Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσάκι μου γλυκό τι έπαθες πάλι..σκέτη ταλαιπωρία..υπομονή!!

εγώ κορίτσια μου πλένομαι επί μονίμου βάσεως με το fissan baby το υγρό βρεφικο σαπούνι... δεν είχα ποτέ θέμα με ουρολοιμώξεις ή μύκητες παρά ελάχιστες φορές..

πάντως ο προηγούμενος γιατρός μου μου είχε πει να μην πλένομαι ούτε με τα ειδικά αυτά σκευάσματα για την ευαίσθητη περιοχή που κυκλοφορούν ούτε με κοινό αφρόλουτρο (για μόνιμη χρήση μιλάμε πάντα!)

Εγω το χρησιμοποιούσα τις μέρες τις περιόδου και τώρα κάθε φορά λόγο εγκυμοσύνης. Εμένα για τις ουρολοιμωξεις μου είχαν πει σαπούνι καλό αφρό και ακόμα καλύτερο ξέπλυμα με ζεστό νερό.. Τώρα δεν μπορώ να πλυθω με τίποτα άλλο. Νιωθω βρώμικη. Μόνο αυτο με ... ικανοποιεί!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ειναι το πουαρ της Betadine για ενδοκολπικες πλυσεις τις οποιες επιτρεπεται να κανεις οταν δν εισαι εγγυος!

η γυναικολογος μου μου εχει πει να κανω με χαμομηλι οταν εχω περιοδο και λιγες μερες αφου τελειωσει μετα να μην το πειραζω μονο εξωτερικα !

:tongue:

αθωο μου παιδακι δεν ξερεις τι εινα το ματσουκι!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δεν εχω κάνει ποτε ενδοκολπικες πλύσεις. Εγώ ξέρω αλλά ματσουκια! :tongue::tongue::tongue::tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερουυυυυυυυυυυυδια τσουυυυυυυυχτρες μου!!!!Οοοοοοοοοολες καλα?Εγώ ξύπνησα κατά τις δέκα να πιω την αντιβίωση και μόνο το σκέφτηκα καιξανακοιμηθηκα και είδα κι έναν εφιάλτη και πετάχτηκα και την ήπια μια ώρα μετά.Επιτελους τελευταίο χάπι σημερα!!!!

Ngn μου με γεια τα αυτοκόλλητα της πριγκηπισσουλας σου!!!

Μαρακι μου το έντερο είναι,το έχω κι εγώ από την αρχή αυτό το πραγμακαι με διαλύει!!!

Κοαλακιιιιιιιιιι ξενυχτης η φουρτούνα μας???

Παω να σε βρω στο φβ.

Έλλη μου καλημέρα τι κάνει ο μπεμπουλης???

Ηλιοβασίλεμα μου στειλε κανένα φασολακι κι από δω που τρελενομαι!!!

1sh1p2.png

Εγω το χρησιμοποιούσα τις μέρες τις περιόδου και τώρα κάθε φορά λόγο εγκυμοσύνης. Εμένα για τις ουρολοιμωξεις μου είχαν πει σαπούνι καλό αφρό και ακόμα καλύτερο ξέπλυμα με ζεστό νερό.. Τώρα δεν μπορώ να πλυθω με τίποτα άλλο. Νιωθω βρώμικη. Μόνο αυτο με ... ικανοποιεί!

ναι εννοειται όπως βολεύει τον καθένα.. είναι πολύ σημαντικό εκτός από το να είσαι να αισθάνεσαι και καθαρή!

εμένα ας πούμε μου είχε πει ο προηγούμενος γιατρός για πλύσιμο λέει μόνο νεράκι και ότι πέσει από τον αφρό του αφρόλουτρου αλλά προσεχτικά να μην μπει εσωτερικά..εγώ μόνο με νερό δε νιώθω καλά να πλυθώ, νιώθω πανβρώμικη, μετά ανακάλυψα το fissan baby, τον ρώτησα και μου είπε οκ, είναι πολύ απαλό και δεν κάνει κακό και σώθηκα ευτυχώς, τώρα δεν το αλλάζω!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημερουυυυυυυυυυυυδια τσουυυυυυυυχτρες μου!!!!Οοοοοοοοοολες καλα?Εγώ ξύπνησα κατά τις δέκα να πιω την αντιβίωση και μόνο το σκέφτηκα καιξανακοιμηθηκα και είδα κι έναν εφιάλτη και πετάχτηκα και την ήπια μια ώρα μετά.Επιτελους τελευταίο χάπι σημερα!!!!

Ngn μου με γεια τα αυτοκόλλητα της πριγκηπισσουλας σου!!!

Μαρακι μου το έντερο είναι,το έχω κι εγώ από την αρχή αυτό το πραγμακαι με διαλύει!!!

