Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου ηρθα....!!!!!!!

Πατουσιτσα μου καλως ηρθες....!!!! Τι κανεις...?????

Συμπεθερα μην κουραζεσαι...!!!!!

Μαρακι πως τα πας.....??????

Ριτσακι καλα να περασετε στις διακοπες...!!!!!!

Μποτσακι εφυγες....??????

Ηλιοβασιλεμα βολτουλα...???????

Εμεις γυρισαμε απο τη βολτα, φαγαμε και νανι νωρις σημερα γιατι η φουρτουνα κοιμηθηκε για μεσημερι μονο 1μιση ωρα και τωρα επεσε ξερη...!!!!!!

Κοριτσια μου ζεστηηηηηηηηηηηη.....!!!!!!!!!!

για την ζεστη να τα πεις στον αντρα μου που μου λεει οτι ειμαι τρελη!

καλα ειμαι περασατε καλα?

γιατι ετσι η φουρτουνιτσα σημερα λογω ζεστης να υποθεσω?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι Μαρια μου πρεπει να μαζευτω. Αυριο το πρωι θα παω να παραγγειλω την τουρτα του μικρου και μετα θα κλειστουμε σπιτι!!!!

Διαβασα τα νεακια σας ολα καλα βλεπω!! Μια συμβουλη σε οσες ειστε εγκυες στο πρωτο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!

Πατουσιτσα μου καλως μας ηρθες με την κορακλα σου!! Εγω καλα ειμαι, δεν μπορω να προσδιορισω σε ποια εβδομαδα ειμαι γιατι εχει γινει καθυστερημενη συλληψη. Βασει της περιοδου ειμαι στο τελος της 5ης αλλα συμφωνα με τη χοριακη ειμαι τελη 4ης αρχη 5ης. Εχω τον πρωτο υπερηχο στις 19/8 να δουμε τι γινεται!! Ανυπομονω να ξαναζησω αυτη την υπεροχη εμπειρια!!

Συμπεθερααααααα!! Τι κανετε??? Εμεις για σαγιοναρακια πηραμε crocs, μια χαρα του ειναι αν και εμας δεν περπαταει αλλα οοοοοολη μερα στην παραλια τον κραταω απο το ενα χερι και περπαταει και τα πηγαινει καλα. Αντε να ψωνισετε αυριο να μας πειτε τι θα βρειτε!!!

ειδες αγορομαμυ μου πως ειναι να εισαι δευτερο μαμα θυμαμαι στον αλεξανδρο ηξερα λεπτομερειες τι θα δω στον υπερηχο αναπτυξη ανα εβδομαδα,ετρεχα σε μαθηματα ανωδυνου σε σεμιναρια για νους γονεις ηξερα ποσο ακριβως ειμαι τα παντα τωρα επειδη κρεβατωθηκα και επειδη φοβαμαι την προωροτητα ξερρω τι μου γινεται αλλιως μεχρι την 18η ετρεχα ολη μερα σαν την παλαβη να κανω δουλειες μεχρι ακι τα χαλια η τρελη μονη μου τα μαζεψα κιαι μετα εφταιγε το παιδακι που ηθελε να γεννηθει πριν την ωρα του!!!

ναι κοριτσια απολαυστε το τωρα στο πρωτο μετα δεν εχει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Μαζευτηκατε?????????

κοαλακι μου καλα ειμαστε μανα και κορη!!!!!!!!!

η Μαριαννα μας καλα ειναι????????

να προσεχεις αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!

Μαρια μου ναι!!!σε 13 μερες παω στον 6ο!!!!!!γιουπππιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

για την ζεστη να τα πεις στον αντρα μου που μου λεει οτι ειμαι τρελη!

καλα ειμαι περασατε καλα?

γιατι ετσι η φουρτουνιτσα σημερα λογω ζεστης να υποθεσω?

Ειχα κλιματισμο το μεσημερι απλα τυχαινει καμια φορα αντι να κοιμηθει 3 ωρες για μεσημερι κοιμαται λιγοτερο και ολα αυτα τωρα που της εκοψα τον ενδιαμεσο, γιατι πριν της τον κοψω κοιμοταν πολυ λιγοτερο το μεσημερι...

Συμπεθερα καλα ειμαστε....!!!!!! Θα παω να παρω πεδιλακια, να δω τι θα βρω οπως λες και εσυ...!!!!! Θελω σιγουρα κατι σκληρο και ανθεκτικο...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ειχα κλιματισμο το μεσημερι απλα τυχαινει καμια φορα αντι να κοιμηθει 3 ωρες για μεσημερι κοιμαται λιγοτερο και ολα αυτα τωρα που της εκοψα τον ενδιαμεσο, γιατι πριν της τον κοψω κοιμοταν πολυ λιγοτερο το μεσημερι...

Συμπεθερα καλα ειμαστε....!!!!!! Θα παω να παρω πεδιλακια, να δω τι θα βρω οπως λες και εσυ...!!!!! Θελω σιγουρα κατι σκληρο και ανθεκτικο...!!!!!!!

ναι ναι οπωσδηποτε συμπεθερα μου σκληρο και ανθεκτικο για εσας που περπατατε!!!

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι ειμαι ψοφια, παω με τον αντρουλη μου στο μπαλκονι να παρω λιγη δροσια και νανι νωρις! Με συγχωρειτε που δε μιλησα σε ολες σας, απλα ειμαι ψοφιααααα!!! Φιλακια!!! Καληνυχτες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι ειμαι ψοφια, παω με τον αντρουλη μου στο μπαλκονι να παρω λιγη δροσια και νανι νωρις! Με συγχωρειτε που δε μιλησα σε ολες σας, απλα ειμαι ψοφιααααα!!! Φιλακια!!! Καληνυχτες!!

σε συγχωρουμε με τον ορο να προσεχεις το σπορακι σου χαζοβιολα!

καληνυχτα!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καληνυχτα συμπεθερα μου, καλη ξεκουραση να εχεις...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλή ξεκούραση!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ακου εκει το μικρο βγαζει και γλωσσα!

τι κανει μαρη ο τρικαλινος χοροπηδαει?

Σήμερα και χθες ήταν ήρεμος. Μόνο την ώρα που έφαγα πεπόνι χοροπηδουσε. Αλλά αυτά τα τεντωματα! Μάνα μου! Ειδικά όταν πάω να ξαπλώσω ανάσκελα δεν μπορώ τα τεντωσω τα πόδια μου γιατί νιώθω ότι θα σκιστει η κοιλιά μου. Και είναι και πάντα σχεδόν χαμηλά. Σπάνια τον νιώθω ψηλά στο στομάχι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σήμερα και χθες ήταν ήρεμος. Μόνο την ώρα που έφαγα πεπόνι χοροπηδουσε. Αλλά αυτά τα τεντωματα! Μάνα μου! Ειδικά όταν πάω να ξαπλώσω ανάσκελα δεν μπορώ τα τεντωσω τα πόδια μου γιατί νιώθω ότι θα σκιστει η κοιλιά μου. Και είναι και πάντα σχεδόν χαμηλά. Σπάνια τον νιώθω ψηλά στο στομάχι!

τι να σε πω μαλλον ειναι εγκαρσια και τον νοιωθεις ετσι μεγαλωνοντας αναγκαστικα θα ειναι καθετα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...