Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια γραφω πρώτη φορά καθώς μπήκα και γω στο club IVF! Είμαι εν αναμονή εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Είμαι 32 ,ολα έχουν πάει πολύ καλά, ωοληψια, υστεροσκοπηση και δημιουργια 8 βλαστοκυστεων. Έχουμε πολύ καλές βλαστοκυστες( ΑΑ) και το δίλημμα μας είναι αν θα μεταφέρουμε 1 ή 2....; 

Κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κορτισια τωρα στρογγυλοκαθησα!!!!!!!!!το ριξα στις δουλειες σημερα!!!!!

αυριο κοριτσια η μεγαλη μερα!!!!!!!!!

σιγα μην κοιμηθω κοριτσια σημερα!!!!!απλα θα λαγοκοιμαμαι και θα κοιταω το ρολοι καθε 3 και λιγο!!!!!

στις 11 εχω ραντεβου οποτε κατα τις 1,5 το μεσημερι θα ειμαι σπιτι λογικα!!!!

κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!!!!!!:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θαλειτσα και εμενα την πρωτη μερα 4 κουταλιες ειχε φαει μονο, την δευτερη μερα ομως 4 κουταλιες ειχε αφησει μονο.....αχχαχαχααχαχ...!!!!!

Επειδη τοσους μηνες επινε γαλα, η αισθηση του κουταλιου, οι νεες γευσεις και η αισθηση στο στομα αλλαξαν προσπαθειι το μωρακι σου να προσαρμοστει......

Δωστου λιγο χρονο.....!!!!!!!

απλά παραξενευτικα λίγο γιατί χθες είχε φάει καλά.σήμερα όμως έβαλα κ κολοκυθακι όπου παρατήρησα όταν τον έκανα μπάνιο ότι φουντωσε λιγάκι το εκζεμα του.τυχαίο να ναι?????αύριο έχουμε εμβόλιο οπότε θα τον δει η παιδίατρος.επίσης πάλι τον ενοχλεί το αυτί του,μήπως ναι τελικά σκάσει κανένα από τα πάνω δόντια???????γι' αυτό κ έχει γκρίνια,ανησυχία,δεν τρώει παρά πολύ έχει κ υόρκη αυτί κ κάνει που κ που κ 37,0-37,1???

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!!!!!!:-P

θαλεια μου,καλησπερα!!!!!!!καλα εισαι?????ο μεμπακος μας καλα????????????

:D:D:D:D:D

κοιμαται η ψυχουλα?????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

απλά παραξενευτικα λίγο γιατί χθες είχε φάει καλά.σήμερα όμως έβαλα κ κολοκυθακι όπου παρατήρησα όταν τον έκανα μπάνιο ότι φουντωσε λιγάκι το εκζεμα του.τυχαίο να ναι?????αύριο έχουμε εμβόλιο οπότε θα τον δει η παιδίατρος.επίσης πάλι τον ενοχλεί το αυτί του,μήπως ναι τελικά σκάσει κανένα από τα πάνω δόντια???????γι' αυτό κ έχει γκρίνια,ανησυχία,δεν τρώει παρά πολύ έχει κ υόρκη αυτί κ κάνει που κ που κ 37,0-37,1???

Ναι καθε τι νεο που θα συμπληρωνεις και ενδεχομενως να μην του πολυ αρεσει ετσι θα κανει. Το κολοκυθακι να τον πειραξε???? χμμ παιζεται, μηπως τον πειραξε κατι απο τα φρουτα...??????

Οσο για τα δεκατα, την ανορεξια, ανησυχια, γκρινια ειναι ολα απο επερχομενα δοντια και ζεστη....!!!!!πολυ πιθανον να ποναει το αυτακι του απο δοντι γιατι αντανακλουν στα αυτια, εμενα συνεχεια γυριζε δεξια και αριστερα το κεφαλακι της οταν ηταν στην ηλικια του δικου σου απο τα δοντια. Να ξερεις ΑΥΤΙΑ, ΔΟΝΤΙΑ ,ΜΑΓΟΥΛΑ συσχετιζονται αμεσα μεταξυ τους.....οσον αφορα την ανατολη δοντιων....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κορτισια τωρα στρογγυλοκαθησα!!!!!!!!!το ριξα στις δουλειες σημερα!!!!!