Κοαλακιιιιιιιιιι ξενυχτης η φουρτούνα μας???

Παω να σε βρω στο φβ.

Έλλη μου καλημέρα τι κάνει ο μπεμπουλης???

Ηλιοβασίλεμα μου στειλε κανένα φασολακι κι από δω που τρελενομαι!!!

Χαχαχααχχαχαχχα σε προλαβαααααα.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ναι εννοειται όπως βολεύει τον καθένα.. είναι πολύ σημαντικό εκτός από το να είσαι να αισθάνεσαι και καθαρή!

εμένα ας πούμε μου είχε πει ο προηγούμενος γιατρός για πλύσιμο λέει μόνο νεράκι και ότι πέσει από τον αφρό του αφρόλουτρου αλλά προσεχτικά να μην μπει εσωτερικά..εγώ μόνο με νερό δε νιώθω καλά να πλυθώ, νιώθω πανβρώμικη, μετά ανακάλυψα το fissan baby, τον ρώτησα και μου είπε οκ, είναι πολύ απαλό και δεν κάνει κακό και σώθηκα ευτυχώς, τώρα δεν το αλλάζω!

καλε εννοειται οτι με κατι πλενομαστε εξωτερικα απλα πρεπι να προσεχουμε γιατι χαλαει το ph του κολπου και μετα ειναι ευδοκιμες οι μυκητιασεις!

και εγω με μωρουδιακα πλενομαι και της το εχω πει ακι ειναι οκ!

επισης κατι ασχετο ή ηδη μανουλε ειχατε χρησιμοποιησει μωρομαντηλα ?????????????εγω ποτε τωρα που εκοψε την πανα πριν 3 μηνες του πηρα για να σκουπιζεται μονος του και με εχουν αγχωσει τα δοκιμασα μια φορα και με επιασε καψιμο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Δεν εχω κάνει ποτε ενδοκολπικες πλύσεις. Εγώ ξέρω αλλά ματσουκια! :tongue::tongue::tongue::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που λεει και η Ζουμπουλια!

καλε και σε ελεγα και αθωο!!!

χαχαχα:-):-):-):-):-):-):-):-)

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

καλε εννοειται οτι με κατι πλενομαστε εξωτερικα απλα πρεπι να προσεχουμε γιατι χαλαει το ph του κολπου και μετα ειναι ευδοκιμες οι μυκητιασεις!

και εγω με μωρουδιακα πλενομαι και της το εχω πει ακι ειναι οκ!

επισης κατι ασχετο ή ηδη μανουλε ειχατε χρησιμοποιησει μωρομαντηλα ?????????????εγω ποτε τωρα που εκοψε την πανα πριν 3 μηνες του πηρα για να σκουπιζεται μονος του και με εχουν αγχωσει τα δοκιμασα μια φορα και με επιασε καψιμο!

Όσες ξερω εχουν χρησιμοποιησει στα παιδιά. Εγώ προσωπικα επειδή όταν είχα περίοδο δεν μπορουσα κάθε φορά που πήγαινα τουαλετα να πλενομαι τα χρησιμοποιουσα. Την πρώτη φορά αφήνουν ένα σαν κάψιμο. Εγώ από όσα δοκίμασα το πιο απαλό μου φάνηκε της proderm. Το sensitive που είναι απο 0-12 μηνών. Πάντα έπαιρνα τα πιο απαλά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

τσαααααα!!! τι μου κανετε κοριτσια μου??? εμεις μανα και γιος ξυπνησαμε στις 11.00 και δεν εχω προλαβει να μπω, εμειναν πισω οι δουλιτσες μου!! δεν εχω διαβασει τα νεα σας φιλεναδιτσες μου, αργοτερα που θα κοιμηθει ο μικρος!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Όσες ξερω εχουν χρησιμοποιησει στα παιδιά. Εγώ προσωπικα επειδή όταν είχα περίοδο δεν μπορουσα κάθε φορά που πήγαινα τουαλετα να πλενομαι τα χρησιμοποιουσα. Την πρώτη φορά αφήνουν ένα σαν κάψιμο. Εγώ από όσα δοκίμασα το πιο απαλό μου φάνηκε της proderm. Το sensitive που είναι απο 0-12 μηνών. Πάντα έπαιρνα τα πιο απαλά..

α ο κ@λος σου θελει sensitive χαχα πες το ετσι!

πλακα κανω ελπιζω να μην παρεξηγησε!

εγω απο οταν γεννηθηκε τον καθαριζα με βαμβακι και αμυδαλελαιο επαιρνα το βαμβακι σε δισκου και τα εμποτιζα και ειχα παρει ενα ταπερ και τα ειχα μεσα και οταν ημουν εξω τα ειχα σε ενα ποτηρι σεικερ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...