Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Έγω φτιάχνω μας γιατί άρχισε να παίζει βιολί. Έβαλα στη μια κατσαρόλα να βρασω αυγουλακια και στην άλλη πατάτα. Και λίγο τυράκι και έτοιμο το μαμ!

Μια ερώτηση στις ήδη μανούλες: κάνει να χρησιμοποιώ χρωμοπαγιδες για τα ρούχα του μωρού; Τουλάχιστον τις πρώτες φορές για να μην βαψουν μεταξύ τους.

Εγω δεν θα απαντησω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει γιατι δεν εχει ξεβαψει τιποτα.......ακομα, αλλα δε νομιζω να πειραζει.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έγω φτιάχνω μας γιατί άρχισε να παίζει βιολί. Έβαλα στη μια κατσαρόλα να βρασω αυγουλακια και στην άλλη πατάτα. Και λίγο τυράκι και έτοιμο το μαμ!

Μια ερώτηση στις ήδη μανούλες: κάνει να χρησιμοποιώ χρωμοπαγιδες για τα ρούχα του μωρού; Τουλάχιστον τις πρώτες φορές για να μην βαψουν μεταξύ τους.

η χρωμοπαγιδα δεν εχει καποιο χημικο ειναι πανακι με ειδικη συνθεση που τραβαει το χρωμα μπορεις να την χρησιμοποιεις

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Πως εισαι κοπελιτσα μου?

Καλά είμαι. Ξάπλα. Απλά το απόγευμα βγαίνω στην αυλή σε μια καρέκλα που πέφτει εντελώς και κάθομαι λίγο με τον άντρα μου γι'αυτό δεν μπαίνω.

Ευτυχώς έκανα και εξετάσεις έναν τόνο και βγήκαν πολύ καλές και ηρέμησα λίγο.

Εσύ τι κάνεις????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλά είμαι. Ξάπλα. Απλά το απόγευμα βγαίνω στην αυλή σε μια καρέκλα που πέφτει εντελώς και κάθομαι λίγο με τον άντρα μου γι'αυτό δεν μπαίνω.

Εσύ τι κάνεις????

Καλα νιωθω!!!Απλως σημερα λεω να βγω λιγο με τον αντρα μου το βραδακι σιγα σιγα μια βολτιτσα!!!!!!Για λιγο ετσι να βγω λιγο!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εσύ τι κάνεις????

Συμπεθερα μεχρι τις 13 που θα πας γιατρο θα εισαι ξαπλα?

μετα υπαρχει περιπτωση να σε σηκωσει?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια τωρα διαβασα τα νεα σας!!

Ngn μου μπραβο για τις καλες σου εξετασεις... ευχομαι ολα να συνεχισουν ετσι καλα, να τελειωσει και η ξαπλα και να πανε ολα τελεια!!

Συμπεθερα με την κουκλα-ξενυχτισα-φουρτουνα τι κανετε?? Ολα καλα?? παιζει η ζουζουνα?? εμενα ο δικος μου ξαπλωσε με τον μπαμπα του στο κλιματιστικο! στο δωματιο του δεν εχουμε και βραζει, οσες φορες κοιμηθηκε εκει μεσημερι ξυπνησε μουσκεμα, με κλαμα και δεν ετρωγε! χαλια!!

Μποτσακι τι κανεις??? Βολτιτσα σημερα?? Κι εμεις το βραδυ μαλλον θα παμε μια βολτα στο μαγαζι του φιλου μας!!

Ηλιοβασιλεμα μου διαβασα για την παιδιατρο σας, ελεος!!! Ας ειναι ολες οι εξετασεις καλες και αν εχεις τη δυνατοτητα να αλλαξεις παιδιατρο καλο θα ηταν εκτος αν κατα τα αλλα ειστε ευχαριστημενοι... Νομιζω ο τελειος γιατρος δεν υπαρχει...

Ελλη μου πως εισαι??Εξαγωγες δεν ειχες ετσι??? τι κανει ο προικισμενος τρικαλινος?????!!

Xrydim τι κανετε εσεις μανα και κορη?? Ολα καλα?? Εσεις αρχισατε να ψωνιζετε??

