Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ελλη μου εμενα να ειναι καλα ο υποθυροειδισμος δεν με αφηνει να χασω εχω παρεις συνολο 6 κιλα !

ακου τα γευματα μου!

πρωι 2 φρυγανιες με τσαι ή μισο ποτηρι χυμο

μεσιμερι φιδε με κοτοπουλο αλλα δεν τρωω το κοτοπουλο απλα το βραζω και κανω τον φιδε εκει ή πατατες βραστες με κολοκυθακια και λιγο τυρακι!

βραδυ 1 φρυγανια με μια φετα τυρι

αυτα τωρα που τρωω οταν δεν ετρωγα δεν ετρωγα ημουν ολη μερα με τσαι και 2 φρυγανιεςς!

οποτε εισαι τυχερη που χανεις βεβαια εμενα λογω υποθυορειδισμου και ειδικα σε αυτη την φαση ο θυροειδης και οι ορμονες ειναι στα πατωματα και λογω κορτιζονων κανω κατακρατηση!

Τυχερή ναι. Αλλά ξέρεις πως είναι.να σε πονάει το στομάχι.24 ώρες το.εικοσιτετράωρο; Και όχι από χάπια η από άγχος (γιατί κακά τα ψέματα τώρα που πήραμε μια σειρά εχω ηρεμήσει αρκετά). Αυτό το φιδε με το ζωμό από κοτόπουλο δεν μπορώ να τον φάω. Γιατί δοκίμασα. Το ψαρι δεν με πειραζει όπως το κρεας αλλά μου πέφτει τούβλο στο στομάχι.. Έκοψα τηγανιτα γιατί λόγο από το λάδι με πειράζουν, έκοψα φασολάκια μου δεν με πείραξαν και όμως αυτή τη φορά τα έκανα εμετό. Όπως και τα γεμιστά το ίδιο. Δεν εχω πολλές επιλογές για φαγητό.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοίτα μπορεί κ να είναι όντως λόγο εγκυμοσύνης.πάντως να ξέρεις ότι όσο το μωρακι σου θα μεγαλώνει όλα τα όργανα μετακομίζουν.οπότε μπορεί να είναι κ αυτό...ρώτα την γιατρό σου κ δες τι θα σ πει!!!!

Το ξέρει από την αρχή ο γιατρός μου. Και ίσα ίσα όταν μπήκα στον 5ι μου είπε ότι θα γίνει χειρότερα τώρα. Να τρώω πολλά και μικρά γεύματα. Εγώ λίγα και μικρά γεύματα γιατί πλέον δεν μπορώ να χωνέψω τιίποτα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τυχερή ναι. Αλλά ξέρεις πως είναι.να σε πονάει το στομάχι.24 ώρες το.εικοσιτετράωρο; Και όχι από χάπια η από άγχος (γιατί κακά τα ψέματα τώρα που πήραμε μια σειρά εχω ηρεμήσει αρκετά). Αυτό το φιδε με το ζωμό από κοτόπουλο δεν μπορώ να τον φάω. Γιατί δοκίμασα. Το ψαρι δεν με πειραζει όπως το κρεας αλλά μου πέφτει τούβλο στο στομάχι.. Έκοψα τηγανιτα γιατί λόγο από το λάδι με πειράζουν, έκοψα φασολάκια μου δεν με πείραξαν και όμως αυτή τη φορά τα έκανα εμετό. Όπως και τα γεμιστά το ίδιο. Δεν εχω πολλές επιλογές για φαγητό.

Έλλη όποια δεν έχει περάσει ταλαιπωρία με το στομάχι δεν μπορεί να σε καταλάβει!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Σου βγαίνει ξινό ότι και να φας και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

μα εμενα το στομαχι με ταλαιπωρει απο την αρχη ημουν 3 εβδ ουτε καθυστερηση δεν ειχα και ηξερα οτι ειμαι εγγυος απο τον πονο στο στομαχι τις ξινυλες και τον εμετο!μεχρι την 19η εβδ εβγαζα οτι ετρωγα μετα εστρωσε για κανα 2 εβδομαδες και μετα αρχισα τα χαπια συν την κοιλια που μεγαλωνει εκανα μια ωραιοτατη οισοφαγητιδα!και εγω δεν μπορω να φαω το φιδε αλλα πρεπει να παρωω πρωτεινη γαι το μωρο !ξυνο μου βγαινει!