αυριο κοριτσια η μεγαλη μερα!!!!!!!!!

σιγα μην κοιμηθω κοριτσια σημερα!!!!!απλα θα λαγοκοιμαμαι και θα κοιταω το ρολοι καθε 3 και λιγο!!!!!

στις 11 εχω ραντεβου οποτε κατα τις 1,5 το μεσημερι θα ειμαι σπιτι λογικα!!!!

Πατουσιτσααααααα......τελειωσες τις δουλιτσες......?????

Αααχ τι ευτυχια.....που θα δεις αυριο το μωρακι σου....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσααααααα......τελειωσες τις δουλιτσες......?????

Αααχ τι ευτυχια.....που θα δεις αυριο το μωρακι σου....???????

ευτυχια ε.....???

καλα εγω αισθανομαι οτι παω σε σφαγη σα τα προβατα!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

απο δουλειες οκ!!!!!!!!

d.gif

αχ μωρε θαλεια μου...ταλαιπωρειτε και ο μπεμπακος ε??????

βρε αυτα τα δοντια!!!!!!!!!!!

αυριο που θα ερθει η παιδιατρος,πες της να δουμε τι θα σου πει και αυτη!!!!

περαστικουλια του μωρε!!!!

d.gif

ευτυχια ε.....???

καλα εγω αισθανομαι οτι παω σε σφαγη σα τα προβατα!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

απο δουλειες οκ!!!!!!!!

Ναι καλε θα δεις το μωρουλινι σου και θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ....!!!!!!!

Να μην νιωθεις ετσι....το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αυριο που θα πας στο γιατρο μολις σου πει οτι ολα ειναι οκ και δειτε και την μυτουλα........θα βγεις απο το ιατρειο και θα γελανε και τα αυτια σου απο την χαρα σου....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Hρθα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε?

Πολυ ζεστη!!Ο αδερφος μου που ειχε παει για μπανιο μου ειπε οτι η θαλασσα ηταν λες κςι ειχες αναψει θερμοσυφωνο!!

Πατουσιτσααααααααααααα!!!Να μηναισθανεσαι καθολου ετσι!!Εχεις τα δικια σου αλλα να ξερεις οτι ολα θα πανε καλα!!!!:P:p:p:p:p

Θαλειτσα μου τι κανει ο μπεμπουλης??Ηρεμησε καθολου??

Κοαλακι μου???Η φουρτουνιτσα μας πως ειναι το παει βολιδα με τα δοντια η δοντου σου!!χαχαχαχαχααααααααα!!:P:p:p:p

Η Αγορομαμυ χαθηκε!!!Θα ξεκουραζεται!!

1sh1p2.png

τσαααα κι απο εμας! καναμε το μπανακι μας, χαζεψαμε τις ρακετες τακα τουκα στην παραλια, παιξαμε με κατι αλλα μωρακια φιλων και μετα μαζευτηκαμε σπιτακι μας!!

Patousitsa μου πολυς υπνος ε?? καλα κανεις κοπελα μου, αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!! Μονη σου θα πας?

Θαλειτσα μου κι εγω ηθελα να παω τον μικρο απο 2 μηνων στο δωματιο του αλλα αφενος ο μπαμπας δεν ηθελε με τιποτα αφετερου οταν αρχισα δουλεια και επρεπε να ξυπναω στις 7 παρα και ενω ο μικρος ξυπνουσε τουλαχιστον 3 φορες τη νυχτα δεν αντεχα και το περα δωθε η αληθεια ειναι. Ευτυχως που δε μας εκανε προβλημα οταν τον εβαλα στο δωματιο του. Γενικα στο δικο του χωρο κανει πολυ καλυτερο υπνο. Οσο να'ναι γιατι να αναπνεουν τα χνωτα μας τα καημενα στον υπνο και να ακουν τους θορυβους μας?? Εκανες την καλυτερη δουλεια που τον πηγες νωρις.

Μποτσακι μου βολταρεις ε???? Καλα κανεις μιας και εισαι και καλυτερα!!

Συμπεθερααα τι κανετε?? Να σε ρωτησω, καροτσι μπαστουνι απο ποτε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τσαααα κι απο εμας! καναμε το μπανακι μας, χαζεψαμε τις ρακετες τακα τουκα στην παραλια, παιξαμε με κατι αλλα μωρακια φιλων και μετα μαζευτηκαμε σπιτακι μας!!

