Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Θάλεια, Ηλιοβασίλεμα, Μαρία κ.λ.π.

Αχ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!!!! Η μπέμπα με τρέλανε στην κλωτσιά και με ξύπναγε. Το έχετε πάθει εσείς οι εγκυούλες?????

Στον γιο μου ποτέ. Τώρα αυτή η κυρία μου το κάνει πολλά βράδια!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα Θάλεια, Ηλιοβασίλεμα, Μαρία κ.λ.π.

Αχ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!!!! Η μπέμπα με τρέλανε στην κλωτσιά και με ξύπναγε. Το έχετε πάθει εσείς οι εγκυούλες?????

Στον γιο μου ποτέ. Τώρα αυτή η κυρία μου το κάνει πολλά βράδια!!!!!

το παθαινα στο γιο μου και το ειχα συνεχεια σε ολο τον 8ο μηνα και στον 9ο δεν κοιμομουν την νυχτα ειχα θεμα κλωσταγε συνεχεια!

τωρα κλωτσαει δεν κλωτσαει η μικρη εγω εχω ξυπνητηρια να παιρνω φαρμακα καθε 1 ωρα οποτε δεν κοιμαμαι και πολυ καλα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

το παθαινα στο γιο μου και το ειχα συνεχεια σε ολο τον 8ο μηνα και στον 9ο δεν κοιμομουν την νυχτα ειχα θεμα κλωσταγε συνεχεια!

τωρα κλωτσαει δεν κλωτσαει η μικρη εγω εχω ξυπνητηρια να παιρνω φαρμακα καθε 1 ωρα οποτε δεν κοιμαμαι και πολυ καλα!

Εγώ μέχρι την μέρα που γέννησα δεν με ξύπνησε ποτέ ο μικρός και γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με τον ύπνο. Τώρα ενώ βολεύομαι στο κρεβάτι με ξυπνάει επειδή είναι υπερκινητική.

Με είχες ρωτήσει αν στις 13 που θα πάω στον γιατρό θα μου πει να σηκωθώ και δεν σου απάντησα. Λοιπόν σου απαντάω οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Και αυτό γιατί θέλει να προσέξω τουλάχιστον μέχρι την 32η εβδ. και μετά βλέπουμε. Γενικώς πάντως το έχω πάρει απόφαση οτι μέχρι να γεννήσω θα είμαι στο κρεβάτι. Προς το παρόν το έχω αποδεχτεί. Πιο μετά δεν ξέρω. Εσένα θα σε σηκώσει καθόλου????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εγώ μέχρι την μέρα που γέννησα δεν με ξύπνησε ποτέ ο μικρός και γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με τον ύπνο. Τώρα ενώ βολεύομαι στο κρεβάτι με ξυπνάει επειδή είναι υπερκινητική.

Με είχες ρωτήσει αν στις 13 που θα πάω στον γιατρό θα μου πει να σηκωθώ και δεν σου απάντησα. Λοιπόν σου απαντάω οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Και αυτό γιατί θέλει να προσέξω τουλάχιστον μέχρι την 32η εβδ. και μετά βλέπουμε. Γενικώς πάντως το έχω πάρει απόφαση οτι μέχρι να γεννήσω θα είμαι στο κρεβάτι. Προς το παρόν το έχω αποδεχτεί. Πιο μετά δεν ξέρω. Εσένα θα σε σηκώσει καθόλου????

συμπεθερουλα εγω αν δεν γεννησω θα σηκωθω στις 35 εβδ !

εσενα γιατι φοβαται εχεις και συσπασεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

συμπεθερουλα εγω αν δεν γεννησω θα σηκωθω στις 35 εβδ !

εσενα γιατι φοβαται εχεις και συσπασεις?

Δεν φαίνεται να έχω συσπάσεις αλλά από την στιγμή που είδα 2 φορές αίμα είναι ρίσκο να σηκωθώ. Επίσης η μικρή είναι χαμηλά και μου τρώει τον τράχηλο. Άσε που έχω κάνει και καισαρική και δεν ξέρω τι θα γίνει αν μου σπάσουν τα νερά!!!!

Μαζί θα την βγάλουμε την ξάπλα!!!! Εσύ ψιλοκοντεύεις!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δεν φαίνεται να έχω συσπάσεις αλλά από την στιγμή που είδα 2 φορές αίμα είναι ρίσκο να σηκωθώ. Επίσης η μικρή είναι χαμηλά και μου τρώει τον τράχηλο. Άσε που έχω κάνει και καισαρική και δεν ξέρω τι θα γίνει αν μου σπάσουν τα νερά!!!!

Μαζί θα την βγάλουμε την ξάπλα!!!! Εσύ ψιλοκοντεύεις!

ελα μωρε 2 εβδ εχουμε διαφορα θα δεις ολα καλα θα πανε αλλα ειδες ειπες να κρεβατωθεις να μου κανεις παρεα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ελα μωρε 2 εβδ εχουμε διαφορα θα δεις ολα καλα θα πανε αλλα ειδες ειπες να κρεβατωθεις να μου κανεις παρεα!!!

Θα περάσει ο καιρός πού θα πάει. Εγώ προς το παρόν μετράω τις μέρες για τον επόμενο υπέρηχο και βλέπουμε μετά. Μικρά βηματάκια και θα τα καταφέρουμε.

Εσύ έχεις ακόμα συχνές συσπάσεις?

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Θα περάσει ο καιρός πού θα πάει. Εγώ προς το παρόν μετράω τις μέρες για τον επόμενο υπέρηχο και βλέπουμε μετά. Μικρά βηματάκια και θα τα καταφέρουμε.

Εσύ έχεις ακόμα συχνές συσπάσεις?

ναι μολις σηκωθω για πανω απο 5 λεπτα με πιανουν συσπασεις !

και εγω ετσι κανω μετραω μερες για τον επομενο υπερηχο να μην σκεφτομαι ποσο καιρο εχω ακομα για τις 36 εβδ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Φίλες μουυυυυυυ!!!!!!Καλημερουδιαααααα!!!!!

Οοοοοοοοολρς καλα οι τσουχτρες???

Φάνηκε κι η συμπεθερα μου!!!!

Συμπεθερααααααααα!!!!!Άντε αύριο που θα έρθεις να μας πεις νεα για καρότσια και τέτοια!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααααα!!!!!Άντε αύριο που θα έρθεις να μας πεις νεα για καρότσια και τέτοια!!!!

Καλημέραααααααααα!!!

Δεν θα πήγαινες στο Ναύπλιο εσύ?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καλημερα μικρη τι εγινε δεν πηγαμε Ναυπλιο ή θα πατε αργοτερα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Oχι βρε κοριτσια το βραδακι θα παμε μια βολτιτσα και την αλλη εβδομαδα θα παμε επισημα για φαγητο εκει που μου εκανε την προταση!!Το κανουμε καθε Αυγουστο απο τοτε κοντα στις 7 του μηνα αλλα τωρα για να μην κουραστω πολυ θα το κανουμε την αλλη εβδομαδα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...