Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ναι μου ζητησαν και 3η γιατι ηταν αρκετα χαμηλη για τοση καθυστερηση αλλα ευτυχως ανεβαινει φυσιολογικα, εγινε καθυστερημενη συλληψη! στον Δημητρη με την ιδια καθυστερηση σκεψου ειχα χοριακη 3530 ενω τωρα μολις 90! οποτε πρεπει να επαναλαβουμε γιατι ουτε ο σακος δε θα υπαρχει καλα-καλα για να βλεπαμε κατι απο υπερηχο! Η φιλη μου τιποτα δυστυχως... Δεν επανελαβε χοριακη και πιστευω θα εχει αδιαθετησει πλεον..

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω. Καληνυχτα,καλη ξεκουραση και καλη συνεχεια... Παω να παρω δυναμεις γιατι και ο μικρος δε στεκεται ολη μερα πλεον, ειναι και η ζεστη... Φιλακια!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση...!!!!!

Φιλια στο δημητρακη...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι να προσεξεις λιγο τα σπαγγετι τωρα που η Μαριαννα αρχιζει να τρωει κομματακια...Προτιμησε ζυμαρικα τυπου πενες κλπ...Εμενα ειχε παει να πνιγει στις πρωτες μας διακοπες που της εδωσα σπαγγετι και δεν το ειχα κοψει κομματακι...της το τραβηξα απο λαιμο!!!

Ηλιοβασιλεμα μου εννοουσα τα κοφτα μακαρονακια επειδη και εγω μικρη πνιγομουνα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελικα πηγαμε μονο στα γενεθλια και πριν λιγο επιστρεψαμε σπιτι...........ειναι κουρασμενη και η κορη και ο αντρας μου..........θα τους βαλω για υπνο και θα καθησω να τα πουμε με τις φιλεναδες μου!!!!!!! Ειστε μεσα;;;;

Ρίτσα τυχερή πας διακοπές; Σε ποιο μερος στην Κρητη; Κατάγεσαι απο κει ή μπα; Καλά να περάσετε και μακαρι να το σκαρώσετε κρητικό το παιδάκι σας!!!!!!!!!!!!!!;););)

Κοαλάκι ετοιμη η Μαριάννα; κοιμαται το κοριτσακι σου;;;

Πώς περάσετε την σημερινη ημέρα;;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΙΣ ΚΡΗΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΡΩΣΩ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!ΚΑΛΑ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

σεντονια και για εσενα? εγω παντως δε θα επαιρνα βρε,μηπως ειναι υπερβολη? αφου φαινεται αν ειναι πλυμενα ή οχι μονο και μονο τα φρεσκοσιδερωμενα σεντονια φαινονται! απο την αλλη βεβαια αφου εχεις χωρο στο αυτοκινητο παρε αν σε κανει να νιωθεις σιγουρια!φιλακια συμπεθερααααα!

Ναι γιατι δε νιωθω καλα, οποτε ας παρω και βλεπουμε..!!!!

Καληνυχτααααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσα εγω εχω παει παλιά 2 φορες Κρητη, μια Ρεθυμνο και μια εξω απο Ηρακλειο...Εχω παει όμως μια με γονεις και μια φορα με φιλες...Εσυ που θα πας με τον αντρα σου ακομη καλυτερα!!!!!!!!!! Να το ευχαριστηθείτε!!!

Κοαλάκι ουτε εγω θα επαιρνα σεντονια/ πετσετες για μενα...θα ελεγχα αυτες που θα εβρισκα και θα ζητουσα αλλαγη απο ιδιοκτητη πιο συχνα!!! Παλιοτερα επαιρνα μαζι μου αλλα με το παιδι, επειδη ειναι ενα σωρο τα πραγματα που πρεπει να παρουμε μαζι, σταματησα να παιρνω πετσετες ή σεντονια...

Διαφημίσεις

Ριτσα εγω εχω παει παλιά 2 φορες Κρητη, μια Ρεθυμνο και μια εξω απο Ηρακλειο...Εχω παει όμως μια με γονεις και μια φορα με φιλες...Εσυ που θα πας με τον αντρα σου ακομη καλυτερα!!!!!!!!!! Να το ευχαριστηθείτε!!!

Κοαλάκι ουτε εγω θα επαιρνα σεντονια/ πετσετες για μενα...θα ελεγχα αυτες που θα εβρισκα και θα ζητουσα αλλαγη απο ιδιοκτητη πιο συχνα!!! Παλιοτερα επαιρνα μαζι μου αλλα με το παιδι, επειδη ειναι ενα σωρο τα πραγματα που πρεπει να παρουμε μαζι, σταματησα να παιρνω πετσετες ή σεντονια...

