Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ουφ κι εμενα εκανε παλι 2 φορες διαρροια σημερα, τι να πω!! μακαρι να βγουν συντομα να μην ταλαιπωρηθει! αφου λεω θα γεννηθει το δευτερο και θα βγαλουν μαζι δοντακια χαχχα!! αντε με το καλο να ερθει ο μπαμπακας σας συμπεθερα!! πως παει η λιστα με τα πραγματα για τις διακοπες?

Συμπεθερα εγω αυτη τη φορα τρελαθηκα....ξοδευω μιση συσκευσια πανες ανα 2 μερες, φαντασου....!!!!! Κανει διαροια και μολις την αλλαζω ξανα κανει...!!!!!

Μην ανησυχεις θα τα βγαλει...!!!!!!

Μεγαααααλη λιστα...!!!!! Απο σεντονια, πετσετες κουζινας μπανιου, κατσαρολικα, ρουχα μεχρι και κουτι πρωτων βοηθειων, παρκοκρεβατο, καροτσι, λεκανη, ψυγειο τσαντα, οτι θες.....χαμος.....,!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειτε με πανες ειτε με μαγιω οπωσδηποτε! και με το που θα βγαινετε ντουζακι και αμα παιζει στην αμμο μετα εννοειται με πανα! εγω του βαζω μαγιω για να αισθανεται πιο ελευθερος οσο να'ναι. Βεβαια δεν ξερω πως ειναι οι πανες που λες!

Αυτες ειναι πανες μαγιο ειναι ειδικα σχεδιασμενες για μεσα στο νερο, προκειμενου να αποφευχθουν τα ατυχηματα και οι διαροες...!!!!!! Και αν σκεφθεις το γεγονος οτι εχουμε διαροιες τοτε πρεπει απαραιτητα να τις χρησιμοποιησω και μολις βγαινει απο το νερο κανονικη πανα η μαγιο επισης κανονικο αφου προηγηθει ξεπλυμα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομμαμυ να κανεις καλου κακου εναν ελεγχο του Δημητρακη στο παιδιατρο σας!!! Να αποκλεισεις οτι ειναι οτιδηποτε αλλο!!!

Φιλεναδας μου παιδι 2χρν, διαμαρτυροταν για τα αυτια του και τελικα εχει στρεπτοκοκκο από την αμμο στη παραλια...και παιρνει αντιβιωση....

Μακαρι να ειναι λογω δοντιων αλλα καλυτερα να τον κοιταξει και ο γιατρος!!!

Αγορομμαμυ να κανεις καλου κακου εναν ελεγχο του Δημητρακη στο παιδιατρο σας!!! Να αποκλεισεις οτι ειναι οτιδηποτε αλλο!!!

Φιλεναδας μου παιδι 2χρν, διαμαρτυροταν για τα αυτια του και τελικα εχει στρεπτοκοκκο από την αμμο στη παραλια...και παιρνει αντιβιωση....

Μακαρι να ειναι λογω δοντιων αλλα καλυτερα να τον κοιταξει και ο γιατρος!!!

αληθεια? γενικα οταν τα πιανει δεν κλαιει, ισα ισα που το εκανε σαν αστειο επειδη του μαθαινω να δειχνει τα αυτακια, τη μυτη κλπ.. αλλα σημερα το απογευμα τα επιανε και εκλαιγε αφου πρωτα ομως ειδα οτι τον ετρωγαν πολυ τα ουλα του, του εβαλα και λιγη αλοιφη και ανακουφιστηκε. Τωρα ευτυχως κοιμαται πολυ καλα. Θα εχω το νου μου παντως, δε το ηξερα αυτο για τον στρεπτοκοκκο!!

Συμπεθερα παρτε τοτε οπωσδηποτε αδιαβροχες πανες να ειστε καλυμμενες! παρε και παρεο μαζι σου να απλωνεις στην ξαπλωστρα για να την αλλαζεις και να τα ξεπλενεις επιστρεφοντας μιας και τα παρεο πλενονται και στεγνωνουν πιο ευκολα απο τις πετσετες!

to1Np2.png

KCkop2.png

αληθεια? γενικα οταν τα πιανει δεν κλαιει, ισα ισα που το εκανε σαν αστειο επειδη του μαθαινω να δειχνει τα αυτακια, τη μυτη κλπ.. αλλα σημερα το απογευμα τα επιανε και εκλαιγε αφου πρωτα ομως ειδα οτι τον ετρωγαν πολυ τα ουλα του, του εβαλα και λιγη αλοιφη και ανακουφιστηκε. Τωρα ευτυχως κοιμαται πολυ καλα. Θα εχω το νου μου παντως, δε το ηξερα αυτο για τον στρεπτοκοκκο!!

Συμπεθερα παρτε τοτε οπωσδηποτε αδιαβροχες πανες να ειστε καλυμμενες! παρε και παρεο μαζι σου να απλωνεις στην ξαπλωστρα για να την αλλαζεις και να τα ξεπλενεις επιστρεφοντας μιας και τα παρεο πλενονται και στεγνωνουν πιο ευκολα απο τις πετσετες!

Ναι θα παρω γιατι 10 μερες ειναι αυτες...!!!!!