αυτο λεω σε οσες λενε ποσα πηραν κλπ μακαρι να μπορουσα να ευχαρηστηθω ενα γευμα και ας παχαινα δεν πειραζει να τα χασω ξερω τον τροπο μετα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Έλλη όποια δεν έχει περάσει ταλαιπωρία με το στομάχι δεν μπορεί να σε καταλάβει!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Σου βγαίνει ξινό ότι και να φας και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα.

τι να πεις και εσυ καημενο μου και να μπορεις να φας δεν κανει λογω ζαχαρου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα περα για περαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησα πριν καμια ωρα απο τις κλωτσιες του μπεμπη σημερα!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοολες καλαααααααααα????????

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι πιο ωραιο ξυπνημα απο τις κλωτσιες του μπεμπη σου;;;;;;

Σκεψου μετα απο λιγο καιρο θα ξυπνας απο τα κλαματα, μετα απο το χερακι του και μετα: αντε μαμα ξυπνα!!!!!!!!!!!!!!

Και μετα απο τα νυχτοπερπατηματα του γιου δεν θα κοιμασαι καθολου...!!!!!

Χαχαχαχχααχχααχχχαχ........γερα να ειναι μονο...,!!!!!!

Καλημερααααααααααααααα μποτσακομαναααααααα.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι πιο ωραιο ξυπνημα απο τις κλωτσιες του μπεμπη σου;;;;;;

Σκεψου μετα απο λιγο καιρο θα ξυπνας απο τα κλαματα, μετα απο το χερακι του και μετα: αντε μαμα ξυπνα!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!Πολυ ωραιο ξυπνημα και δεν υπαρχει πιοομορφο συναισθημα απο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανει το Αγγελικουλι σου????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Και μετα απο τα νυχτοπερπατηματα του γιου δεν θα κοιμασαι καθολου...!!!!!

Χαχαχαχχααχχααχχχαχ........γερα να ειναι μονο...,!!!!!!

Καλημερααααααααααααααα μποτσακομαναααααααα.....!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααα φοουρτουνομανααααααααααααα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Πανω απ'ολα γερα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαριααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιποτααααααααααα τιποταααααααααααα δεν μας σταματααα ααααα ααααα!!!!!!!!!!

Τις εβδομαδες θα τις παρουμε με τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τι κανει το Αγγελικουλι σου????????

Σημερα ξυπνησε 10.15!!!!!!!! πρωτη φορα τοσο αργα!!! κουραστηκε απο προχθεσινο ξενυχτι και την χθεσινη μερα που δεν κοιμηθηκε μεσημερι...και δεν αντεχε αλλο!

Σημερα μειναμε σπιτι για ξεκουραση!!! Δηλαδη εγω κανω δουλιτσες... αλλα στο χαλαρο.

εσεις πώς ειστε; ειναι και ο αντρας σου μαζί; εχει αδεια αυτες τις μερες, ετσι;

Εγω ειχα λιγο ψαρονεφρι σε φετες σνιτσελ στην καταψυξη και το Μαρακι μου εδωσε ιδεες να το κόψω λωριδες και να το μαριναρω σε μουσταρδα,λαδι, κρασι και ψιλοκομμενα κρεμμυδι και πιπεριες. Το περασα απο τηγανι αντικολλητικο και προσθεσα και την μαριναδα να παρει μια βραση και να χυλωσει...συνοδευτικο πατατες για μικρη και λιγα μαυροματιικα φασολια σαν σαλατα για τον αντρα μου.

Δεν εφαγα ακομη, θελει λιγο ακομη και πεινααααααααω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...