Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ποναει ακομη, της εχω δωσει ντεπον σιροπι αλλά ειναι αδιαθετη σημερα...Θελει να κανει τσιτσα και τσουζει....και κλαει!!!

Ετσι ειναι οταν εχεις παιδια, εχουν και τις καλες τους και τις κακες τους...

Εσυ πώς είσαι; πήρες αδεια για να ξεκουραστείς;;; Είπαμε εχετε αποκτησει μαγαζι με υπολογιστες; θυμαμαι καλα;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποναει ακομη, της εχω δωσει ντεπον σιροπι αλλά ειναι αδιαθετη σημερα...Θελει να κανει τσιτσα και τσουζει....και κλαει!!!

Ετσι ειναι οταν εχεις παιδια, εχουν και τις καλες τους και τις κακες τους...

Εσυ πώς είσαι; πήρες αδεια για να ξεκουραστείς;;; Είπαμε εχετε αποκτησει μαγαζι με υπολογιστες; θυμαμαι καλα;;;

Αχ η αγαπη μου συντομα να γινει καλα...

Και καλα θυμασαι για το μαγαζι..Οσον αφορα την ξεκουραση θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 14 Αυγουστου που θα γυφουμε και για 5 μερουλες στην θαλασσα για να παρουμε δυναμεις γιατι ο χειμωνας θα ειναι γεματος με νεες εμπειριες.Αρχικα το μαγαζι τον Δεκεμβριο το αστερακι μου...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου αλλος ανθρωπος νιωθω μετα το μπανιο και το καλο λουσιμο!!!!!!!!!!Παω τωρα μια βολτιτσα και θα σας δω μετα!!!!!!!

Φιλησε μου την Αγγελικουλα μωρε ηλιοβασιλεμα μου που ειναι πονεμενο σημερα το κοριτσακι μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Δουλευετε στο μαγαζι μαζι με τον αντρα σου;;;

Προς τα πού θα πατε διακοπές;; καλα μπανια!!!

Το μαγαζι το πηραμε μαζι με το παιδι που δουλευαμε μαζι ο οποιος ειναι και παιδικος φιλος του αντρα μου και το κραταμε εγω με τον Τασο (συνεταιρος ) ενω ο αντρας μου δουλευει στον θειο του ο, οποιος ειναι ηλεκτρολογος αυτοκινητων.Ειπαμε να μην σταματησει αρχικα την δουλεια ο Γιαννης (συζηγος) γιατι προς το παρον εγω και ο Τασος τα καταφερνουμε οι δυο.Ο Τασος ειναι στο τεχνικο κομματι και στα υπολοιπα εγω.Αρα τωρα που θα φυγουμε θα κρατησει ο Τασος το μαγαζι. Κλεισαμε στην Αμμουλιανη.Ειναι ενα μικρο νησακι απεναντι απο το Αγιο Ορος με εκπληκτικες παραλιες... η Πτολεμαιδα εχει περιπου 35000 κοσμο

dev338pr___.png

Αχ κοριτσακια μου αλλος ανθρωπος νιωθω μετα το μπανιο και το καλο λουσιμο!!!!!!!!!!Παω τωρα μια βολτιτσα και θα σας δω μετα!!!!!!!

Φιλησε μου την Αγγελικουλα μωρε ηλιοβασιλεμα μου που ειναι πονεμενο σημερα το κοριτσακι μας!!!!!!!

Καλη βολτιτσα.... :P:p:p

dev338pr___.png

Μεσολογγι!!!!!! πρωτευουσα νομου Αιτ/νιας, αλλά μικρή πολη 15000 κατοικων...

Η Πτολεμαϊδα ειναι μεγαλη πόλη; δεν εχω ερθει ποτε...

Καλα δεν χανεις και πολλα που δεν εχεις ερθει..Εσεις εχετε θαλασσα και εμεις εχουμε εργοστασια... οτι χειροτερο για να μεγαλωσει ενα παιδι....

dev338pr___.png

Εμεις εχουμε ωραια μερη απο θεμα φυσης και ιστορικης αξιας...Αλλά ο καθενας εκει που τον εφερε η ζωη και η τυχη, δεν λενε...

Σας αφηνω και εγω για να παμε μια βολτιτσα!!! Λογικα το βραδυ θα ξαναμπω!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε ωραια μερη απο θεμα φυσης και ιστορικης αξιας...Αλλά ο καθενας εκει που τον εφερε η ζωη και η τυχη, δεν λενε...

Σας αφηνω και εγω για να παμε μια βολτιτσα!!! Λογικα το βραδυ θα ξαναμπω!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα να περασετε και εσεις Ηλιοβασιλεμα μου και μακαρι με την βολτιτσα να ηρεμησει λιγακι και η μικρη...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...