Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω χαθεί λίγο γιατί έχω τα ψυχολογικά μου. Αγωνία για το β΄επιπέδου, προβλήματα με τα επαγγελματικά του συζύγου (τα οποία επαγγελματικά είναι ανύπαρκτα) κλπ.

Σας διαβάζω όμως και είμαι ενημερωμένη. Σε ένα τέταρτο βγαίνω σε άδεια για 15 μέρες οπότε θα χάσω λίγο, θα διαβάζω από το κινητό και όποτε μπορώ θα μπαίνω να γράφω (και για το β' επιπέδου της Τετάρτης εννοείται). Έχω ξεχάσει σήμερα το κίνητό μου και δεν έχω μπει στο facebook να κάνω αποδοχή στις αιτήσεις φιλίας σας. Επίσης πώς ανεβάζεις φωτό ατευθείαν στο group μας χωρίς να πάει να φανεί σε ολόκληρο το προφίλ;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μέσα από τη σελίδα του γκρουπ, ανεβάζεις οτι θες και το βλεπουμε μόνο εμείς!

Γιόλα μου, μην αγχώνεσαι για την εξεταση!! Όλα θα πάνε καλά! Ο γιατρός μου λεει οτι αν εχεις ήδη ένα γερό παιδάκι, οι πιθανότητες το επόμενο να έχει κατι είναι ελάχιστες! Ωστόσο δε μπορώ να πώ οτι δε σε καταλαβαίνω. Και σε λίγες μερες θα δίνεις εσύ κουράγιο σε μένα που θα έχω κατααγχωθεί!!

Όσο για το σύζυγο, τί να πω.. Καλά να είμαστε κ τίποτε άλλο. Από επαγγελματικες αποτυχίες και δυσκολίες μάθαμε όλοι πλέον..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ May μου. Σε όλες καλά να μας πάνε να φέρουμε υγιείς Ελληνες στην ζωή, γιατί κοντεύουν να μας εξορίσουν από τον τόπο μας με όλα αυτά.

Καλή ξεκούραση στην άδεια σου, και εγώ αδειούχα από σήμερα, επιστρέφω 19/8!

Να είμαστε γερές και μεις και τα παιδάκια μας, εντός και εκτός!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω χαθεί λίγο γιατί έχω τα ψυχολογικά μου. Αγωνία για το β΄επιπέδου, προβλήματα με τα επαγγελματικά του συζύγου (τα οποία επαγγελματικά είναι ανύπαρκτα) κλπ.

Σας διαβάζω όμως και είμαι ενημερωμένη. Σε ένα τέταρτο βγαίνω σε άδεια για 15 μέρες οπότε θα χάσω λίγο, θα διαβάζω από το κινητό και όποτε μπορώ θα μπαίνω να γράφω (και για το β' επιπέδου της Τετάρτης εννοείται). Έχω ξεχάσει σήμερα το κίνητό μου και δεν έχω μπει στο facebook να κάνω αποδοχή στις αιτήσεις φιλίας σας. Επίσης πώς ανεβάζεις φωτό ατευθείαν στο group μας χωρίς να πάει να φανεί σε ολόκληρο το προφίλ;

αχ εσυ τεταρτη β επειπεδου εγω πεμπτη ντοπλερ μπες να μας πεις τι εγινε!!!

κανε υπομονη δεν ξερω τι αλλο να πω!ολοι ειμαστε πανω κατω στα ιδια χαλια μην νομιζεις!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια τωρα διαβασα τα νεα σας!!

Ngn μου μπραβο για τις καλες σου εξετασεις... ευχομαι ολα να συνεχισουν ετσι καλα, να τελειωσει και η ξαπλα και να πανε ολα τελεια!!

Συμπεθερα με την κουκλα-ξενυχτισα-φουρτουνα τι κανετε?? Ολα καλα?? παιζει η ζουζουνα?? εμενα ο δικος μου ξαπλωσε με τον μπαμπα του στο κλιματιστικο! στο δωματιο του δεν εχουμε και βραζει, οσες φορες κοιμηθηκε εκει μεσημερι ξυπνησε μουσκεμα, με κλαμα και δεν ετρωγε! χαλια!!

