Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

τα ηρεμηστικα επρεπε να μου επιτρεψει οχι τον καφε!

Κοριτσια μπηκα επισημα στον 8ο απο σημερα 31 εβδ ακριβως!!!Σας ευχαριστω πολυ γιατι με την παρεα και το κους κους ξεχνιεμαι και περναει ο καιρος θυμαστε οταν με πρωτοκρεβατωσε πανε 13 εβδ απο τοτε!!

Ευχαριστω πολυ για ολα!!!!!!!!

Μεσα στο μυαλο μου εισαι, ηθελα να το πω αλλα το σκεφτομουνα...!!!!

Με το καλο σιγα σιγα θα φτασεις εκει που πρεπει....!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κορη μου ακομη κοιμαται, 10 το πρωι και παρολο τις πρωινες καμπανες λογω κυριακατικης λειτουργειας (μενουμε πολυ κοντα σε εκκλησια) δεν ξυπνησε...Ειναι κουρασμενη από προηγουμενο 2μερο...

Σημερα λεω να μην παμε για μπανιο...να κανω καμια δουλεια στο σπιτι, εχω και μαγειρεμα...και να ξεκουραστει κ αλλο το παιδι...Αυριο θα την παω, αν τα καταφερω για γεν αιματος σε μικροβιολογικο, μετα εχει πισινα...παλι στον δρομο και στον ηλιο θα ειμαστε!!!

Μαρακι, πολλά συγχαρητηρια που εφτασες στην 31η βδομαδα!!!! Αλλες 4-5 βδομαδες εμειναν και θα εισαι σουπερ..............εφτασε ο καιρος για την μπεμπα σας!!!!!!!!!!

Κοαλάκι τί κανει η Φουρτουνα;;; Αληθεια της βαζεις παιδικη μουσικη; της αρεσει;

Αγορομμαμυ, βοήθειά σας!!! Μετέλαβε ο Δημητράκης;;;

Πολύ καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κορη μου ακομη κοιμαται, 10 το πρωι και παρολο τις πρωινες καμπανες λογω κυριακατικης λειτουργειας (μενουμε πολυ κοντα σε εκκλησια) δεν ξυπνησε...Ειναι κουρασμενη από προηγουμενο 2μερο...

Σημερα λεω να μην παμε για μπανιο...να κανω καμια δουλεια στο σπιτι, εχω και μαγειρεμα...και να ξεκουραστει κ αλλο το παιδι...Αυριο θα την παω, αν τα καταφερω για γεν αιματος σε μικροβιολογικο, μετα εχει πισινα...παλι στον δρομο και στον ηλιο θα ειμαστε!!!

Μαρακι, πολλά συγχαρητηρια που εφτασες στην 31η βδομαδα!!!! Αλλες 4-5 βδομαδες εμειναν και θα εισαι σουπερ..............εφτασε ο καιρος για την μπεμπα σας!!!!!!!!!!

Κοαλάκι τί κανει η Φουρτουνα;;; Αληθεια της βαζεις παιδικη μουσικη; της αρεσει;

Αγορομμαμυ, βοήθειά σας!!! Μετέλαβε ο Δημητράκης;;;

Καλημερα....!!!!!!

Και εμεις μενουμε ακριβως απεναντι απο την εκκλησια, πιο απεναντι δε γινεται...!!!!

Ναι της βαζω γενικα μουσικη και παιδικη και μολις τυχει καμια φορα να πατησω τη σιγαση τοτε κανει αα αα αα και κατι τετοια...!!!!!! Σαν να σου λεει γιατι το εκλεισες τωρα...??????!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα και σε εσενα Ηλιοβασιλεμα!!

ναι μακαρι να πανε ολα καλα αν και εχω πεισμωσει και δεν την αφηνω την κακουργα να βγει πριν του Σταυρου χαχα!

Ναι, να βγει μετα του Σταυρου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα....!!!!!!

Και εμεις μενουμε ακριβως απεναντι απο την εκκλησια, πιο απεναντι δε γινεται...!!!!

