Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατι ξερεις με την φουρτουνα !

αληθεια το παρατσουκλι στη κοπελα πως το κολλησατε?

Το σπιτι ησυχαζει μονο οταν κοιμαται, μολις ξυπνουσε λεγαμε ωχ..!!! Ξυπνησε η φουρτουνα γιατι μεχρι να την κατεβασεις απο την κουνια και να βγεις απο το δωματιο της αυτη εχει παρει ηδη το σεντονι της και τρεχει στο σαλονι.....,!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το σπιτι ησυχαζει μονο οταν κοιμαται, μολις ξυπνουσε λεγαμε ωχ..!!! Ξυπνησε η φουρτουνα γιατι μεχρι να την κατεβασεις απο την κουνια και να βγεις απο το δωματιο της αυτη εχει παρει ηδη το σεντονι της και τρεχει στο σαλονι.....,!!!!!!!!

α τωρα καταλαβα ,δεν ειχα ιντερνετ!

οποτε κανει σαν να σας χτυπησε τυφωνας!

κατρινα!!!!χιχι

αχ κοριτσομανες!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσακια, γεια σας!!!!!!!!!!!!δεν κοιμηθηκε καθολου η κορη μου, εγω ισα που με πηρε λιγο!

Θα παμε σε κατι απροοπτα γενεθλια σε λιγακι και μετα βολτιτσα. Το βραδυ αργα λογικα θα γυρισουμε και θα μπω να σας ξαναχαιρετισω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια, γεια σας!!!!!!!!!!!!δεν κοιμηθηκε καθολου η κορη μου, εγω ισα που με πηρε λιγο!

Θα παμε σε κατι απροοπτα γενεθλια σε λιγακι και μετα βολτιτσα. Το βραδυ αργα λογικα θα γυρισουμε και θα μπω να σας ξαναχαιρετισω!!!!!!!!

ολες εξαφανισμενες σημερα!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μην νομιζεις, λειπουμε απο τον καφε, αλλα το νου μας, εκει το εχουμε!!! ο αντρας μου με αγριοκοιταζει μερικες φορες που δεν σηκωνομαι να ετοιμαστω!!!! (οπως τωρα καλή ωρα!!!)

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

μην νομιζεις, λειπουμε απο τον καφε, αλλα το νου μας, εκει το εχουμε!!! ο αντρας μου με αγριοκοιταζει μερικες φορες που δεν σηκωνομαι να ετοιμαστω!!!! (οπως τωρα καλή ωρα!!!)

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

καλα να περασετε!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπέρα NGN!!!!!!

Βρε κοριτσια εγω οταν γεννησα την κορη μου, δεν ειχα παρει κανενα βιβλιο...απο την εγκυμοσυνη και μετα καποια περιοδικα αγοραζα μονο...δεν ξερω...αδαης ημουν ή πηγαινα με βαση το ενστικτο;;;

Δεν ξερω...οπως και η εγκυμοσυνη εχει τα σταδια της και ενα ενα τα παιρναμε μεχρι να φτασουμε την μεγαλη ωρα της γεννησης, ετσι και το μεγαλωμα του μωρου...του παιδιου κλπ κλπ μας βγαινει σταδιακά...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,koalaki,ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ?????ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,koalaki,ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ?????ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Καλα ειμαστε....!!!! Εσυ....????

Και εγω θα κανω γενικη πριν φυγω....διακοπες.....!!!!!!!

Απο οτι καταλαβατε ηρθαααααα απο τη βολτα με τη μαριαννα, ποτιστηκε, ταιστηκε και τωρα υπνο.

Θα τα πουμε σε λιγο αν ειστε μεσα....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελικα πηγαμε μονο στα γενεθλια και πριν λιγο επιστρεψαμε σπιτι...........ειναι κουρασμενη και η κορη και ο αντρας μου..........θα τους βαλω για υπνο και θα καθησω να τα πουμε με τις φιλεναδες μου!!!!!!! Ειστε μεσα;;;;

Ρίτσα τυχερή πας διακοπές; Σε ποιο μερος στην Κρητη; Κατάγεσαι απο κει ή μπα; Καλά να περάσετε και μακαρι να το σκαρώσετε κρητικό το παιδάκι σας!!!!!!!!!!!!!!;););)

Κοαλάκι ετοιμη η Μαριάννα; κοιμαται το κοριτσακι σου;;;

Πώς περάσετε την σημερινη ημέρα;;;

Τελικα πηγαμε μονο στα γενεθλια και πριν λιγο επιστρεψαμε σπιτι...........ειναι κουρασμενη και η κορη και ο αντρας μου..........θα τους βαλω για υπνο και θα καθησω να τα πουμε με τις φιλεναδες μου!!!!!!! Ειστε μεσα;;;;

Ρίτσα τυχερή πας διακοπές; Σε ποιο μερος στην Κρητη; Κατάγεσαι απο κει ή μπα; Καλά να περάσετε και μακαρι να το σκαρώσετε κρητικό το παιδάκι σας!!!!!!!!!!!!!!;););)

Κοαλάκι ετοιμη η Μαριάννα; κοιμαται το κοριτσακι σου;;;

Πώς περάσετε την σημερινη ημέρα;;;

Εγω εδω ειμαι.....

Πως περασατε..?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια δε βλέπω καμία μέσα, αλλά και γω δεν είμαι για πολλά!

Δεν έχω τελειώσει για αύριο και πρωί φευγουμε. Και η κόρη μου είναι ακόμα ξύπνια..... Εύχομαι να έχω ίντερνετ πού και πού για να μή μου λείψετε πααααααααααρα πολύ.....!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...