Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

maria ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΗΚΙΑ ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΡΗ ΩΡΑΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ......

Γεωργιουπολη ,Ελλαφονησι,Θερισσο ,Πρεβελη

Η γεωργιουπολη εχει ποταμι και πλατανια και η Θερισσος το ιδιο στην θερισσο να φατε οπωσδηποτε αυγα με στακοβουτυρο και γιαχνιστα χορτα!

Η πρεβελη εχει το φοινικοδασος και το ποταμι και πριν φτασεις εχε3ι μια γεφυρα μια λιμνουλα με μπαμιες και ενα ταβερνακι με νοστιμο φαγητο το εχει ο Μανουσος!

Το Ελαφονησι ειναι σαν να εισαι στις μαλβιδες βαλε μαγιο εχει ασημενια αμμο και γαλαζια νερα ειναι τελειο!

Το Βαι ειναι επισης ωραιο στο Λασιθι και στη διαδρομη της νοτιας κρητης θα βρεις ωραια μερη!

Η χερσονησος ειναι τιγκα σε μεθυσμενους τουριστες το ιδιο και τα μαλλια

Ωραια για καφε ειναι να πατε στα Χανια στους ταφους των Βενιζελων δεν θυμαμαι πως λεγεται η καφετερια ειναι ψηλα και βλεπεις ολη την θεα!

Τα Ανωγια ειναι για να να δεις παραδοση ειναι ενα βουνο χωρις κατι ιδιαιτερο συνηθως εχει κρυο γιατι ειναι στα ορια της κορυφης του ψηλορειτη εχει ωραιο κοκορα και μακαρονια χοντρα και το αντικριστο που κανουν εκει σου συνιστω να κατσεται στους Ξυλουρηδες εκει θα πας για φαι να δεις αντρες με παραδοσιακη φορεσια ετσι κυκοφορουν και υφαντα!

Η ιεραπετρα ειναι ωραια και η Ελουντα επισης αλλα δεν ειναι για μπανιο

η σιτια δεν εχει κατι ιδιαιτερο και ο Αγιος Νικολαος ειναι ωραιος επισης το Ηρακλειο δεν εχει κατι ιδιαιτερο εκτος και αν θες να να δεις αρχαια!

Συμβουλη μπειτε στο αυτολινητο με το μαγιο και οππου σας αρεσει σταματε!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω!!! 17 σεπταμβρη.....ανηπομονω!!!!!πολλες βδομαδες μου φαινονται!!!!χιχιχιχιχιχ!!!!!!

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 14 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΧΑ!ΧΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ patoysitsa:razz::-P:razz::-P:razz:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

ναι ναι Μαρακι μου!!!!!!!εχεις δικιο!!!!!!!!!!

τωρα εχω ραντεβου 12 του μηνα και μετα θα εχω 12 σεπτεμβρη λογικα!!!!!

8 του μηνα ηταν να κανω εδω την β'επιπεδου στο ρεα!

τι δικαιολογια να βρω να πω στο γιατρο μου?????η να του το πω οτι εκανα στη Λαρισσα την εξεταση.ουτουσι αλλως πρωτα ο Θεος στη Λαρισσα θα γεννησω!

αυτος εδω ομως δεν το ξερει!!!!

εχω και αυτο τωρα..πππφφφφ!!!!!!

Σιγα μην σκασεις βαλε τον αντρα σου να καθαρισει να του πειτε οτι θα γεννησεις λαρισα και να ξερει οτι απλα θα σε παρακουλουθει ο Αθηναιος σιγα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 14 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΧΑ!ΧΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ patoysitsa:razz::-P:razz::-P:razz:.

οχι 17 Δεκεμβρη ειναι η Πιθανη ημερομηνια τοκετου της ενω στις 17 Σεπτεβρη μπαινει στο 3ο τριμηνο η κοπελα!απαπα δεν θελουμε να γεννησει τοτε για κανενα λογο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Ξυπνησα και μολις εφαγα λιγο καρπουζακι!!!!!!!!!!!

Εχουμε αφιξεις???????????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΑΣ????????????ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε?????

Βρε καλως την για ομολογα πως ηταν χτες η βολτα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΣΑΙ !!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ε?

Ειναι ομορφα και ησυχα....σαν μια μικρη πολη...Δεν παραπονιεμαι βεβαια...αλλα θα αναπολω καποιες φορες οταν ζουσα και στη Πατρα οπου σπουδασα και εμενα περιπου 10χρν...Συνδυαζα την μεγαλη πολη με την μικρη σε λιγο χρονο...Ηθελα φυση και απλοτητα, πηγαινα Μεσολογγι...Ηθελα διασκεδαση, ποικιλια ή πολυκοσμια, εμενα Πατρα...

Ρε κορίτσια 22 βδομαδων μπαίνει στον 6ο. Με είχε διορθωσει η γιολα γιατι είχα πει 21. Και 26 στον 7ο. 31 στον 8ο και 36 ή 37 στον 9ο μήνα. Εγώ εχω μπει στον εκτο την Δευτέρα βάσει εβδομάδων και την Παρασκευή 2 Αυγούστου βάσει του μήνα που.μου είπε ο γιατρός να μετράω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πατουσιτσα μην αγχωνεσαι με τους γιατρους!!!!!!!!

Ξερεις πόσες αλλαζουν τελευταια στιγμη γιατρο κυριως για οικονομικους λογους;

Πες στον Αθηναιο, οτι θα γεννησεις στη Λαρισσα γιατι εκει θα μενεις ή οτι ο Λαρισσαιος γιατρος και καλα ειναι συγγενης σου κλπ κλπ!!! Δεν εκλεισες και κανενα συμβολαιο με κανενα!!!

