Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

"Πειθαρχεια" αυτο ειναι πολυυυυ καλοοοο....!!!!! Μπραβο σας....!!!!!!

μπα απλα ετσι εμααθε με βοηθησε ενα βιβλιο το κοιμησου παιδι μου !

με εμαθε να τον εκπαιδευω και επιασε χωρις να ειμαι αυστηρη και χωρις να τον κανω να κλαιει εννοειται !

απλα μου ξεκλειδωσε το μυαλο και καταλαβα οτι το μωρο δεν ξερει πως πρεπει να φερομαστε του επιτρεπουμε να φερεται με καποιο τροπο και το εκπαιδευουμε να φερεται και να συμπεριφερεται αναλογα!

για τον υπνο ελεγε οτι πρεπι να εκπαιδευτει να εχει μια ρουτινα γυρω απο τον υπνο ωστε αν ξερει οτι μετα απο αυτο το βημα ερχεται το αλλο βημα κ.ο.κ.

με το φαι επισης και γενικα οτι εχω κανει με τον μικρο με βοηθησε το βιβλιο!

Ειναι αντιδραστικος δεν λεω και με δοκιμαζει και προσπαθει οσο μεγαλωνει να παρατεινει την ωρα και να παει πιο αργα για υπνο και να μην φαει αυτο που του λεω αλλα κατι αλλο!

αλλα προσπαθω να του δινω 2 επιλογες και ετσι γλιτωνουμε την πολυ γκρινια!

Εχω κανει αλλωστε αρκετα λαθη οποτε ειπα να στρωσω την κατασταση!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Γεια σου νασιουλα μου!!Τι κανετε μαμα και γιος?????????

Καλα ειμαστε.Κουραστηκαμε λιγακι γιατι σημερα ειχε καθαριοτητα στο μαγαζι.

Το καθαρισαμε και τωρα καθισαμε να ξεκουραστουμε...

dev338pr___.png

μπα απλα ετσι εμααθε με βοηθησε ενα βιβλιο το κοιμησου παιδι μου !

με εμαθε να τον εκπαιδευω και επιασε χωρις να ειμαι αυστηρη και χωρις να τον κανω να κλαιει εννοειται !

απλα μου ξεκλειδωσε το μυαλο και καταλαβα οτι το μωρο δεν ξερει πως πρεπει να φερομαστε του επιτρεπουμε να φερεται με καποιο τροπο και το εκπαιδευουμε να φερεται και να συμπεριφερεται αναλογα!

για τον υπνο ελεγε οτι πρεπι να εκπαιδευτει να εχει μια ρουτινα γυρω απο τον υπνο ωστε αν ξερει οτι μετα απο αυτο το βημα ερχεται το αλλο βημα κ.ο.κ.

με το φαι επισης και γενικα οτι εχω κανει με τον μικρο με βοηθησε το βιβλιο!

Ειναι αντιδραστικος δεν λεω και με δοκιμαζει και προσπαθει οσο μεγαλωνει να παρατεινει την ωρα και να παει πιο αργα για υπνο και να μην φαει αυτο που του λεω αλλα κατι αλλο!

αλλα προσπαθω να του δινω 2 επιλογες και ετσι γλιτωνουμε την πολυ γκρινια!

Εχω κανει αλλωστε αρκετα λαθη οποτε ειπα να στρωσω την κατασταση!

Ναι το εχω το βιβλιο, κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο, μαθαινει αρκετα στοιχεια στα παιδια που αν μι τι αλλο πρεπει να εχουν σε τετοιες ηλικιες και μικροτερες θα ελεγα του γιου σου....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ήρθα πάλι!!!!!φάγαμε κ τώρα κάθεται στην κούνια του για ύπνο!!!!

σε λίγο θα κοιμηθεί το ίδιο κ εγώ!!!!!κοριτσάκια μου θα τα πούμε το απόγευμα!! !!

μαρακι μουγλυκα ο μικρός σου!!!!ειδικά έτσι όπως μιλάνε!!!!

κοαλακι μου μια χαρά τώρα θα τρώτε ότι θέλετε!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαστε...

Εσυ πως εισαι;;;; Εφαγες σημερα;;;;

καλε μην ανησηχεις δεν ειμαι καμια αδυνατουλα απλα δεν καταφερνω να φαω λογο των φαρμακων αλλα δεν παθαινω τπτ αν μειναω και νυστικη!

το μωρο θα βρε3ι να παρει ,το στομαχι μου απλα εχει σακατευτει και φοβαμαι γιατι εχω κανει ηδη οισοφαγητιδα και γαστροοισφαγικη παλινδρομηση!

