Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοπέλες...την παρασκευη πήγα στο γιατρό!όλα καλά με το γιό μου!!ήταν 435 γραμμάρια, όλα φυσιολογικά!!στις 26/8 έχω κανονίσει β΄επιπέδου!!

Καλως την περδικουλα....!!!!!!

Μπραααααβο σας.....!!!!!! Μεγαλωωωωωσατε..!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημέρα κοπέλες...την παρασκευη πήγα στο γιατρό!όλα καλά με το γιό μου!!ήταν 435 γραμμάρια, όλα φυσιολογικά!!στις 26/8 έχω κανονίσει β΄επιπέδου!!

καλημερουδια τι ωραια νεα μας φερνεις κοπελια αντε θα περασει ο καιρος μονο 22 μερες εμειναν για την β επιπεδου!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα και απο μενα!!!!!!!!!!!

Εγω ειχα κανει την β επιπεδου 23βδομαδα ακριβως και ηταν 585g η κορη μου!!! Την γεννησα 38η 3370κ.

Με το καλο και εσυ και καλά αποτελεσματα στη β επιπεδου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοαλάκι!!!! Εγώ παπουτσάκια θαλάσσης πήρα από τα mothercare και πέρσι και φέτος. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

Εμεις δεν εχουμε τετοια καταστηματα εδω, μονο τοπικα και δεν ξερω κατα ποσο εχουν καλα παπουτσακια θαλασσης. Ευτυχως τα kickers που την πηρα τα βρηκα απο τοπικο, θα παω εκει να δω και για πεδιλακια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

συμπεθερα δεν την παλευω μεχρι τωρα εκλαιγα μην τυχον γεννησω και δεν ειναι βιωσιμο το παιδι ή εχει σοβαρα προβληματα τωρα κλαιω γιατι δεν το πιστευω οτι καταφερα να παρω αυτη την εβδομαδα αντε αλλες 5 εμειναν να μπω στο μηνα μου δεν θελω κατι αλλο!

Και εγώ όταν κλείσω και την 32η θα ηρεμήσω αρκετά. Αλλά εγώ έχω 1 μήνα ακόμα μέχρι τότε. Που θα πάει?????? Θα περάσει ο καιρός.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εμεις δεν εχουμε τετοια καταστηματα εδω, μονο τοπικα και δεν ξερω κατα ποσο εχουν καλα παπουτσακια θαλασσης. Ευτυχως τα kickers που την πηρα τα βρηκα απο τοπικο, θα παω εκει να δω και για πεδιλακια.

σε βλεπω στις διακοπες να τρεχεις για ψωνια με την φουρτουνα γιαιτ στη Θεσσαλονικη εχει μεγαλα καταστηματα!

παντως να ειναι δετα δες αυτο

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εχετε admiral; μπορεις να της παρεις απλες σαγιοναρες με λαστιχακι στη φτερνα για να συγκρατειται...Αφου μονο για τη παραλια τα θελεις...Δεν θα της τα φορας μεσα στη θαλασσα...δεν ειναι απαραιτητα εκεινα τα παπ. θαλασσης που ντυνουν ολο το ποδι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μενα!!!!!!!!!!!

Εγω ειχα κανει την β επιπεδου 23βδομαδα ακριβως και ηταν 585g η κορη μου!!! Την γεννησα 38η 3370κ.

Με το καλο και εσυ και καλά αποτελεσματα στη β επιπεδου!!!

καλημερουδια τι ωραια νεα μας φερνεις κοπελια αντε θα περασει ο καιρος μονο 22 μερες εμειναν για την β επιπεδου!!!!!
Καλως την περδικουλα....!!!!!!

Μπραααααβο σας.....!!!!!! Μεγαλωωωωωσατε..!!!!!!

ευχαριστώ κοριτσια, να σας οω την αλήθεια μετά απο αυτή την επίσκεψη νιώθω πολύ ήρεμα πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!ίσως και επειδή τον νιώθω συνεχεια!!μεγάλωσε πολύ χάρηκαι κιόλας γιατι έχω πάρει μόνο 1 κιλό αφου ο μπεμπούλης είναι 430 +υγρα+πλακούντας . πιστεύω πως όλο το κιλό αφορά το μωρό!!

Και εγώ όταν κλείσω και την 32η θα ηρεμήσω αρκετά. Αλλά εγώ έχω 1 μήνα ακόμα μέχρι τότε. Που θα πάει?????? Θα περάσει ο καιρός.

θα περασει δεν θελω βλακειες εσυ και ολες οι κοπελες με εμψυχωνατε οταν ημουν ακομα 20 εβδ αν ειναι δυνατον εσυ καλε δεν εισαι 29 εβδ?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου κ από δω!!!!!!!!!!!

σοτσαφι μου μπράβο που όλα είναι μια χαρά!!!!!

μαρακι μου άντε λίγο έμεινε για να κλείσεις τον 8ο μήνα κ να έχεις μπει στο μήνα σου.!!!

κοαλακι μου πολύ βολικα για τα παιδιά είναι τα crocs .είναι πολύ άνετα.εγώ τα εχω γιατί είναι κ για μεγάλους κ μόλις μεγαλώσει ο γιος μου θα του πάρω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε κοριτσια εχουν ερεθιστει οι θηλες μου, και στην μια εχω και μια ρογμουλα ,λίγο φαγούρα και πονώ ελευρά μήπως πρέπει να βάλω κάτι σας έχει τύχει??

Μπορει να βγαλεις και υγρα, ειναι το γαλα που ερχεται και αυτο!!! Εγω ειχα βγαλει υπολευκα υγρα..αλλα δεν θυμαμαι ποσο ημουν..καπου στη μεση ηταν.

ευχαριστώ κοριτσια, να σας οω την αλήθεια μετά απο αυτή την επίσκεψη νιώθω πολύ ήρεμα πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!ίσως και επειδή τον νιώθω συνεχεια!!μεγάλωσε πολύ χάρηκαι κιόλας γιατι έχω πάρει μόνο 1 κιλό αφου ο μπεμπούλης είναι 430 +υγρα+πλακούντας . πιστεύω πως όλο το κιλό αφορά το μωρό!!

βρε καημος ολες με τα κιλα!δεν σου ειπα να παρεις 40 κιλα αλλα τα 10-12 που λενε οι γιατροι ειναι υπολογισμενα μην αγχωνεσαι οσο για τις θηλες δεν το ειχα παθει ή δεν το θυμαμαι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...