Patousitsa μου πολυς υπνος ε?? καλα κανεις κοπελα μου, αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!! Μονη σου θα πας?

Θαλειτσα μου κι εγω ηθελα να παω τον μικρο απο 2 μηνων στο δωματιο του αλλα αφενος ο μπαμπας δεν ηθελε με τιποτα αφετερου οταν αρχισα δουλεια και επρεπε να ξυπναω στις 7 παρα και ενω ο μικρος ξυπνουσε τουλαχιστον 3 φορες τη νυχτα δεν αντεχα και το περα δωθε η αληθεια ειναι. Ευτυχως που δε μας εκανε προβλημα οταν τον εβαλα στο δωματιο του. Γενικα στο δικο του χωρο κανει πολυ καλυτερο υπνο. Οσο να'ναι γιατι να αναπνεουν τα χνωτα μας τα καημενα στον υπνο και να ακουν τους θορυβους μας?? Εκανες την καλυτερη δουλεια που τον πηγες νωρις.

Συμπεθερααα τι κανετε?? Να σε ρωτησω, καροτσι μπαστουνι απο ποτε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?

Συμπεθεραααα γυρισες.....?????? εγω χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες...

Η ηλικια των μωρων μαα ειναι πλεον καταλληλη για τετοια καροτσακια....μην αγχωνεσαι καθολου....

Εμενα πολυ με βολεψε....!!!!! Πλενομενο, με θηκες για διαφορα πραγματα και ανοιγοκλεινει στη στιγμη...!!!!!!!

Μποτσακιιιιιι και εσυ γυρισες.....καλα περασες....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αχ τι καλα αγορομαμμυ μου....παραλια ρακετουλες δροσιτσα..ο μπεμπακος να κανει δημοσιες σχεσεις....αχαχαχαχαχα!!!αυτα ειναι!!!!!!!

ειναι κοντα η θαλασσα ε?????

μονη μου θα παω αγορομμαμυ μυο!!!!εχει βαρδια ο συζηγος!

αυτο το παιδι δεν το ειδε καθοου!!!καλα λεω....

στη γεννα θα το δει....μια και καλη!!!!!!!!

d.gif

τελεια γιατι χρειαζομαστε οπωσδηποτε τωρα για το καλοκαιρι!!! μη χαλασουμε το μεγαλο στην αμμο. Κοριτσια μου σας αφηνω να παω να ταισω τον μικρουλη. Θα τα πουμε αυριο. Καληνυχτα σε ολες σας και στα μωρακια σας!!!!! Ενα φιλακι παραπανω στη νυφη μας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Hρθα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε?

Πολυ ζεστη!!Ο αδερφος μου που ειχε παει για μπανιο μου ειπε οτι η θαλασσα ηταν λες κςι ειχες αναψει θερμοσυφωνο!!

Πατουσιτσααααααααααααα!!!Να μηναισθανεσαι καθολου ετσι!!Εχεις τα δικια σου αλλα να ξερεις οτι ολα θα πανε καλα!!!!:P:p:p:p:p

Θαλειτσα μου τι κανει ο μπεμπουλης??Ηρεμησε καθολου??

Κοαλακι μου???Η φουρτουνιτσα μας πως ειναι το παει βολιδα με τα δοντια η δοντου σου!!χαχαχαχαχααααααααα!!:P:p:p:p

Η Αγορομαμυ χαθηκε!!!Θα ξεκουραζεται!!

καλως το μας!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

τοσο πολυ ζεστη ε...????μωρε βλεπω να βουταω στη θαλασσα φετος!!!!!!!!!!!!

d.gif

τελεια γιατι χρειαζομαστε οπωσδηποτε τωρα για το καλοκαιρι!!! μη χαλασουμε το μεγαλο στην αμμο. Κοριτσια μου σας αφηνω να παω να ταισω τον μικρουλη. Θα τα πουμε αυριο. Καληνυχτα σε ολες σας και στα μωρακια σας!!!!! Ενα φιλακι παραπανω στη νυφη μας!!!

Καληνυχτα αγορομαμυ μου!!!Ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα!!!

Φιλακια στον μονακριβο σου!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...