Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου μολις εφαγα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και τωρα πινω κοκα κολα για να χωνεψω, χαχα....!!!

Εσεις τι καλο θα φατε η φαγατε......??????

Εμενα φτιαχνει ο αντρας μου μπριζολες με πατατες στον φουρνο!!!!!

Ειμαι χαρουμενη γιατι τοβραδυ θα παω να δω την παρασταση της ομαδας μας που εχω ραψει τα ρουχαλακια!!!!!!

Και να εμψυχωσω και τα παιδια μας!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ξυπνησε 10.15!!!!!!!! πρωτη φορα τοσο αργα!!! κουραστηκε απο προχθεσινο ξενυχτι και την χθεσινη μερα που δεν κοιμηθηκε μεσημερι...και δεν αντεχε αλλο!

Σημερα μειναμε σπιτι για ξεκουραση!!! Δηλαδη εγω κανω δουλιτσες... αλλα στο χαλαρο.

εσεις πώς ειστε; ειναι και ο αντρας σου μαζί; εχει αδεια αυτες τις μερες, ετσι;

Ναι μωρε εχει αδειουλα το μαναρι μου κι εχθες βγηκε κι αυτος απο το σπιτι!!!!

Την Τεταρτη παει για δουλεια!!

Τι να κανουμε!!!Ετσι ειναι οι αδειες,τελειωνουν στο πιτς φυτιλι!!!!!!!

1sh1p2.png

καλημέρα κοπέλες...την παρασκευη πήγα στο γιατρό!όλα καλά με το γιό μου!!ήταν 435 γραμμάρια, όλα φυσιολογικά!!στις 26/8 έχω κανονίσει β΄επιπέδου!!

Σοτσαφι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!Τελειαααααααααα!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο και η β' επιπεδου,μια μια να φτανουμε σιγα σιγα στον στοχο!!!!!

Σοτσαφι μου μηπως σε παρηγορει οτι ειμαι 11 κιλα επανω???

Δεν με νοιαζει καθολου!!!Θα προσπαθησω να μην παρω πολλα χωρις να πιεζομαι ιδιαιτερα με μια ελαφρια διατροφουλα αλλα δεν θα τρελαθω κιολας!!!!!Το μωρακι μου να ειναι καλα!!!!!

Οσα και να παρω μολις γεννησω θα τα χασω!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΗΡΘΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ???????ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

πατουσιτσα μου τι κανεις σε ειχαμε χασει!!!!!

πως ειναι η μπεμπα μας?

τι σου ειπαν στην β επιπεδου?

Ελα Μαρακι μου!!!!!καλησπερααααα!!!!καλα εισαι????ασε ασε....ειχα το ταμπλετ του αντρα μου,που και που.....και δεν ειχα και καλο σημα....!!!να σκασω ημουν!!!!!

η μπεμπουλα μου καλα ειναι!!!!μας βρηκε η γατρος μια χαρα!!!!

2 ωρες εξεταση!!!!το καταευχαριστηθηκα!!!!!

1 ωρα μετρησεις και 1 ωρα λειτουργια καρδιας και εγκεφαλου!!!!

εχουμε τρελαθει ολοι!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!

επομεν ραντεβου με το γιατρο μου εδω στην αθηνα στις 12 του μηνα!!!!![

εσυ καλα εισαι????????πες μου τα νεακια συ!!!!!!!COLOR]

d.gif

Διαφημίσεις

Ελα Μαρακι μου!!!!!καλησπερααααα!!!!καλα εισαι????ασε ασε....ειχα το ταμπλετ του αντρα μου,που και που.....και δεν ειχα και καλο σημα....!!!να σκασω ημουν!!!!!

η μπεμπουλα μου καλα ειναι!!!!μας βρηκε η γατρος μια χαρα!!!!

2 ωρες εξεταση!!!!το καταευχαριστηθηκα!!!!!

1 ωρα μετρησεις και 1 ωρα λειτουργια καρδιας και εγκεφαλου!!!!

εχουμε τρελαθει ολοι!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!

