Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

τσαααααα!!! τι μου κανετε κοριτσια μου??? εμεις μανα και γιος ξυπνησαμε στις 11.00 και δεν εχω προλαβει να μπω, εμειναν πισω οι δουλιτσες μου!! δεν εχω διαβασει τα νεα σας φιλεναδιτσες μου, αργοτερα που θα κοιμηθει ο μικρος!!!

καλημερα!!!ειστε μεχημεριανοι τυποι χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ή που θα ειμαι μονη και θα μιλαω στον εαυτιο μου σαν την Αστερω ή που δεν θα ξερω σε ποια να πρωτο μιλησω!

που ειστε ολες παλι?

Εδωωωωω καλεεεεεεεεεε, κατσε γιατι τοση ωρα προσπαθω να συντονιστω....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Απε εδωωωωωω........!!!!!!!!!

Κοριτσια να με συγχωρησετε αλλα θα μου παρει χρονο να συντονιστω και να δω ολα τα προφιλ λογω του οτι δεν εχω την ανανεομενη εκδοση του facebook και υπολειπονται καποια εργαλεια και επιλογες μη με παρεξηγειτε....!!!!!!!!

Βλεπω ενα ενα τα προφιλ και παταω οπου προλαβαινω, ακομα καλα καλα δεν αντιστοιχησα τα ονοματα απο το καφε με το facebook.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλέ κορίτσια τι θα γίνει??????

Επειδή δεν μπαίνω τώρα το απόγευμα να διαβάσω νέα σας το πρωί κάνω 3 ώρες μέχρι να τα δω. Και φυσικά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω γιατί μετά έρχεται η ώρα που κοιμάμαι το μεσημέρι.

Κάντε κράτη κορίτσιαααααααα!!!!!!! χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Απε εδωωωωωω........!!!!!!!!!

Κοριτσια να με συγχωρησετε αλλα θα μου παρει χρονο να συντονιστω και να δω ολα τα προφιλ λογω του οτι δεν εχω την ανανεομενη εκδοση του facebook και υπολειπονται καποια εργαλεια και επιλογες μη με παρεξηγειτε....!!!!!!!!

Βλεπω ενα ενα τα προφιλ και παταω οπου προλαβαινω, ακομα καλα καλα δεν αντιστοιχησα τα ονοματα απο το καφε με το facebook.

μην αγχωνεσαι αγαπη μου σιγα σιγα ολα θα γινουν θα σε κανουμε εμεις ξεφτερι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Επειδή δεν μπαίνω τώρα το απόγευμα να διαβάσω νέα σας το πρωί κάνω 3 ώρες μέχρι να τα δω. Και φυσικά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω γιατί μετά έρχεται η ώρα που κοιμάμαι το μεσημέρι.

Συμπεθερα πως παει η ξαπλα?

αστα ειμαστε απαπα !!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Αφηστε τα κι εγω εχω μπερδευτει με αυτο το φβ.

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!Εχω γερασει!!Δεν μου κοβει καθολου ενω εσεις που ειστε τσαπερδονες αμεσως μπαινετε στο πνευμα!!!!!!!!

χαχαχαχαχααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Πως εισαι κοπελιτσα μου?

1sh1p2.png

Έγω φτιάχνω μας γιατί άρχισε να παίζει βιολί. Έβαλα στη μια κατσαρόλα να βρασω αυγουλακια και στην άλλη πατάτα. Και λίγο τυράκι και έτοιμο το μαμ!

Μια ερώτηση στις ήδη μανούλες: κάνει να χρησιμοποιώ χρωμοπαγιδες για τα ρούχα του μωρού; Τουλάχιστον τις πρώτες φορές για να μην βαψουν μεταξύ τους.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...