δεν εφαγα αλλα περιμενω να σχολασει ο αντρουλης μου να φαμε επιτελους παρεα για εμενα εχω φιδε με κοτοπουλο ακι πατατα γιατι εχω και διαρροια και για τον συζηγο και το ιυο κοκκινιστο κοτοπουλακι και ρυζακι!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ήρθα πάλι!!!!!φάγαμε κ τώρα κάθεται στην κούνια του για ύπνο!!!!

σε λίγο θα κοιμηθεί το ίδιο κ εγώ!!!!!κοριτσάκια μου θα τα πούμε το απόγευμα!! !!

μαρακι μουγλυκα ο μικρός σου!!!!ειδικά έτσι όπως μιλάνε!!!!

κοαλακι μου μια χαρά τώρα θα τρώτε ότι θέλετε!!!!!!!

καλη ξεκουραση γλυκια μου!!!!!δωσε ενα ρουφηχτο φιλι στο γιο σου οταν ξυπνησει!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Ναι το εχω το βιβλιο, κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο, μαθαινει αρκετα στοιχεια στα παιδια που αν μι τι αλλο πρεπει να εχουν σε τετοιες ηλικιες και μικροτερες θα ελεγα του γιου σου....!!!!!!!!

του το αρχισα οταν εκοψα τον θηλασμο στους 9 μηνες γιατι επρεπε να βρω τροπο να κοιμαται χωρις στηθος!

Παρεπιπτοντως μου ειχαν πει οσο θηλαζα οτι μολις θηλασει και αποκοιμηθει το αφηνεις κατευθειαν στο κουνακι να μην μαθαινει αγκαλια και ετσι εκανα αλλωστε θηλαζα τοσο συχνα που επρεπε να ξεκουρασω τα χερια μου η γυναικα ουτως η αλλως!ετσι δεν τον ταραζα μολις κοιμοταν στο στηθος τον εβαζα στην κουνια επισης η θεια μου μου ειχε πει καθε βραδυ στις 7.30 να τον κανω μπανιο μετα να τον ντυνω να τον θηλαζω και να τον βαζω για υπνο στο δωματιο μας οχι στην καλαθουνα που ηταν ολη μερα!

ετσι εκανα και ειχε μαθει την ρουτινα αυτη χωρις να καταφερνει να κοιμαται σερι γιαιτ ειχαμε θεματα με τον θηλασμο!

αλλα τουλαχιστον 8.30 με 11.00 το βραδυ κοιμοταν ηταν και ο μεγαλυτερος υπνος του!

ετσι επρεπε κατι να βρω μου συστησε η παιδιατρος το βιβλιο και σωθηκα στην δευτερη μερα κοιμοταν σερι και απο τοτε οτι κανω οπως το λεει το βιβλιο πετυχαινει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλε μην ανησηχεις δεν ειμαι καμια αδυνατουλα απλα δεν καταφερνω να φαω λογο των φαρμακων αλλα δεν παθαινω τπτ αν μειναω και νυστικη!

το μωρο θα βρε3ι να παρει ,το στομαχι μου απλα εχει σακατευτει και φοβαμαι γιατι εχω κανει ηδη οισοφαγητιδα και γαστροοισφαγικη παλινδρομηση!

δεν εφαγα αλλα περιμενω να σχολασει ο αντρουλης μου να φαμε επιτελους παρεα για εμενα εχω φιδε με κοτοπουλο ακι πατατα γιατι εχω και διαρροια και για τον συζηγο και το ιυο κοκκινιστο κοτοπουλακι και ρυζακι!!

Αμαν βρε και εσυ εχεις διαρροια;;;; Εχθες το μποτσακι σημερα εσυ...

Ισα ισα λογο των φαρμακων θα πρεπει να τρως...

dev338pr___.png

Αμαν βρε και εσυ εχεις διαρροια;;;; Εχθες το μποτσακι σημερα εσυ...

Ισα ισα λογο των φαρμακων θα πρεπει να τρως...

απο χτες εχω διαροια !

το θεμα ειναι οτι τουζει και καιει το στομαχι μου συνεχεια και ο οισφαγος μου με τα ζαντακ εχω δει μια διαφορα !

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Δυστυχως θα πρεπει να σας αφησω γιατι πρεπει σιγα σιγα πρεπει να φυγω αρα πρεπει να κλεισω και ταμειο.

Καλα να περασετε το Σ_Κ οτι και να κανετε....

Φιλια πολλα και τα λεμε απο Δευτερα....

dev338pr___.png

απο χτες εχω διαροια !

το θεμα ειναι οτι τουζει και καιει το στομαχι μου συνεχεια και ο οισφαγος μου με τα ζαντακ εχω δει μια διαφορα !

Περαστικουλια και σε σενα μαρακι μου

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...