Ναι της βαζω γενικα μουσικη και παιδικη και μολις τυχει καμια φορα να πατησω τη σιγαση τοτε κανει αα αα αα και κατι τετοια...!!!!!! Σαν να σου λεει γιατι το εκλεισες τωρα...??????!!!!!!!!!!!

Εμας μεταξυ του σπιτιου και της εκκλησιας, μεσολαβει το νηπιαγωγειο που θα πηγαινει η κορη μου.

Στον γαμο πηγα με τα ποδια.........αφου περισσοτερο δρομο λογω απαγορευτικων σηματων θα εκανε το ιχ για να με παει στην εκκλησια...Ουτε η αμαξα βολευε...μεχρι να παρει μπρος, θα εφτανε!!!;););)

Εμας μεταξυ του σπιτιου και της εκκλησιας, μεσολαβει το νηπιαγωγειο που θα πηγαινει η κορη μου.

Στον γαμο πηγα με τα ποδια.........αφου περισσοτερο δρομο λογω απαγορευτικων σηματων θα εκανε το ιχ για να με παει στην εκκλησια...Ουτε η αμαξα βολευε...μεχρι να παρει μπρος, θα εφτανε!!!;););)

κοριτσια μισοο να ετοιμασω στο γιο μου φρουτα και ερχομαι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κοριτσια μισοο να ετοιμασω στο γιο μου φρουτα και ερχομαι!

Εγω την εδωσα μπανανα και ροδακινο σε κομματακια. Τωρα σκεφτομαι να της κανω τοστακια στις διακοπες και να βαζω ψωμι του τοστ η ψωμι για χαμπουργκερ που εχει...????? τι λετε...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα και από εδώ κορίτσια!!!!

ΜΑΡΙΑ άντε οδηγείς εσύ και ακολουθούμε και εμείς!!!! Τον πρώτο στόχο των 32 εβδομάδων το έχεις για πρωινό πλέον. Βάλε άλλο στόχο τώρα!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγω την εδωσα μπανανα και ροδακινο σε κομματακια. Τωρα σκεφτομαι να της κανω τοστακια στις διακοπες και να βαζω ψωμι του τοστ η ψωμι για χαμπουργκερ που εχει...????? τι λετε...??????

ακου στην θαλασσα τους ανοιγει η ορεξη ουτως η αλ.ω το μωρο θα το πηγαινεις νωρις να μην σας πιανει ο ηλιος και παθαιτε τπτ παιρνε μαζι σου μπανανα ή ροδακινο πολυ ωριμο ή αχλαδακι πολυ ωριμο αν φοβασαι υπαρχει διχτακι μασησης στα μαγαζια με βρεφικα και δεν υπαρχεικυνδινος να το πνιξεις κανε την πανακι στη θαλασσα και μολις βγαινει πλενε την καλα αλλαζεε την και δινε της φρουτο ή τοστακι κι μετα νανι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΜΑΡΙΑ άντε οδηγείς εσύ και ακολουθούμε και εμείς!!!! Τον πρώτο στόχο των 32 εβδομάδων το έχεις για πρωινό πλέον. Βάλε άλλο στόχο τώρα!!!!!

συμπεθερα δεν την παλευω μεχρι τωρα εκλαιγα μην τυχον γεννησω και δεν ειναι βιωσιμο το παιδι ή εχει σοβαρα προβληματα τωρα κλαιω γιατι δεν το πιστευω οτι καταφερα να παρω αυτη την εβδομαδα αντε αλλες 5 εμειναν να μπω στο μηνα μου δεν θελω κατι αλλο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Λεω να παρω πεδιλακια θαλασσης στο μωρο...

εχει η μουγερ κατι καλα και κανουν μονο 8 ευρω κοιτα να ειναι σαν παπουτσι μην παρεις αυτα τα σαμπο τα πλαστικα γιαιτ μπαινει πολυ αμμος και σκονταφτει συνεχεια το μωρο τα ειχαμε στην ανηψια μου και δεν τα ευχαριστηθηκε σε αυτη την ηληκια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα ngn μου...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...