Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου κ από δω!!!!!!!!!!!

σοτσαφι μου μπράβο που όλα είναι μια χαρά!!!!!

μαρακι μου άντε λίγο έμεινε για να κλείσεις τον 8ο μήνα κ να έχεις μπει στο μήνα σου.!!!

κοαλακι μου πολύ βολικα για τα παιδιά είναι τα crocs .είναι πολύ άνετα.εγώ τα εχω γιατί είναι κ για μεγάλους κ μόλις μεγαλώσει ο γιος μου θα του πάρω!!!!

καλημεραααααααα!!!!!!!

βρε τα crocs λεω για εμας ειναι μια χαρα τα παιδακια δεν εχει δεσει ο αστραγαλος του και τα ζοριζει τουλαχιστον η ναηψια μου πηγαινε σα χαζο και δν τα ηθελε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα μαρια δεν έχεις και άδικο!!απλα δεν με λες και αδύνατη ούτε βέβαια παχιά αλλα ξέρεις είμαι 8 κιλά παραπάνω όλη μου τη ζωή και ποτέ δεν τα χάνω! και φοβάμαι μετά την εγκυμοσύνη... μην είμαι 18 παραπάνω και μείνω για πανατα εκείΖ!!!

ρε κοριτσια εχουν ερεθιστει οι θηλες μου, και στην μια εχω και μια ρογμουλα ,λίγο φαγούρα και πονώ ελευρά μήπως πρέπει να βάλω κάτι σας έχει τύχει??

κ εμένα κάπως έτσι ήταν κ μπορεί μετά τον 7ο μήνα να έβγαζε λίγο υγρό.πάντως είναι φυσιολογικό!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα περασει δεν θελω βλακειες εσυ και ολες οι κοπελες με εμψυχωνατε οταν ημουν ακομα 20 εβδ αν ειναι δυνατον εσυ καλε δεν εισαι 29 εβδ?

Χθες μπήκα στην 29η. Απλώς ξέρεις καλά οτι όταν είσαι κρεβατωμένος περνάει δύσκολα ο καιρός. Και εγώ να φανταστείς είμαι τελείως ξάπλα. Δεν κάθομαι ούτε σε καρέκλα. Άσε που θέλω να περάσει και για να φάω και εγώ σαν άνθρωπος έστω ένα γλυκάκι. Εντάξει δεν θέλω να κλαίγομαι γιατί δόξα το θεό όλα πάνε κατ' ευχήν αλλά έχω καιρό ακόμα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα!!!!!!!

βρε τα crocs λεω για εμας ειναι μια χαρα τα παιδακια δεν εχει δεσει ο αστραγαλος του και τα ζοριζει τουλαχιστον η ναηψια μου πηγαινε σα χαζο και δν τα ηθελε!

κοίτα όταν δούλευα που κραταγα ένα αγοράκι του είχαν πάρει τέτοια αλλά ήταν σίγουρα 2 +και μια χαρά τα πήγαινε!!!!τώρα είναι κ στο παιδί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ κοριτσια έχασα κι άλλο κιλό. Ζυγιστηκα το πρωί πριν φάω το πρωινό. Με το σιρόπι δεν κάνω εμετούς αλλά και να φάω δεν μπορω λόγο από το στομάχι μου. Χθες έφαγα το πρωί δύο τοστ με κασέρι (κρεας κομμενο πια. και ο κιμάς το.ιδιο), για μεσημέρι καρπούζι, το απόγευμα έφαγα μια κουταλιά παγωτό (να το δοκιμάσω αλλά δεν μου άρεσε) και το βραδυ πεπόνι. Ηταν η μερα με το λιγοτερο στομαχοπονο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοίτα όταν δούλευα που κραταγα ένα αγοράκι του είχαν πάρει τέτοια αλλά ήταν σίγουρα 2 +και μια χαρά τα πήγαινε!!!!τώρα είναι κ στο παιδί.

και εμενα φετος η ανηψια μου τα παει μια χαρα που ειναι 2+ αλλα στα παιδια 1 ετους δεν θα ελεγα οτι ειανι οτι καλυτερο!~

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εγώ κοριτσια έχασα κι άλλο κιλό. Ζυγιστηκα το πρωί πριν φάω το πρωινό. Με το σιρόπι δεν κάνω εμετούς αλλά και να φάω δεν μπορω λόγο από το στομάχι μου. Χθες έφαγα το πρωί δύο τοστ με κασέρι (κρεας κομμενο πια. και ο κιμάς το.ιδιο), για μεσημέρι καρπούζι, το απόγευμα έφαγα μια κουταλιά παγωτό (να το δοκιμάσω αλλά δεν μου άρεσε) και το βραδυ πεπόνι. Ηταν η μερα με το λιγοτερο στομαχοπονο..