επομεν ραντεβου με το γιατρο μου εδω στην αθηνα στις 12 του μηνα!!!!![

εσυ καλα εισαι????????πες μου τα νεακια συ!!!!!!!COLOR]

εγω ειμαι καλυτερα κανω υπομονη αλλες 5 εβδ εμειναν να πιασω το μηνα μου σημερα ποναγα λιγο το μεσιμερι αλλα με τα κολπα της μαιας μου τα φαρμακα και την ξαπλα ηρεμησα!

αχ τι καλα ποσο την βρηκε την μπεμπα μας ο γιατρος?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω ειμαι καλυτερα κανω υπομονη αλλες 5 εβδ εμειναν να πιασω το μηνα μου σημερα ποναγα λιγο το μεσιμερι αλλα με τα κολπα της μαιας μου τα φαρμακα και την ξαπλα ηρεμησα!

αχ τι καλα ποσο την βρηκε την μπεμπα μας ο γιατρος?

Αντε Μρακι μου,πλησιαζει ο καιρος και θα παρετε αγκαλιτσα την μπεμπουλα σας!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

οσο μπορεις Μαρακι μου να ξεκουραζεσαι!!!!τον Αλεξανδρο φυσιολογικα τον γεννησες η με καισαρικη????

σε πιο μαιευτηριο θα γεννησεις με το καλο????

οταν πηγα για την β'επιπεδου ημουν ιδη 20εβδ+1 μερα!!!

ειμασταν 350 γραμμαρια!!!καλα μου ειπε οτι ειναι!!!ολα καλα μας ειπε!!!ολα φυσιολογικα!!!

μακαρι να πανε καλα ολα μεχρι τελος!!!!!!:D:D:D:D:D

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

αχ ποσο μου λειψατεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολες!!!!!!!!!!!!εχω χασει επεισοδια πολλα!!!!!!!!!!

Η αγορομαμμυ μας καλα ειναι????????πως παει η εγκυμοσυνη της??????ολα καλα???????

εχω τοσα να πω.........τοσες ερωτησεις.........!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:θα συντονιστω!!!!!που θα παει!!!!απο δω και περα καθε μερα θα ειμαι μαζι σας!!!!!!!!!

d.gif

αααααααααα!!!!!!μου αλλαξε και ΠΗΤ!!!!!

17/12 μου ειπε!!!!!

Μαρακι σε ποια εβδομαδα μπαινω στον 6ο μηνα???????

d.gif

αααααααααα!!!!!!μου αλλαξε και ΠΗΤ!!!!!

17/12 μου ειπε!!!!!

Μαρακι σε ποια εβδομαδα μπαινω στον 6ο μηνα???????

24η μπαινεις στον 6ο

μην αγχωνεσαι θα συντονιστης!

Η αγορομαμμυ μας ειναι καλα νομιζω θα παει για υπερηχο σε 2 εβδ!

Η Ελλη εκανε επισης β επιπεδου κι ειναι μια χαρα ο τρικαλινος και "προικισμενος" χιχι

Το μποστακι πηρε καλα αποτελεσματα απο την αμνιο της!

οι αλλες ειμαστε εν αναμονη!

Γεννησα φυσιολογικα τον Αλεξανδρο στο ΙΑΣΩ!

Εκει θα ξαναγεννησω και αν καταφερω να ξεπερασω την 34η εβδ θα παω παλι για φυσιολογικο σε μικροτερη εβδ δεν το επιχειρουν να μην ζορισουν το μωρακι!

Τι καλα που αλλαξε η Πητ σου και εμενα τυπικα εχει αλλαξει αλλα δεν την πειραζω χαχα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ριτσα εγω εχω παει παλιά 2 φορες Κρητη, μια Ρεθυμνο και μια εξω απο Ηρακλειο...Εχω παει όμως μια με γονεις και μια φορα με φιλες...Εσυ που θα πας με τον αντρα σου ακομη καλυτερα!!!!!!!!!! Να το ευχαριστηθείτε!!!

Κοαλάκι ουτε εγω θα επαιρνα σεντονια/ πετσετες για μενα...θα ελεγχα αυτες που θα εβρισκα και θα ζητουσα αλλαγη απο ιδιοκτητη πιο συχνα!!! Παλιοτερα επαιρνα μαζι μου αλλα με το παιδι, επειδη ειναι ενα σωρο τα πραγματα που πρεπει να παρουμε μαζι, σταματησα να παιρνω πετσετες ή σεντονια...

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ.ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...