Μποτσακι τι κανεις??? Βολτιτσα σημερα?? Κι εμεις το βραδυ μαλλον θα παμε μια βολτα στο μαγαζι του φιλου μας!!

Ηλιοβασιλεμα μου διαβασα για την παιδιατρο σας, ελεος!!! Ας ειναι ολες οι εξετασεις καλες και αν εχεις τη δυνατοτητα να αλλαξεις παιδιατρο καλο θα ηταν εκτος αν κατα τα αλλα ειστε ευχαριστημενοι... Νομιζω ο τελειος γιατρος δεν υπαρχει...

Ελλη μου πως εισαι??Εξαγωγες δεν ειχες ετσι??? τι κανει ο προικισμενος τρικαλινος?????!!

Xrydim τι κανετε εσεις μανα και κορη?? Ολα καλα?? Εσεις αρχισατε να ψωνιζετε??

Θαλειτσα μου τι κανετε? Πως τα πας εσυ με τα πονακια σου? Ο Παναγιωτακης καλα? Ξαναεφαγε μοσχαρακι??

Μαρια και διαρροια τωρα?? Πωπωπω, ελεος!!! Ποιος σε μουτζωσε παιδακι μου??

Εμεις κοριτσια καλα! Εχθες το βραδυ εκανα πλυση με χαμομηλι, ανακουφιστηκα ομολογω αλλα τα ξημερωματα ξυπνησα με τσουξιμο και το πρωι μου εφερε η μανα μου την αλοιφη να βαλω γιατι δεν ηθελα να ρισκαρω. Επειδη ειμαι εγκυος ειπα να παω απευθειας στη δραστικη λυση γιατι μπορει το χαμομηλι να ειναι καλο για προληψη αλλα τωρα εγω ημουν σε αρχη μυκητιασης και αν εξαπλωθει στον τραχηλο υπαρχει προβλημα.. Συμφωνω απολυτα με τις φυσικες μεθοδους αλλα τωρα θα ηταν ρισκο... Ευχαριστω ολες σας για τις συμβουλες σας, εννοειται πως θα μου φανουν πολυ χρησιμες!!

Κατα τ'αλλα ολες καλα κοριτσαρες??

άμε είχε ξανά φάει χθες σήμερα κοτόπουλο!!!!όλα μια χαρά!!!κ εγώ ευτυχώς πολύ καλύτερα!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-Pεσυ πότε πας στο γιατρό?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπερα εννοειται δεν κοιμηθηκα καθολου με πηρε τηλ μια φιλη μου και μιλαγαμε και περασε η ωρα!!

σημερα εφαγααααααα!!!!

φιδε με κοτοπουλο ,πατατα ,καροτο,ντοματα!εφτιαξα για τον αλεξανδρουλη γιατι ο αντρας μου εχει απο χθες !

δεν μπορω να νηστεψω μερες που ειναι αλλα τι να κανω!του χρονου να μαστε καλα!

εσεις τι μαγειρεψατε σημερα???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

γιου χουυυυυ!!!!!!!!!

μποτσακι μου τι κάνεις???????

γιόλα μου είναι πανεύκολο να ανεβασεις φωτό.μπαίνεις στη σελίδα μας κ μετά στις φωτογραφίες που λέει όχι δημοσίευση.μετά πατάς επιλογή αρχείου -πατάς από τη συλλογή σου-κ μετά πατάς δημοσίευση.ελπίζω να σε βοήθησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα εννοειται δεν κοιμηθηκα καθολου με πηρε τηλ μια φιλη μου και μιλαγαμε και περασε η ωρα!!

σημερα εφαγααααααα!!!!

φιδε με κοτοπουλο ,πατατα ,καροτο,ντοματα!εφτιαξα για τον αλεξανδρουλη γιατι ο αντρας μου εχει απο χθες !

δεν μπορω να νηστεψω μερες που ειναι αλλα τι να κανω!του χρονου να μαστε καλα!

εσεις τι μαγειρεψατε σημερα???

εγώ είχα μπιφτεκια με πατάτες στο φούρνο από χθες.δεν ξέρω για σας αλλά εγώ μαγειρευω πάντα για 2 μέρες.δεν πετάω φαγητό πότε!!!!:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...