βρε έλλη μου δεν σ έχουν περάσει οι εμετοι????το στομάχι αν έχεις άγχος μπορεί να στο βγάλει εκεί.εμένα πριν 3 χρόνια με χτύπησε στο στομάχι κ τώρα εχω σπαστικη κολιτιδα !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ELLE ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΦΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!!!

Με τα κιλά που εχω αυτό καλό θα είναι. Για να ειμαι πιο ελαφριά και να,μην κουράζομαι τόσο. Ειδικά με τη μέση που έχει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Και αν είμαι σαν την μάνα μου που έκανε εμετούς μέχρι να σαραντησει, τότε...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

και εμενα φετος η ανηψια μου τα παει μια χαρα που ειναι 2+ αλλα στα παιδια 1 ετους δεν θα ελεγα οτι ειανι οτι καλυτερο!~

αααα...ναι σ'αυτό συμφωνώ γιατί δεν έχουν μάθει ακόμα να περπατανε καλά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελλη μου εμενα να ειναι καλα ο υποθυροειδισμος δεν με αφηνει να χασω εχω παρεις συνολο 6 κιλα !

ακου τα γευματα μου!

πρωι 2 φρυγανιες με τσαι ή μισο ποτηρι χυμο

μεσιμερι φιδε με κοτοπουλο αλλα δεν τρωω το κοτοπουλο απλα το βραζω και κανω τον φιδε εκει ή πατατες βραστες με κολοκυθακια και λιγο τυρακι!

βραδυ 1 φρυγανια με μια φετα τυρι

αυτα τωρα που τρωω οταν δεν ετρωγα δεν ετρωγα ημουν ολη μερα με τσαι και 2 φρυγανιεςς!

οποτε εισαι τυχερη που χανεις βεβαια εμενα λογω υποθυορειδισμου και ειδικα σε αυτη την φαση ο θυροειδης και οι ορμονες ειναι στα πατωματα και λογω κορτιζονων κανω κατακρατηση!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

βρε έλλη μου δεν σ έχουν περάσει οι εμετοι????το στομάχι αν έχεις άγχος μπορεί να στο βγάλει εκεί.εμένα πριν 3 χρόνια με χτύπησε στο στομάχι κ τώρα εχω σπαστικη κολιτιδα !!!!!

Το στομάχι μου ήταν το πρώτο σύμπτωμα. Οι εμετοί ξεκίνησαν πιο μετά. Στον 3ο μέχρι 4ο μήνα. Μετά σταμάτησαν αλλά το στομάχι συνέχισε. Ότι τρώω μου πέφτει βαρύ και ειδικά οτιδήποτε κρεατικο με πεθαίνει. Οπότε χθες που έφαγα φρούτα δεν με πείραξε τόσο γιατί τα φρούτα δεν με πείραξαν ποτε από την αρχή. Αυτό το στομάχι με έκανε να κόψω καφέ και τσιγάρο πριν ακόμα μάθω ότι είμαι έγκυος.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το στομάχι μου ήταν το πρώτο σύμπτωμα. Οι εμετοί ξεκίνησαν πιο μετά. Στον 3ο μέχρι 4ο μήνα. Μετά σταμάτησαν αλλά το στομάχι συνέχισε. Ότι τρώω μου πέφτει βαρύ και ειδικά οτιδήποτε κρεατικο με πεθαίνει. Οπότε χθες που έφαγα φρούτα δεν με πείραξε τόσο γιατί τα φρούτα δεν με πείραξαν ποτε από την αρχή. Αυτό το στομάχι με έκανε να κόψω καφέ και τσιγάρο πριν ακόμα μάθω ότι είμαι έγκυος.

κοίτα μπορεί κ να είναι όντως λόγο εγκυμοσύνης.πάντως να ξέρεις ότι όσο το μωρακι σου θα μεγαλώνει όλα τα όργανα μετακομίζουν.οπότε μπορεί να είναι κ αυτό...ρώτα την γιατρό σου κ δες τι θα σ πει!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...