεν ειχα καλο βραδυ ο μικρος μου ξυπνησε δυο φορες αλλε 3 τα ξυπνητηρια και καποια στιγμη που με πηρε ο υπνος εβλεπα στον υπνο μου την μαμα μου(η οποια εχει πεθανει) οτι ημαστα πολλοις κοσμος μαζεμενοι σπιτι μου κ η μαμα μου ειχε κατι μωρα δικα της 3 αγορακια με μικρη διαφορα ηλικιας και κατι κοριτσακια τελος παντων εκει που γελαγαμε λεει ακουμε φωνες και ουρλιαζε η μαμα μου "παναγια μου σκοτωθηκε το μωρο μου"παω να δω και βλεπω το ενα αγορακι ειχε πεσει απο το μπαλκονι και ηταν σαν να κοιμοταν στο δρομο!πεταχτηκα ιδρωμενη και κλαμενη μονο αυτο ξερω παει λοιπον ο υπνος μου και με εχει πιασει και ανησηχια απο το κωλοονειρο!

Μαρακι μου μη σε πιανει πανοικος, προσπαθησε να το ξαχασεις και να συνεχισεις την ημερα σου με απολυτη ΑΡΜΟΝΙΑ, ακουσε με και δεν θα χασεις....!!!!!!!!

Ακου την πυθια...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...