Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τσαααααα!!! Καλησπερα κοριτσια μου!!! Μισα τα διαβασα τα νεακια σας!! Συμπεθερα αντε και στα δικα μας για το φαγητο, χαχαχα!! Και οσον αφορα να τρωει τις δικες μας τροφες και το μπλεντερ!! Θα σωθεις τωρα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα περασατε στα γενεθλιακια??? Κοιμηθηκε τωρα η Αγγελικουλα??

Μαριαααααααα τι γλυκας που ειναι ο γιοκας σουυυυυυυ!!! διαβαζα τι σου ελεγε ο μικρουλης!!

Μποτσακι ξεπορτισαμα ε?? Καλα κανεις!!!

Κοριτσομανες τι σας περιμενει απο τα κοριτσοπουλακια σας!! Παντως νομιζω κι εγω μπεμπα θα εχω!!!!! Μακαρι!! Το στηριζω βασικα στο γεγονος οτι μαλλον εγινε καθυστερημενη συλληψη και τα σπερματοζωαρια που αντεχουν περισσοτερο και γονιμοποιουνται αργοτερα ειναι τα θηλυκα! ειχα δει ντοκιμαντερ στο σκαι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια δε βλέπω καμία μέσα, αλλά και γω δεν είμαι για πολλά!

Δεν έχω τελειώσει για αύριο και πρωί φευγουμε. Και η κόρη μου είναι ακόμα ξύπνια..... Εύχομαι να έχω ίντερνετ πού και πού για να μή μου λείψετε πααααααααααρα πολύ.....!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

Πατε διακοπουλες.....???? καλα να περασετε και να προσεχετε...!!!!!

Το χρειαζεσαι γλυκια μου μετα απο τοσο ταλαιπωρια, μια χαρα θα εισαι ομως.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια δε βλέπω καμία μέσα, αλλά και γω δεν είμαι για πολλά!

Δεν έχω τελειώσει για αύριο και πρωί φευγουμε. Και η κόρη μου είναι ακόμα ξύπνια..... Εύχομαι να έχω ίντερνετ πού και πού για να μή μου λείψετε πααααααααααρα πολύ.....!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

Μay καλησπερα!!! Διακοπουλες απο αυριο??? Τελεια!! Καλα να περασετε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τσαααααα!!! Καλησπερα κοριτσια μου!!! Μισα τα διαβασα τα νεακια σας!! Συμπεθερα αντε και στα δικα μας για το φαγητο, χαχαχα!! Και οσον αφορα να τρωει τις δικες μας τροφες και το μπλεντερ!! Θα σωθεις τωρα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα περασατε στα γενεθλιακια??? Κοιμηθηκε τωρα η Αγγελικουλα??

Μαριαααααααα τι γλυκας που ειναι ο γιοκας σουυυυυυυ!!! διαβαζα τι σου ελεγε ο μικρουλης!!

Μποτσακι ξεπορτισαμα ε?? Καλα κανεις!!!

Κοριτσομανες τι σας περιμενει απο τα κοριτσοπουλακια σας!! Παντως νομιζω κι εγω μπεμπα θα εχω!!!!! Μακαρι!! Το στηριζω βασικα στο γεγονος οτι μαλλον εγινε καθυστερημενη συλληψη και τα σπερματοζωαρια που αντεχουν περισσοτερο και γονιμοποιουνται αργοτερα ειναι τα θηλυκα! ειχα δει ντοκιμαντερ στο σκαι!!

Συμπεθερα μου ναι οντως ετσι ειναι με τα σπερματοζωαρια...!!!!!

Τι κανετε εσεις....??? πως περνατε.....???? εχεις επισκεψεις...???? να μην κουραζεσαι πολυυυυυυυυ....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

οχι δεν εχω επισκεψεις!! η κουμπαρα μου εχει αγορασει σπιτι λιγο πιο κατω απο εμενα! τελικα την ειδα για πολυ λιγο γιατι ξυπνησαν αργα το πρωι και μετα μαζευτηκαμε εμεις για φαγητο υπνο κλπ και τελικα θα την δω αυριο περισσοτερο! Δεν παω κι εγω πολυ σπιτι της γιατι μενει παρεα με τα σκυλια της και αποφευγω και για το μωρο και για εμενα τωρα που πρεπει να προσεχω πολυ παλι με το τοξοπλασμα! Τι κανει η φουρτουνιτσα? Εμενα ο μικρος το απογευμα ηταν ανησυχος πολυ, πρεπει να τον πονουσαν τα ουλα, εκει που επαιζε ξαφνικα εμπηγε τα κλαματα! Και οταν του εβγαζα την πιπιλα τραβουσε τα αυτια του! Παιζει να τον πονανε τα ουλα και να τον ενοχλουν και τα αυτακια του ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακι μου διαβασα εχεις θεμα με τις θηλες? Να ξερεις εχει και στο ΡΕΑ δωρεαν μαθηματα θηλασμου, μπορεις να πας οσες φορες θελεις ειτε πριν γεννησεις ειτε οσο εισαι εκει μετα τον τοκετο. Εγω ειχα παει πριν τον τοκετο, ειχα αγορασει και ενα βιβλιο και βοηθηθηκα παρα παρα πολυ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

