Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα Θαλειτσα μου!!!!!!!Με βασανιζει μια διαρροια!!!!!!!!!Αλλα ελπιζω να ητανε για λιγο.Τρωω λιγο ρυζακι τωρα!!!!!!!

πρόσεχε μην κρυωσες !!!!καλά κάνεις κ έφαγες ρυζακι θα σε βοηθήσει !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ξερω κι εγω?Μαλλον!!!Ελπιζω να μην ειναι καμια γαστραντεριτιδα γιατι απο το σπιτι δεν εχω βγει!!!!!!!!

Ρυζακι παξιμαδακια και γενικα στερεα τροφη για να γινεις συντομα καλα....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Κι εγω κανω ενα μπανακι για να με κανει μια περαντζαδα ο αντρουλης μου γιατι λαλησα απο το μεσα!!!!!!!!!!!

ωωωω

Θα βγει βολτα το κοριτσι μας;;;; Καλα να περασεις...Στο μεταξυ ουτε εχω ρωτησει καμια σας οπου ειναι. Εσυ μποτσακι απο που εισαι;;; Εγω Πτολεμαΐδα

dev338pr___.png

ωωωω

Θα βγει βολτα το κοριτσι μας;;;; Καλα να περασεις...Στο μεταξυ ουτε εχω ρωτησει καμια σας οπου ειναι. Εσυ μποτσακι απο που εισαι;;; Εγω Πτολεμαΐδα

Κορινθια!!!!!!Παω μια βολτα γιατι ειμαι μεσα απο την Δευτερα και δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τι εγινε σήμερα και η Μαρία και το Μποτσάκι εχουν διάρροια;;; Το έχει η ημέρα;;;

Εγω παλι με τις διάρροιες ειμαι εξοικειωμενη δυστυχως γιατι το glucophage που πινω λογω πολυκυστικών και ινσουλινης, εχει παρενεργειες...οποτε ζω μαζι τους....

Σημερα κοριτσια τα νευρα μου με το ιντερνετ....κολλαει απιστευτα!!!!!!!γι αυτο αργω να επικοινωνησω....

Νάσια πώς εισαι;;;ολα καλά;;;

Ειναι να πεταμε φαγητο;;;;;;;;εμεις το τρωμε ξαναζεσταμενο οτι εχουμε...δεν μαγειρευω καθε μερα....

Γιολα μου σε καταλαβαινω....για την ανεργια....και εμεις στην ιδια παλιοκατασταση ζουμε....Ανεργη εγω και με χαμηλο μισθο ο συζυγος προσπαθουμε να βολταρουμε την κατασταση....Και για 2ο παιδι δειλιαζαμε να παρουμε μπρος...και τωρα που πηραμε......δυσκολευει και απο τα γυναικολογικα η κατασταση...Μηπως ειναι της μοιρας μου γραπτό;;;:confused:

May η κορη μου παρουσίασε απο μηνων αυτο που λενε συμφυση χειλεων...Κολλάνε τα χειλάκια στο πουλακι της και πρέπει να της τα ανοιγει (ξεκολλάει) ο παιδίατρος οταν είναι αρκετα κολλημενα γιατι υπαρχουν κινδυνοι ουρολοιμωξης κλπ κλπ. Είχαμε πανω από 2,5χρν να της το πειραξουμε και σημερα της το ανοιξε λιγακι και πονεσε πολυ...όσο μεγαλωνουν, καταλαβαινουν περισσοτερο τον πονο. Ακομη δεν ηρεμησε, θελει να κανει τσιτσα και τσουζει...και εχουμε κλαμματα ακομη....:(:(:(

Τι εγινε σήμερα και η Μαρία και το Μποτσάκι εχουν διάρροια;;; Το έχει η ημέρα;;;

Εγω παλι με τις διάρροιες ειμαι εξοικειωμενη δυστυχως γιατι το glucophage που πινω λογω πολυκυστικών και ινσουλινης, εχει παρενεργειες...οποτε ζω μαζι τους....

Σημερα κοριτσια τα νευρα μου με το ιντερνετ....κολλαει απιστευτα!!!!!!!γι αυτο αργω να επικοινωνησω....

Νάσια πώς εισαι;;;ολα καλά;;;

Ειναι να πεταμε φαγητο;;;;;;;;εμεις το τρωμε ξαναζεσταμενο οτι εχουμε...δεν μαγειρευω καθε μερα....

Γιολα μου σε καταλαβαινω....για την ανεργια....και εμεις στην ιδια παλιοκατασταση ζουμε....Ανεργη εγω και με χαμηλο μισθο ο συζυγος προσπαθουμε να βολταρουμε την κατασταση....Και για 2ο παιδι δειλιαζαμε να παρουμε μπρος...και τωρα που πηραμε......δυσκολευει και απο τα γυναικολογικα η κατασταση...Μηπως ειναι της μοιρας μου γραπτό;;;:confused:

May η κορη μου παρουσίασε απο μηνων αυτο που λενε συμφυση χειλεων...Κολλάνε τα χειλάκια στο πουλακι της και πρέπει να της τα ανοιγει (ξεκολλάει) ο παιδίατρος οταν είναι αρκετα κολλημενα γιατι υπαρχουν κινδυνοι ουρολοιμωξης κλπ κλπ. Είχαμε πανω από 2,5χρν να της το πειραξουμε και σημερα της το ανοιξε λιγακι και πονεσε πολυ...όσο μεγαλωνουν, καταλαβαινουν περισσοτερο τον πονο. Ακομη δεν ηρεμησε, θελει να κανει τσιτσα και τσουζει...και εχουμε κλαμματα ακομη....:(:(:(

Καλα ειμαι ηλιοβασιλεμα μου.Ελπιζω η κορουλα σου να ηρεμησει συντομα....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...