Εμεις καλα ειμαστε!!! σε λιγο θα βγουμε για την απογευματινη μας βολτα!!!

αντε ωραια!!!!!!!!και καλα θα κανετε!!!!!!!πολυ ζεστη κοριτσια σημερα!!!!!!!!!!!!!λιωσαμε στη ζεστη!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ειναι ομορφα και ησυχα....σαν μια μικρη πολη...Δεν παραπονιεμαι βεβαια...αλλα θα αναπολω καποιες φορες οταν ζουσα και στη Πατρα οπου σπουδασα και εμενα περιπου 10χρν...Συνδυαζα την μεγαλη πολη με την μικρη σε λιγο χρονο...Ηθελα φυση και απλοτητα, πηγαινα Μεσολογγι...Ηθελα διασκεδαση, ποικιλια ή πολυκοσμια, εμενα Πατρα...

Εγω δεν εχω παει ποτε παρολο που εχουμε πρωτοξαδερφα ολο κατι τυχαινει και δεν παμε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Ξυπνησα και μολις εφαγα λιγο καρπουζακι!!!!!!!!!!!

Εχουμε αφιξεις???????????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΑΣ????????????ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε?????

που εισαι ωρε συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????ο μπεμπαος μας καλα ειναι?????????????????

μου λειψατε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Γεωργιουπολη ,Ελλαφονησι,Θερισσο ,Πρεβελη

Η γεωργιουπολη εχει ποταμι και πλατανια και η Θερισσος το ιδιο στην θερισσο να φατε οπωσδηποτε αυγα με στακοβουτυρο και γιαχνιστα χορτα!

Η πρεβελη εχει το φοινικοδασος και το ποταμι και πριν φτασεις εχε3ι μια γεφυρα μια λιμνουλα με μπαμιες και ενα ταβερνακι με νοστιμο φαγητο το εχει ο Μανουσος!

Το Ελαφονησι ειναι σαν να εισαι στις μαλβιδες βαλε μαγιο εχει ασημενια αμμο και γαλαζια νερα ειναι τελειο!

Το Βαι ειναι επισης ωραιο στο Λασιθι και στη διαδρομη της νοτιας κρητης θα βρεις ωραια μερη!

Η χερσονησος ειναι τιγκα σε μεθυσμενους τουριστες το ιδιο και τα μαλλια

Ωραια για καφε ειναι να πατε στα Χανια στους ταφους των Βενιζελων δεν θυμαμαι πως λεγεται η καφετερια ειναι ψηλα και βλεπεις ολη την θεα!

Τα Ανωγια ειναι για να να δεις παραδοση ειναι ενα βουνο χωρις κατι ιδιαιτερο συνηθως εχει κρυο γιατι ειναι στα ορια της κορυφης του ψηλορειτη εχει ωραιο κοκορα και μακαρονια χοντρα και το αντικριστο που κανουν εκει σου συνιστω να κατσεται στους Ξυλουρηδες εκει θα πας για φαι να δεις αντρες με παραδοσιακη φορεσια ετσι κυκοφορουν και υφαντα!

Η ιεραπετρα ειναι ωραια και η Ελουντα επισης αλλα δεν ειναι για μπανιο

η σιτια δεν εχει κατι ιδιαιτερο και ο Αγιος Νικολαος ειναι ωραιος επισης το Ηρακλειο δεν εχει κατι ιδιαιτερο εκτος και αν θες να να δεις αρχαια!

Συμβουλη μπειτε στο αυτολινητο με το μαγιο και οππου σας αρεσει σταματε!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρε κορίτσια 22 βδομαδων μπαίνει στον 6ο. Με είχε διορθωσει η γιολα γιατι είχα πει 21. Και 26 στον 7ο. 31 στον 8ο και 36 ή 37 στον 9ο μήνα. Εγώ εχω μπει στον εκτο την Δευτέρα βάσει εβδομάδων και την Παρασκευή 2 Αυγούστου βάσει του μήνα που.μου είπε ο γιατρός να μετράω!

ελλη μου καλησπερα!!!!!!!!καλα εισαι???????ο μπεμπακος μας καλα ειναι?????????

μπερδευτηκα καλε!!!!!!!!!!!!!!ποτε μπαινω στον 6ο????????:confused::confused::confused::confused::confused:

d.gif

Η μετρηση γινεται με βαση την ΤΗΠ...Δηλαδη 20/6 ειχα ΤΗΠ, 20/7 ημουν 1μ, 20/8 2μ και 20/3 θα ημουν 9μ...

Μου ειχαν δωσει ΠΗΤ 27/3, οπου θα ημουν 40εβδομαδων και εγω γεννησα 38η 15/3...

Εγω πηγαινα με βδομαδες, ελεγα πχ ειμαι 30η βδομαδα και αλλαζω μηνα καθε 20 ή καθε Πεμπτη αλλαζω βδομαδα...

Κοριτσια έφαγα ροδάκινα για μεσημέρι και το απόγευμα ξύπνησα πεινασμένη. Εφαγα ένα τοστ και πεπονι και ακόμα πεινάω. Τι να φάω πάλι; Τωρα θα πιω το σίδηρο και θα πάω έξω να προτισω τα λουλούδια. Και μετά θα βρασμώ λίγο ρύζι. Τι να κάνω η ερμη;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγω δεν εχω παει ποτε παρολο που εχουμε πρωτοξαδερφα ολο κατι τυχαινει και δεν παμε!

Εχεις ενα παραπανω λογο τωρα να ερθεις!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΝΑ !!!!!! ;);););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...