οχι δεν εχω επισκεψεις!! η κουμπαρα μου εχει αγορασει σπιτι λιγο πιο κατω απο εμενα! τελικα την ειδα για πολυ λιγο γιατι ξυπνησαν αργα το πρωι και μετα μαζευτηκαμε εμεις για φαγητο υπνο κλπ και τελικα θα την δω αυριο περισσοτερο! Δεν παω κι εγω πολυ σπιτι της γιατι μενει παρεα με τα σκυλια της και αποφευγω και για το μωρο και για εμενα τωρα που πρεπει να προσεχω πολυ παλι με το τοξοπλασμα! Τι κανει η φουρτουνιτσα? Εμενα ο μικρος το απογευμα ηταν ανησυχος πολυ, πρεπει να τον πονουσαν τα ουλα, εκει που επαιζε ξαφνικα εμπηγε τα κλαματα! Και οταν του εβγαζα την πιπιλα τραβουσε τα αυτια του! Παιζει να τον πονανε τα ουλα και να τον ενοχλουν και τα αυτακια του ε?

Ναι μακρυα απο τα σκυλια απαραιτητως....!!!!!!

Να ξερεις πως οταν τα ενοχλουν τα ουλα τους τα σημεια οπου "χτυπανε" ειναι 3, μαγουλα, αυτια, κεφαλι. Το γεγονος οτι τραβουσε τα αυτακια του δηλωνει οτι τον φαγουριζουνε τα ουλακια τους κυριως πισω...υπομονη τα καημενα ταλαιπωρουνται...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

May καλά να περασετε στις διακοπές σας!!!!!

Αγορομάμυ, εχεις αγωνία για το φυλο του νεου μπεμπε;;;

Η κορη μου επεσε για υπνο, δεν αντεχε αλλο...και πολυ κρατησε μετα το χθεσινο ξενυχτι και χωρις σημερινο μεσημεριανο υπνο...

Κοαλάκι πότε φευγεις για διακοπές;

Ναι μακρυα απο τα σκυλια απαραιτητως....!!!!!!

Να ξερεις πως οταν τα ενοχλουν τα ουλα τους τα σημεια οπου "χτυπανε" ειναι 3, μαγουλα, αυτια, κεφαλι. Το γεγονος οτι τραβουσε τα αυτακια του δηλωνει οτι τον φαγουριζουνε τα ουλακια τους κυριως πισω...υπομονη τα καημενα ταλαιπωρουνται...!!!!!!

τα αυτια τα τραβαει 3 μερες τωρα αλλα σημερα το εκανε με πολυ κλαμα μαζι! μιλαμε απο εκει που ηταν ολο γελια και χαρες αρχιζε να τρεχει μαυρο δακρυ. Πραγματικα νιωθω οτι δε θα βγουν ποτε!! Τι κανετε εσεις? Εχετε και τον μπαμπακα σας?

to1Np2.png

KCkop2.png

τα αυτια τα τραβαει 3 μερες τωρα αλλα σημερα το εκανε με πολυ κλαμα μαζι! μιλαμε απο εκει που ηταν ολο γελια και χαρες αρχιζε να τρεχει μαυρο δακρυ. Πραγματικα νιωθω οτι δε θα βγουν ποτε!! Τι κανετε εσεις? Εχετε και τον μπαμπακα σας?

Μην ανησυχεις θα βγουν απλα στεναχωριεσαι γιατι ταλαιπωρουνται πολυ, ποσο μαλλον με τη ζεστη...!!!! Εμενα κανει απανωτες διαροιες εχει μια εβδομαδα τωρα αλλα ευτυχως αυτη τη φοτα δεν εχουμε καταροη, περιμενω να δω ποτε θα βγει το επομενο γιατι σημερα μας το επιβεβαιωσε ο γιατρος οτι η διαροιες ειναι λογω δοντιων........τι πρωτοτυπο..!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν ειναι ο μπαμπας μας εδω, θα ερθει την αλλη εβδομαδα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Η κορη μου επεσε για υπνο, δεν αντεχε αλλο...και πολυ κρατησε μετα το χθεσινο ξενυχτι και χωρις σημερινο μεσημεριανο υπνο...

Θα φυγουμε στις 12 του μηνα....

Ετοιμαζωωωωω λιστα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ουφ κι εμενα εκανε παλι 2 φορες διαρροια σημερα, τι να πω!! μακαρι να βγουν συντομα να μην ταλαιπωρηθει! αφου λεω θα γεννηθει το δευτερο και θα βγαλουν μαζι δοντακια χαχχα!! αντε με το καλο να ερθει ο μπαμπακας σας συμπεθερα!! πως παει η λιστα με τα πραγματα για τις διακοπες?

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ το κοριτσακι μου!!! να εχει ονειρα γλυκα!! Ηλιοβασιλεμα μου δεν εχω και παααρα πολυ αγωνια οπως το πρωτο! Θελω πολυ να ειναι κοριτσακι,παντα ονειρευομουν να εχω 1 αγορι 1 κοριτσι, αλλη αρμονια στο σπιτι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια λεω να παρω πανες αδιαβροχες για να προστατευσω οσο γινεταιτη μαριαννα μεσα στο νερο....!!!!!!!! Και εξω απο αυτο.....!!!!!!!!!!

ειτε με πανες ειτε με μαγιω οπωσδηποτε! και με το που θα βγαινετε ντουζακι και αμα παιζει στην αμμο μετα εννοειται με πανα! εγω του βαζω μαγιω για να αισθανεται πιο ελευθερος οσο να'ναι. Βεβαια δεν ξερω πως ειναι οι πανες που λες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...