Θαλειτσα μου τι κανετε? Πως τα πας εσυ με τα πονακια σου? Ο Παναγιωτακης καλα? Ξαναεφαγε μοσχαρακι??

Μαρια και διαρροια τωρα?? Πωπωπω, ελεος!!! Ποιος σε μουτζωσε παιδακι μου??

Εμεις κοριτσια καλα! Εχθες το βραδυ εκανα πλυση με χαμομηλι, ανακουφιστηκα ομολογω αλλα τα ξημερωματα ξυπνησα με τσουξιμο και το πρωι μου εφερε η μανα μου την αλοιφη να βαλω γιατι δεν ηθελα να ρισκαρω. Επειδη ειμαι εγκυος ειπα να παω απευθειας στη δραστικη λυση γιατι μπορει το χαμομηλι να ειναι καλο για προληψη αλλα τωρα εγω ημουν σε αρχη μυκητιασης και αν εξαπλωθει στον τραχηλο υπαρχει προβλημα.. Συμφωνω απολυτα με τις φυσικες μεθοδους αλλα τωρα θα ηταν ρισκο... Ευχαριστω ολες σας για τις συμβουλες σας, εννοειται πως θα μου φανουν πολυ χρησιμες!!

Κατα τ'αλλα ολες καλα κοριτσαρες??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ngn μου μπραβο για τις καλες σου εξετασεις... ευχομαι ολα να συνεχισουν ετσι καλα, να τελειωσει και η ξαπλα και να πανε ολα τελεια!!

Συμπεθερα με την κουκλα-ξενυχτισα-φουρτουνα τι κανετε?? Ολα καλα?? παιζει η ζουζουνα?? εμενα ο δικος μου ξαπλωσε με τον μπαμπα του στο κλιματιστικο! στο δωματιο του δεν εχουμε και βραζει, οσες φορες κοιμηθηκε εκει μεσημερι ξυπνησε μουσκεμα, με κλαμα και δεν ετρωγε! χαλια!!

Μποτσακι τι κανεις??? Βολτιτσα σημερα?? Κι εμεις το βραδυ μαλλον θα παμε μια βολτα στο μαγαζι του φιλου μας!!

Ηλιοβασιλεμα μου διαβασα για την παιδιατρο σας, ελεος!!! Ας ειναι ολες οι εξετασεις καλες και αν εχεις τη δυνατοτητα να αλλαξεις παιδιατρο καλο θα ηταν εκτος αν κατα τα αλλα ειστε ευχαριστημενοι... Νομιζω ο τελειος γιατρος δεν υπαρχει...

Ελλη μου πως εισαι??Εξαγωγες δεν ειχες ετσι??? τι κανει ο προικισμενος τρικαλινος?????!!

Θαλειτσα μου τι κανετε? Πως τα πας εσυ με τα πονακια σου? Ο Παναγιωτακης καλα? Ξαναεφαγε μοσχαρακι??

Εμεις κοριτσια καλα! Εχθες το βραδυ εκανα πλυση με χαμομηλι, ανακουφιστηκα ομολογω αλλα τα ξημερωματα ξυπνησα με τσουξιμο και το πρωι μου εφερε η μανα μου την αλοιφη να βαλω γιατι δεν ηθελα να ρισκαρω. Επειδη ειμαι εγκυος ειπα να παω απευθειας στη δραστικη λυση γιατι μπορει το χαμομηλι να ειναι καλο για προληψη αλλα τωρα εγω ημουν σε αρχη μυκητιασης και αν εξαπλωθει στον τραχηλο υπαρχει προβλημα.. Συμφωνω απολυτα με τις φυσικες μεθοδους αλλα τωρα θα ηταν ρισκο... Ευχαριστω ολες σας για τις συμβουλες σας, εννοειται πως θα μου φανουν πολυ χρησιμες!!

Αγορομαμυ μου τι κανεις???Ο Δημητρακης ευχαριστιεται υπνο στο κλιματιστικο???