Καθε μερα κανουν αλλαγη απο οτι πληροφορηθηκα αλλα και παλι δεν νιωθω καλα αν δεν παρω τα δικα μου, θα δουμε ομως...!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου θα σε καληνυχτησω, νυσταξα πολυυυυυ...!!!!!

Καλη ξεκουραση, τα λεμε αυριο...!!!!!!!!!!

Φιλια στη κουκλα σου την ομορφη......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Kοριτσακιαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθα κατα τις 2.Φτασαμε κατα τις 10 και μιση!!!!Γινοτανε χαμος,ηπιαμε ενα χυμο και μετα μια δεκαλεπτη περαντζαδα και βουυυυυυυυυρ για σπιτι!!!!!!!!

Παντως ηταν καλα!!Ξεφυγαμε λιγακι και πιο πολυ ο αντρας μου που με αυτο που ετυχε αυτη την εβδομαδα κλειστηκε μεσα στην αδεια του ο καημενος και την Τεταρτη παει για δουλεια!!!!!!!!!

Ευχομαι να εισαστε ολες καλα!!

May μου καλα να περασεις σου ευχομαι και να ξεκουραστεις και να το απολαυσεις γιατι αρκετα ταλαιπωρηθηκες!!!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις νεραιδουλες και στα νεραιδοπαιδα μας!!!!!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσουδιααααααα!! Τι κανετε??? Εμεις καλα, κοιμαται ο μικρος και οταν ξυπνησει θα τον παμε εκκλησια και μετα αν προλαβουμε θαλασσα!! Καλη Κυριακη σε ολες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδιααααααα!! Τι κανετε??? Εμεις καλα, κοιμαται ο μικρος και οταν ξυπνησει θα τον παμε εκκλησια και μετα αν προλαβουμε θαλασσα!! Καλη Κυριακη σε ολες!!

καλημερα αντε βοηθεια σας εγω ετσι οπως ειμαι δεν μπορω να το παω εκκλησια το μωρο ο συζηγος ειναι στη δουλεια οποτε....

εδω στο αιρ κοντισιον και βλεπουμε εκκλησια στον υπολογιστη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημεραααααααα και απο εμενα....!!!!!!!!

Τι κανετε...?????? πως τα πατε...????

Εμενα μου επετρεπε καφε στην κυηση απο οσο θυμαμαι αλλα γενικα πονω σπανια....!!!!!!!!

τι εννοεις (πονω) σπανια?

καλημερουδια κοαλακι!

εγω πριν μεινω εγγυος καπνιζα 5-6 τσιγαρα την ημερ κ επινα σιγουρα 1 καφε και 2- 3 ποτηρια τσαι πρασινο που λατρευω!ευτυχως καταλαβαινω την εγγυμοσυνη επειδη κανω εμετο απο την μυρωδια του τσιγαρου και ετσι το κοβω στην εγγυμοσυνη πανευκολα τον καφε ομως!!!!!!!αστα μεγαλο βασανιστηριο μου αρεσει και δεν κανει ουτε πρασινο τσαι μεχρι 1 ποτηρι μου επετρεπε αλλα εδω και 13 εβδ απαγορευοταν η καφεινη λογω συσπασεων τωρα μου την επτρεψε απο σημερα και περα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τι εννοεις (πονω) σπανια?

καλημερουδια κοαλακι!

εγω πριν μεινω εγγυος καπνιζα 5-6 τσιγαρα την ημερ κ επινα σιγουρα 1 καφε και 2- 3 ποτηρια τσαι πρασινο που λατρευω!ευτυχως καταλαβαινω την εγγυμοσυνη επειδη κανω εμετο απο την μυρωδια του τσιγαρου και ετσι το κοβω στην εγγυμοσυνη πανευκολα τον καφε ομως!!!!!!!αστα μεγαλο βασανιστηριο μου αρεσει και δεν κανει ουτε πρασινο τσαι μεχρι 1 ποτηρι μου επετρεπε αλλα εδω και 13 εβδ απαγορευοταν η καφεινη λογω συσπασεων τωρα μου την επτρεψε απο σημερα και περα!

Πινω ηθελα να γραψω σπανια.

Αφου στο επετρεψε μια χαρα...και εμενα μου αρεσει το τσαι γενικα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πινω ηθελα να γραψω σπανια.

Αφου στο επετρεψε μια χαρα...και εμενα μου αρεσει το τσαι γενικα....!!!!!!!!

τα ηρεμηστικα επρεπε να μου επιτρεψει οχι τον καφε!

Κοριτσια μπηκα επισημα στον 8ο απο σημερα 31 εβδ ακριβως!!!Σας ευχαριστω πολυ γιατι με την παρεα και το κους κους ξεχνιεμαι και περναει ο καιρος θυμαστε οταν με πρωτοκρεβατωσε πανε 13 εβδ απο τοτε!!

Ευχαριστω πολυ για ολα!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...