Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

απαπα τι ειστε μπουρ μπουρ πραγματικα αν μαζευτουμε σε κανονικο καφε θα μας διωξουν χαχα

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα!

ποναγα παλι το βραδυ και ζοριστηκα και πηρα και ηρεμηστηκο δεν γινοταν αλλιως τεσπα!

εχω πολλα νευρα και ειναι μεγαλη ιστορια θα σας την πω εν ταχει σε λιγο!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριιιιιιιτσια βρηκα στο f............το ηλιοβασιλεμα, ριχτε τα αιτηματα σας, το λουλουδι ειμαι........................!!!!!!!!!! Περιμενωωωωωωωω.....!!!!!!!!!!

κοαλακι θα σου στειλω πμ!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορτσουδιαααααααα μουυυυυυ καλημεραααααααααααααααααααααααα.....!!!!!!!

Τι κανετε....??????? κοιμηθηκατε καλα....?????

Εμεις οχι...!!!!!! Η μαριαννα σηκωθηκε στις 5 και επαιζε ξαπλωμενη στη κουνια και εγω δεν καλοκοιμηθηκα, δεν ξερω γιατι, τυχαιο θα ηταν...!!!!!!!

Σημερα ποναει και η μεση μου και δεν ειναι να αδιαθετησω, αργω ακομα...!!!!!!!

Και εχθες πονουσα στην αριστερη ωοθηκη, μαλλον απο ωορηξια ετσι οπως τα υπολογιζω...!!!!!!

Δεν εχω ορεξη να κανω σημερα τιποτα, πειραζειιιιιιι......?????????

Ξυπνηστεεεεεεεε καλεεεεεεεεεε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα!!!!!!σου έστειλα πμ.

ξύπνησε τόσο νωρίς!!!!!!!!πιστεύω να ξανά κοιμήθηκε μετά!!!!!!καλά θα κανεις ξεκουράσου λίγο!!!!!!:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Κοριτσια αυτό το ματσουκι που λέτε τι είναι; Εγώ πλενομαι με ένα της Frezyderm. Το Intim area. Είναι σχεδόν αοσμο, βγαίνει σαν αφρός και δεν έχει σαπούνι. Κάνει και για καθημερινή χρήση. Με έσωσε από ουρολοιμοξη. Παθαινω πολύ εύκολα. Μια φορά δεν πλυθηκα με αυτό γιατί μου είχε τελειωσει και με ετσουζε χαμηλά. Αυτές που έχουν πάθει ουρολοιμωξη ξέρουν πως είναι. Πήγα πήρα και σε 2-3 πλυσιματακια ήμουν μια χαρά.. Αν και είναι λίγο ακριβό κοιτάω να είμαι εγώ καλά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσια ολα τα χε η Μαριωρη ο φερετζες της ελλειπε το ξερετε???

δεν με εφταναν ολα τα αλλα με επιασε διαροια!

και μου προκαλουν οι συσπασεις του εντερου συσπασεις στην μητρα δεν χρειαζεται να σας περιγραψω την ταλαιπωρια απο το πηγαινε ελα στην τουαλετα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

και μου προκαλουν οι συσπασεις του εντερου συσπασεις στην μητρα δεν χρειαζεται να σας περιγραψω την ταλαιπωρια απο το πηγαινε ελα στην τουαλετα!

Πωπω! Αμάν βρε κορίτσι.. Αν και λίγο πολύ δε καταλαβαίνω. Εγώ τον τελευταιο καιρό εχω ψηλό δυσκοιλιότητα. Όταν αδειάζει τι έντερο νιώθω σαν να άδειαζε κανονικά. Ειδικά τώρα που τα έντερα έχουν πιάσει δεξιά και αριστερά από δεξιά νιώθω σαν κάτι να χάνω.. Και μετά σαν να απλώνεται η μήτρα και ξεμουδιαζει..

