Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την....!!!!!!!!!

Γυρισαα!!!Μου φάνηκε περιεργο που βγήκα έξω!!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για το κουράγιο τους κα την δυναμη τους που μένουν στο κρεβάτι πολύ καιρο για χάρη των μωρών τους!!!Είναι αξιέπαινες και μεγάλες ηρωίδες!!!!

1sh1p2.png

Γυρισαα!!!Μου φάνηκε περιεργο που βγήκα έξω!!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για το κουράγιο τους κα την δυναμη τους που μένουν στο κρεβάτι πολύ καιρο για χάρη των μωρών τους!!!Είναι αξιέπαινες και μεγάλες ηρωίδες!!!!

Οντως....!!!!!!!! Ενα μεγααααααααλο μπραβο.....!!!!!!!!

Πως περασες....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οντως....!!!!!!!! Ενα μεγααααααααλο μπραβο.....!!!!!!!!

Πως περασες....??????

Καλα!!!Περπατησαμε ένα δεκαλεπτακι και μετά πήγαμε πήραμε καλαμάκια και γυρίσαμε.Εγω πήρα δυο κοτόπουλο καλοψημενα και τα έφαγα με λιγα σκέτα μακαρονακια που είχα βράσει!!!Και τώρα νιώθω λίγο τον μπεμπουλη μου!!!

1sh1p2.png

Καλα!!!Περπατησαμε ένα δεκαλεπτακι και μετά πήγαμε πήραμε καλαμάκια και γυρίσαμε.Εγω πήρα δυο κοτόπουλο καλοψημενα και τα έφαγα με λιγα σκέτα μακαρονακια που είχα βράσει!!!Και τώρα νιώθω λίγο τον μπεμπουλη μου!!!

Αχ τι καλαααααα που σου χορευει...!!!!!!!

Εμ εφαγε καλα γιαυτο...!!!!!!

Πως πας με τον πονο...??? εξαφανιστηκε....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ τι καλαααααα που σου χορευει...!!!!!!!

Εμ εφαγε καλα γιαυτο...!!!!!!

Πως πας με τον πονο...??? εξαφανιστηκε....???????

Ναι βέβαια από την ώρα που έφαγα το ρυζακι.Καλα τη ώρα που με έπιασε νόμιζα πως θα πεθάνω!!!!Μπορεί να ήταν και το έντερο μου.Μου κάνει κάτι τέτοια!!!

1sh1p2.png

Ναι βέβαια από την ώρα που έφαγα το ρυζακι.Καλα τη ώρα που με έπιασε νόμιζα πως θα πεθάνω!!!!Μπορεί να ήταν και το έντερο μου.Μου κάνει κάτι τέτοια!!!

Αντε ωραια αφου εφυγε ολα καλα....!!!!!!!

Μποστανι μου θα σε καληνυχτησω γιατι νυσταξα η ατιμηηηηηηηη...!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο, κοιτα να ξαπλωσεις να ξεκουραστεις..!!! !!

Φιλια πολλα στο νινι σου....!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις κουκλιτσες....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αντε ωραια αφου εφυγε ολα καλα....!!!!!!!

Μποστανι μου θα σε καληνυχτησω γιατι νυσταξα η ατιμηηηηηηηη...!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο, κοιτα να ξαπλωσεις να ξεκουραστεις..!!! !!

Φιλια πολλα στο νινι σου....!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις κουκλιτσες....!!!!!!!!!!

Aντε κοριτσακι μου!!!Να ξεκουραστεις!!!Κι εγω σε λιγο θα ξαπλωσω να ισιωσω!!!!Θα τον φιλησω!!!!!!!

Καλη σου νυχτα καλο μου κοαλακι!!!!!!Καλη ξεκουραση κι ενα τρυφερο φιλακι στο ομορφο Μαριαννακι σου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα κορίτσια όλες καλά είσαστε? ????? ? Τωρα μαζευτήκαμε σπίτι με βάλε μέσα επιτέλους! !!!!!! ! Έχω χάσει πολλά επεισόδια από νέα σας αλλά όταν επιστρέψουμε με το καλό θα συντονιστώ.εγω και η κόρη μου καλα είμαστε! !!!!! ! Αυριο θα πάμε να παραγγείλουμε κούνια και καροτσι απο τα ηρα.ευκαιρια τώρα με της εκπτώσεις!!!!!!!!! Τελεια πράγματα έχει. Την Κυριακή θα μπω δριμύτερη στην παρέα μας!!!!!!!! ! καλό ξημέρωμα φιλιά πολλά σε όλες! !!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!!! Τι κανετε κοριτσουδια? Εμεις καλα, δεν εχω διαβασει νεα σας! Μαλλον θα χαθω και σημερα, εχει ερθει η κουμπαρουλα μου απο την Αθηνα εχω να τη δω απο τον Οκτωβρη! Το βραδακι θα μπω σιγουρα κοριτσακια μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μποτσακι μου πως είσαι σήμερα?????????

πατουσιτσα μου χαίρομαι που είσαι καλά κ εσυ κ η κόρη σου!!!!!!!!!!!

αγορομμαμη μου καλώς την δεχτηκες την κουμπαρουλα σου!!!!!!!!!!!!

κορίτσια εμείς καλά είμαστε!!!!!εχθές δεν μπήκα γιατί είχαμε βγει να φαμε με τον άντρα μου έξω!!!!!κ το μωρό αλλά κοιμόταν εκείνος κ γυρίσαμε κατά τις 12.00.οι υπόλοιπες καλά???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομμάμυ, θα εχεις πολυ κουβεντα σημερα με την κουμπαρα σου!!!Καλά να περάσεις!!!

Νgn, μην ανησυχεις, δεν είναι και τόσα πολλά τα νεα των τελευταιων ωρών...κάαααποια στιγμη θα ενημερωθείς!!!

Πατουσίτσα καλώς γύρισες!!!!!!!!!!!Καλες αγορες και να ειναι καλορίζικες και τυχερές!!!!

Εγω και η κορη μου θα παμε με παρεα τους θειους μου για μπανιο σε καμια ωρα...ο αντρας μου δουλευει!!! οπότε λογικά θα τα ξαναπούμε μεσημερι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...