Μπορεις να χρησιμοποιεις την αλοιφουλα αφου επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη απλως καθε φορα που κανεις μπανιο κανε στο τελος και πλυσεις με χαμομηλι για να σε βοηθησουν και τα δυο μαζι!!!!!

1sh1p2.png

καλε γιατι δεν λες να σου κανουν μια καλλιεργεια κολπικου υγρου για μυκητες και να εισαι σιγουρη να σου δωσει συγκεκριμενη λυση ο γιατρος σου για να μην προχωρησει στο τραχηλο!

εμενα μου βρηκαν στο νοσοκομειο που ημουν και μου εδωσαν 3 υποθετα και τελος το τσουξιμο!

ποτε ειπαμε εχεις ραντεβου για υπερηχο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλα νιωθω!!!Απλως σημερα λεω να βγω λιγο με τον αντρα μου το βραδακι σιγα σιγα μια βολτιτσα!!!!!!Για λιγο ετσι να βγω λιγο!!!!!

το λες διστακτικα μην και σε πιασει στο στομα της το κοαλακι?

ξεπορτισματα ονειρευεσαι!

ο γιατρος τι σου ειπε?

εαν δεν υπαρχει προβλημα βγες καλο θα σου κανει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλε γιατι δεν λες να σου κανουν μια καλλιεργεια κολπικου υγρου για μυκητες και να εισαι σιγουρη να σου δωσει συγκεκριμενη λυση ο γιατρος σου για να μην προχωρησει στο τραχηλο!

εμενα μου βρηκαν στο νοσοκομειο που ημουν και μου εδωσαν 3 υποθετα και τελος το τσουξιμο!

ποτε ειπαμε εχεις ραντεβου για υπερηχο?

μεχρι εχθες το βραδυ ειχα μονο φαγουρα και μου ειπε η μαια να την ξαναπαρω αμα συνεχιστει για να το προλαβουμε... η αληθεια ειναι απο το πρωι ηρεμησα εντελως με την αλοιφη...και το τσουξιμο που μου παρουσιαστηκε τα ξημερωματα... στις 19 εχω το πρωτο ραντεβου!! Μποτσακι μου ναι, θα το εφαρμοσω αυτο με το χαμομηλι, ειναι πολυ ευκολο αλλωστε!! Με το που το εβαλα δροσιστηκε το καλαμποκακι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Και μολις θα εγραφα που φυτρωσε το μποστανι και εξαφανκστηκε......?????

Συμπεθεεεερα ναι δεν ξερω τι επαθε σημερα η φουρτουνα και σηκωθηκε απο το αγριο χαραμα,τωρα κοιμαται απο τισ 2, ευτυχως εδω και πολλες μερες χωρις ενδιαμεσο οποτε μια χαρα. Εγω εχω κλιμα στο σαλονι και ευτυχως παει και στα υπνοδωματια.....!!!!!!!!

Καλα εκανες και εβαλες αλοιφουλα για να μην εξαπλωθει, χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη στο πρωτο τριμηνο....!!!!!!! Χαμομηλακι, γιοαυρτακι, αλοιφουλα και ολα καλα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μεχρι εχθες το βραδυ ειχα μονο φαγουρα και μου ειπε η μαια να την ξαναπαρω αμα συνεχιστει για να το προλαβουμε... η αληθεια ειναι απο το πρωι ηρεμησα εντελως με την αλοιφη...και το τσουξιμο που μου παρουσιαστηκε τα ξημερωματα... στις 19 εχω το πρωτο ραντεβου!! Μποτσακι μου ναι, θα το εφαρμοσω αυτο με το χαμομηλι, ειναι πολυ ευκολο αλλωστε!! Με το που το εβαλα δροσιστηκε το καλαμποκακι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι σου λεω ριξε χαμομηλακι να ερθει να ισιωσει το καλαμποκι!!!!!!

χαχαχααχα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

το λες διστακτικα μην και σε πιασει στο στομα της το κοαλακι?

ξεπορτισματα ονειρευεσαι!

ο γιατρος τι σου ειπε?

εαν δεν υπαρχει προβλημα βγες καλο θα σου κανει!

Ατιμηηηηηηηηηη.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...