Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άααα οκ!!!

Κοριτσια μου παω να χαμομηλοπλυθω!!!! Φιλακια σε ολες σας και καληνυχτα, νυσταξα!!! σμουτςςςςςς!

Καληνυχτα αγορομανουλα μου!!!!!!!!!Ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!!

Κι εσυ να φιλησεις τον Δημητρακη μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι απαγορευεται η χρηση αυτης της συσκευης οταν κυοφορεις για ευνοητους λογους....!!!!!!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, φιλιααααα.....!!!!!!!

Καλη ξεκουραση...!!!!!!!

Δεν το βαζεις μεχρι μεσα...αλλα προσεχτικα, ισα για να μπει και λιγο εσωτερικα το χαμομηλιι!!!

Αλλωστε στην αρχη της εγκυμοσυνης οι γιατροι κολπικο υπερηχο κανουν και χωνουν τα αλλα τα ματσουκια!!! Ετσι δεν ειναι; Κανω λαθος;

Διαφημίσεις

Δεν το βαζεις μεχρι μεσα...αλλα προσεχτικα, ισα για να μπει και λιγο εσωτερικα το χαμομηλιι!!!

Αλλωστε στην αρχη της εγκυμοσυνης οι γιατροι κολπικο υπερηχο κανουν και χωνουν τα αλλα τα ματσουκια!!! Ετσι δεν ειναι; Κανω λαθος;

Ναι αλλα ο γιατρος ειναι γιατρος και χρησιμοποιει το ειδικο τζελ, ενω εμεις...???

Δεν ξερω εγω θα φοβομουνα....παντως...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι αλλα ο γιατρος ειναι γιατρος και χρησιμοποιει το ειδικο τζελ, ενω εμεις...???

Δεν ξερω εγω θα φοβομουνα....παντως...!!!!!

Κι εγω το φοβαμαι να το χρησιμοποιησω στην εγκυμοσυνη!!!!!Και απλη πλυση με το χαμομηλακι με το χερι απ εξω μια χαρα ειναι!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου μια χαρα και στα υπνοδωματια το σπαει ευτυχως γιατι δεν το θελω το κληματιστικο μεσα στο δωματιο!!!!!!

Η Πατουσιτσα κανενα νεο!!!!Τωρα που θα της εφυγε το αγχος θα απολαμβανει τις βολτες της!!Να ειναι καλα το κοριτσακι μας!!!!!

1sh1p2.png

Ναι βρε μποτσακι, εγω που εχω στο δωματιο πραγματικα δεν το ευχαριστιεμαι...αφου εχουμε αλλαξει πλευρο στο κρεβατι με τον αντρα μου γιατι κρυωνω....στο τελος...

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσια πεινασα..!!!!! Γεμιστα ειχαμε σημερα, τρελενομαι....!!!!!!!!

Απ'οτι μας εχεις πει κοαλακι εισαι η πιο αδυνατη απ ολες!!!!!Οποτε φαε και μην ανησυχεις καθολου!!!Τι σου ερχεται δηλαδη,γεμιστα????Πολυ ωραια τα γεμιστα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι βρε μποτσακι, εγω που εχω στο δωματιο πραγματικα δεν το ευχαριστιεμαι...αφου εχουμε αλλαξει πλευρο στο κρεβατι με τον αντρα μου γιατι κρυωνω....στο τελος...

Εγω που το εχω στο σαλονι ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, ερχεται και στα υπνοδωματια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Απ'οτι μας εχεις πει κοαλακι εισαι η πιο αδυνατη απ ολες!!!!!Οποτε φαε και μην ανησυχεις καθολου!!!Τι σου ερχεται δηλαδη,γεμιστα????Πολυ ωραια τα γεμιστα!!!!!!!!!

Πριν χρονια θυμαμαι τρελενομουνα για τις πρασινες πιπεριες, επειτα για τις κοκκινες και τωρα τρωωωωω απιστευτα πολλες ντοματες γεμιστες, οτι να ναι....!!!!!!!

Εν το μεταξυ οσο ημουν εγκυος ειχα τσακισει το σπανακοριζο, καθε εβδομαδα φακες η σπανακι ειχαμε....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω που το εχω στο σαλονι ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, ερχεται και στα υπνοδωματια.

Ναι κι εγω το ιδιο!!!!!!!!Ουτωε η αλλως το παραθυρο στο υπνοδωματιο επειδη ειναι ψηλα στο τοιχο και δεν εχει μπαλκονι το αφηνω ανοιχτο την νυχτα οποτε δεν με ενοχλει!!!!!

Το πρωι ειναι το θεμα απο δω που καθομαι και κανω δουλειες που εδω που τα λεμε σημερα τις ζηλεψα που ειχα δροσια αλλα δεν κουνηθηκα καθολου!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι κι εγω το ιδιο!!!!!!!!Ουτωε η αλλως το παραθυρο στο υπνοδωματιο επειδη ειναι ψηλα στο τοιχο και δεν εχει μπαλκονι το αφηνω ανοιχτο την νυχτα οποτε δεν με ενοχλει!!!!!

Το πρωι ειναι το θεμα απο δω που καθομαι και κανω δουλειες που εδω που τα λεμε σημερα τις ζηλεψα που ειχα δροσια αλλα δεν κουνηθηκα καθολου!!!!!!!

Παλι καλα....που δεν εκανες ρουυυυπι....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...