Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

ναι μια χαρα παρτε χαρτη και παντε οπου σας βγαλει ποσο το κλεισατε απο περιεργεια?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε καλως την για ομολογα πως ηταν χτες η βολτα?

Ηταν πολυ ομορφα!!!Το Ναυπλιο παντα με μαγευει!!!!!!!

Και τωρα ετοιμαζομαι να παω στην παρασταση μας!!!!!!!!!

Πατουσιτσαααααααααααα μουυυυυυυ!!!!!!!!!

Ολα καλα με τον μπεμπη!!!Με ξυπνησε με κλωτσιες σημερα!!!!!!!!

Καθε μερα τον αισθανομαι πιο πολυ και με μαγευει!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλη βολτουλα!!!!!

Ριτσακι μου καλες διακοπες και να τα "απολαυσεις" ολα εκει που θα πας!!!Ειπαμε ειμαστε γουρλουδες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

οχι 17 Δεκεμβρη ειναι η Πιθανη ημερομηνια τοκετου της ενω στις 17 Σεπτεβρη μπαινει στο 3ο τριμηνο η κοπελα!απαπα δεν θελουμε να γεννησει τοτε για κανενα λογο!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΠΛΟΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ......ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εχεις ενα παραπανω λογο τωρα να ερθεις!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΝΑ !!!!!! ;);););)

εννοεις ενα ΣΙΓΟΥΡΟ λογο εσενα σιγα μην ξενυτευομουν για συγγενεις που δεν ξερω χαχα!

κοιτα το ποιο σιγουρο ειναι οτι θα ερθω το πασχα!πασχα κατεβαινω στα πεθερικα και ειναι κοντα αμφιλοχια μεσολογγι!

ετοιμασου κανονισε να ερθω και να παμε βολτα εγω τνην μπεμπα στο καροτσι κι εσυ στην κοιλια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

εννοεις ενα ΣΙΓΟΥΡΟ λογο εσενα σιγα μην ξενυτευομουν για συγγενεις που δεν ξερω χαχα!

κοιτα το ποιο σιγουρο ειναι οτι θα ερθω το πασχα!πασχα κατεβαινω στα πεθερικα και ειναι κοντα αμφιλοχια μεσολογγι!

ετοιμασου κανονισε να ερθω και να παμε βολτα εγω τνην μπεμπα στο καροτσι κι εσυ στην κοιλια!

Τωρα με ελιωσες..............Αχ μακαρι!!!

Ναι, οταν ξαναρθεις Αμφιλοχια, να μου πεις!!!!!!!!!! Να το μονταρουμε!!!!!

Ριτσακι μου καλες διακοπες και να τα "απολαυσεις" ολα εκει που θα πας!!!Ειπαμε ειμαστε γουρλουδες!!!!!!!!!

ποια παρασταση?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μαρη συμπεθερααααααααα!!!!!τι καλααααααα!!!!!εγω αισθανομαι φυσαλιδες το βραδυ πιο εντονες οταν ξαπλωνω και απο τεντωματα αλλο τιποτα!!!!χαχααχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!μπαλαρινα η κορακλα μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ποια παρασταση?

Κανει παρασταση η θεατρικη μας ομαδα που παιζω κι επειδη φετος δεν θα παιξω εχω βοηθησει στα ρουχα στο ραψιμο και παω να καμαρωσω τα παιδια μας!!!!!!!!!(εχω αναρτησει ανακοινωση στο φβ)

Και ζηλευωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Του χρονου ομως με το τρομπονακι μου!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλα να περασετε συμπεθερααααααααα!!!!!!!!!θα τα πουμε το βραδακι!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

μαρη συμπεθερααααααααα!!!!!τι καλααααααα!!!!!εγω αισθανομαι φυσαλιδες το βραδυ πιο εντονες οταν ξαπλωνω και απο τεντωματα αλλο τιποτα!!!!χαχααχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!μπαλαρινα η κορακλα μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Θα βγουνε χορευοντας αργεντινικο τανγκο!!!!!!!!!!

Το ζευγαρακι μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια, σας αφηνω προσωρινα...Παμε βολτιτσα!!!!!!! Μποτσακι καλη παρασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγινε ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερααααααααα!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλαααααα!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...