Τωρα ελπιζω να μου φτανουν 3 πετσετες θαλασσης και 2 μπανιου για το μωρο, ε...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Φυσικα και δεν λεω, οτι εχει κατι τετοιο ο Δημητρακης αλλα εχε το νου σου!!! Αν δεις οτι επιμενει ο πονος ή η ενοχληση, κανε μια επισκεψη στον γιατρο σας!!!

Βγηκανε οι εξετασεις που εκανες; η 2η χοριακη στο πρωτο μικροβιολογικο, ποσο ηταν;

Ναι θα παρω γιατι 10 μερες ειναι αυτες...!!!!!

Τωρα ελπιζω να μου φτανουν 3 πετσετες θαλασσης και 2 μπανιου για το μωρο, ε...??????

καλα ειναι το πολυ πολυ αμα δεις οτι λερωθει καμια την πλενεις με το αφρολουτρο της Μαριαννας για ενα φρεσκαρισμα, να μην κουβαλας και απορρυπαντικο!

Ηλιοβασιλεμα μου η χοριακη ηταν 272 στο πρωτο! θα κανω παλι την Τριτη και 19/8 εχω υπερηχο να ακουσουμε καρδουλα αν ολα πανε καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Βρε Κοαλακι μην ανησυχεις, ολα θα τα παρεις όσα χρειαζονται...κοιταξε να χαλαρωσετε και να ξεκουραστειτε λιγακι και αν ξεμεινεις απο καμια πετσετα, τί πιο ευκολο να την ξεπλυνεις;; αμεσως θα στεγνωσει!!!

ααα επισης συμπεθερα αν χρειαστεις θα ζητησεις σιδερο απο τη reception, να σιδερωσεις ο,τι χρειαστεις να πλυνεις να εισαι πιο σιγουρη γιατι τα μικροβια της παραλιας ειναι πολυ ατιμα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι το πολυ πολυ αμα δεις οτι λερωθει καμια την πλενεις με το αφρολουτρο της Μαριαννας για ενα φρεσκαρισμα, να μην κουβαλας και απορρυπαντικο!

Ηλιοβασιλεμα μου η χοριακη ηταν 272 στο πρωτο! θα κανω παλι την Τριτη και 19/8 εχω υπερηχο να ακουσουμε καρδουλα αν ολα πανε καλα!

Θα παρω και σεντονια, μαξιλαροθηκες, πετσετες κουζινας κλπ.

Τωρα με το φαγητο το ευτυχημα ειναι οτι και μακαρονια να μαγειρεψω για εμας που λεει ο λογος θα φαει και η μαριαννα με τον εναν η τον αλλον τροπο.

Μας αφησε και τοστακι να τρωμε, οποτε θα παιρνω μαζι μου φρουτο, τοστ και γιαουρτακι και οτι θελει ας τρωει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ σου ζητησαν και 3η χοριακη; η απο μονη σου θα κανεις 3η φορά;

Η φιλεναδα σου τελικα, τιποτα;;;ή εκανε και σε αυτη λαθος;;;

ναι μου ζητησαν και 3η γιατι ηταν αρκετα χαμηλη για τοση καθυστερηση αλλα ευτυχως ανεβαινει φυσιολογικα, εγινε καθυστερημενη συλληψη! στον Δημητρη με την ιδια καθυστερηση σκεψου ειχα χοριακη 3530 ενω τωρα μολις 90! οποτε πρεπει να επαναλαβουμε γιατι ουτε ο σακος δε θα υπαρχει καλα-καλα για να βλεπαμε κατι απο υπερηχο! Η φιλη μου τιποτα δυστυχως... Δεν επανελαβε χοριακη και πιστευω θα εχει αδιαθετησει πλεον..

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω. Καληνυχτα,καλη ξεκουραση και καλη συνεχεια... Παω να παρω δυναμεις γιατι και ο μικρος δε στεκεται ολη μερα πλεον, ειναι και η ζεστη... Φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι να προσεξεις λιγο τα σπαγγετι τωρα που η Μαριαννα αρχιζει να τρωει κομματακια...Προτιμησε ζυμαρικα τυπου πενες κλπ...Εμενα ειχε παει να πνιγει στις πρωτες μας διακοπες που της εδωσα σπαγγετι και δεν το ειχα κοψει κομματακι...της το τραβηξα απο λαιμο!!!

Θα παρω και σεντονια, μαξιλαροθηκες, πετσετες κουζινας κλπ.

Τωρα με το φαγητο το ευτυχημα ειναι οτι και μακαρονια να μαγειρεψω για εμας που λεει ο λογος θα φαει και η μαριαννα με τον εναν η τον αλλον τροπο.

Μας αφησε και τοστακι να τρωμε, οποτε θα παιρνω μαζι μου φρουτο, τοστ και γιαουρτακι και οτι θελει ας τρωει.

σεντονια και για εσενα? εγω παντως δε θα επαιρνα βρε,μηπως ειναι υπερβολη? αφου φαινεται αν ειναι πλυμενα ή οχι μονο και μονο τα φρεσκοσιδερωμενα σεντονια φαινονται! απο την αλλη βεβαια αφου εχεις χωρο στο αυτοκινητο παρε αν σε κανει να νιωθεις σιγουρια!φιλακια συμπεθερααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...