Πάω να απλώσω κάτι ρουχα και έρχομαι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Κοριτσια αυτό το ματσουκι που λέτε τι είναι; Εγώ πλενομαι με ένα της Frezyderm. Το Intim area. Είναι σχεδόν αοσμο, βγαίνει σαν αφρός και δεν έχει σαπούνι. Κάνει και για καθημερινή χρήση. Με έσωσε από ουρολοιμοξη. Παθαινω πολύ εύκολα. Μια φορά δεν πλυθηκα με αυτό γιατί μου είχε τελειωσει και με ετσουζε χαμηλά. Αυτές που έχουν πάθει ουρολοιμωξη ξέρουν πως είναι. Πήγα πήρα και σε 2-3 πλυσιματακια ήμουν μια χαρά.. Αν και είναι λίγο ακριβό κοιτάω να είμαι εγώ καλά..

καλε ειναι το πουαρ της Betadine για ενδοκολπικες πλυσεις τις οποιες επιτρεπεται να κανεις οταν δν εισαι εγγυος!

η γυναικολογος μου μου εχει πει να κανω με χαμομηλι οταν εχω περιοδο και λιγες μερες αφου τελειωσει μετα να μην το πειραζω μονο εξωτερικα !

αθωο μου παιδακι δεν ξερεις τι εινα το ματσουκι!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Πωπω! Αμάν βρε κορίτσι.. Αν και λίγο πολύ δε καταλαβαίνω. Εγώ τον τελευταιο καιρό εχω ψηλό δυσκοιλιότητα. Όταν αδειάζει τι έντερο νιώθω σαν να άδειαζε κανονικά. Ειδικά τώρα που τα έντερα έχουν πιάσει δεξιά και αριστερά από δεξιά νιώθω σαν κάτι να χάνω.. Και μετά σαν να απλώνεται η μήτρα και ξεμουδιαζει..

Πάω να απλώσω κάτι ρουχα και έρχομαι!

χαχα εμενα σε3 αυτη την φαση ειναι ψηλα στην κοιλια μου κατω απο το στηθος ,πονουσα εκει στο νοσκομειο και ρωτησα και μου ειπαν οτι εκει ειναι τα εντερρα μου χιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετεεεεε??????

Εγώ σήμερα έκανα την πρώτη αγορά της μπέμπας μουυυυυυ!!!

Παρήγγειλα τα αυτοκόλλητα για το δωματιάκι της.

Αχχχχχχχχχχχ πολύ χάρηκα!!!! Ανέβηκα πολύ ψυχολογικά!!!!

Το απόγευμα θα βάλω τον άντρα μου να αδειάσει την ντουλάπα της μπέμπας.

Ευτυχώς που μένω επαρχία και έχω 2 αποθήκες αλλιώς να δω που θα τα έβαζα!!!!

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!

Φιλιά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αχ βρε κοριτσάκι μου γλυκό τι έπαθες πάλι..σκέτη ταλαιπωρία..υπομονή!!

εγώ κορίτσια μου πλένομαι επί μονίμου βάσεως με το fissan baby το υγρό βρεφικο σαπούνι... δεν είχα ποτέ θέμα με ουρολοιμώξεις ή μύκητες παρά ελάχιστες φορές..

πάντως ο προηγούμενος γιατρός μου μου είχε πει να μην πλένομαι ούτε με τα ειδικά αυτά σκευάσματα για την ευαίσθητη περιοχή που κυκλοφορούν ούτε με κοινό αφρόλουτρο (για μόνιμη χρήση μιλάμε πάντα!)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετεεεεε??????

Εγώ σήμερα έκανα την πρώτη αγορά της μπέμπας μουυυυυυ!!!

Παρήγγειλα τα αυτοκόλλητα για το δωματιάκι της.

Αχχχχχχχχχχχ πολύ χάρηκα!!!! Ανέβηκα πολύ ψυχολογικά!!!!

Το απόγευμα θα βάλω τον άντρα μου να αδειάσει την ντουλάπα της μπέμπας.

Ευτυχώς που μένω επαρχία και έχω 2 αποθήκες αλλιώς να δω που θα τα έβαζα!!!!

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!

Φιλιά!!!!

αχ τι καλάαααα!!! μεγειές μεγειές!!! κι εμείς έχουμε αρχίσει να ψαχνόμαστε για παιδικό δωμάτιο, καρότσι κτλ αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει τπτ..σήμερα θα ξαναπάμε σε κάποια καταστήματα να δουμε!!

Μήπως οι παλιές μανούλες έχετε καμια πρόταση για καρότσι? έχω πελαγώσει, αφήστε που δεν ξέρω τι να πάρω και τι να αφήσω!!!!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...