Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Το Εubos ειναι φοβερο.Ειδικα το ροζ.Δεν χαλαει το ph του κολπου και συγχρονως μοσχοβολας φρεσκαδα!!!!!!!!Εγω απο τοτε που το ανακαλυψα δεν το αλλαζω με τιποτα κι αφου μου το πρπτεινε κι ο γυν. ακομα καλυτερα!!!!

σαπουνακι ειναι αυτο???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρεπει αν ειναι σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη...Εμενα οι γυναικολογοι μου ειναι αρνητικοι στην χρηση τους...Ουτε το betadine για κολπικες πλυσεις με αφηνει να χρησιμοποιω, πρωτα απ΄ολα χαμομηλι!!!

σαπουνακι ειναι αυτο???

Ναι!!Υγρο σαπουνι!!!Ειναι φοβερο μοσχοβολας φρεσκαδα ολες τις ωρες τις μερας!!!!!

Ειναι ατιμο πραγμα ο κολπος!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Μπορει να τον εχεις συνεχεια καθαρο και λογω ορμονων να μυριζει βραστο καλαμποκι!!!!!!!αχαχαχχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

1sh1p2.png

Ναι!!Υγρο σαπουνι!!!Ειναι φοβερο μοσχοβολας φρεσκαδα ολες τις ωρες τις μερας!!!!!

Ειναι ατιμο πραγμα ο κολπος!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Μπορει να τον εχεις συνεχεια καθαρο και λογω ορμονων να μυριζει βραστο καλαμποκι!!!!!!!αχαχαχχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αχχαχαχααχχαχχαχααχαχααχαχα....!!!!!!!!!

Βραστοοοοο καλαμποκι λογω καλοκαιριου.....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι πολυ δυσκολα παιρνουν λογω αυξημενης κινησης, μερικα μωρα χανουν ελαφρως.

Ο παιδιατρος που την πηγα τοην προηγουμενη φορα μου το ειπε ξεκαθαρα....αυτο το μωρο σου με τοσο σκανταλια που εχει μαζεμενη περιεργο μου φαινεται πως αντι να χασει η εστω να μεινει στασιμοτο βαρος της πηρε κιολας....!!!!!!! Λεω γιατρεεεεεεε τρωμεεεεεεεεε, οχι αστεια....!!!!!!!!

πες του οτι το κοριτσι ειναι εξυπνο, τρωει για να εχει δυναμεις να κανει οοοοοολα αυτα πυο θελει!!! φουρτουνα, οχι αστεια!!!!! δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαριστιση απο οταν τα μωρα αδειαζουν το πιατο... νομιζα οτι τετοια ενστικτα τα ειχε μονο η γιαγια μου που ηθελε να μας μπουκωνει, απο τοτε που εγινα μανα η χαρα μου ειναι να μετραω γραμμαρια και κουταλιες, συμπεθερα με νιωθεις!!!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Πρεπει αν ειναι σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη...Εμενα οι γυναικολογοι μου ειναι αρνητικοι στην χρηση τους...Ουτε το betadine για κολπικες πλυσεις με αφηνει να χρησιμοποιω, πρωτα απ΄ολα χαμομηλι!!!

Ποτε μπενταντιν!!!!Η ξαδερφη μου απεβαλε απο αυτο!!!!!!

Αυτο που λεω εγω δεν ειναι μονο για την ευαισθητη ειναι γενικα καλο!!!!!!!

Φυσικα και το χαμομηλι δεν το συζητω,αλλα θελω και λιγο σαπουνακι ελαφρυ ομως!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχα οι παρομοιωσεις σου ειναι ολα τα λεφταααααααααααα!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα εφτιαξα ενα χαμομηλι και απλα θα βουτηξω λιγο βαμβακι τωρα για να κανω πλυσεις ετσι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχχαχαχααχχαχχαχααχαχααχαχα....!!!!!!!!!

Βραστοοοοο καλαμποκι λογω καλοκαιριου.....????????

Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!Μπλιαααααααχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

Αρρωσταινω αν μου ερθει εστω και ιδεα μου να ειναι τρελενομαι!!!!!!Εχω κολλημα.Αφου απο τοτε που εμεινα εγκυος εχω κανει δυο καλλιεργειες απο την εννοια μου!!!!!Ο γιατρος με κοροιδευε!!!Αλλα εμενα το "καλαμποκι" μου μια χαρα!!!!!!!!!!;);););););)

1sh1p2.png

Ηλιοβασιλεμα εφτιαξα ενα χαμομηλι και απλα θα βουτηξω λιγο βαμβακι τωρα για να κανω πλυσεις ετσι???

Αν εχεις το ματσουκι εκεινο το πλαστικο που βαζουν το μπεταντιν, βαλε μεσα το χαμομηλι χλιαρο (μην καεις!!!) και κανε πλυσεις!!!

Αλλιως μπες στη μπανιερα και πλυσου με το χαμομηλι...

Διαφημίσεις

Μπορεις και να το ριξεις με το χερι σου σαν πλυση αφου γινει χλιαρο πρωτα μην καει το καλαμποκι σου κι εσενα κι εχουμε αλλα τωρα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αν εχεις το ματσουκι εκεινο το πλαστικο που βαζουν το μπεταντιν, βαλε μεσα το χαμομηλι χλιαρο (μην καεις!!!) και κανε πλυσεις!!!

άααα οκ!!!

Κοριτσια μου παω να χαμομηλοπλυθω!!!! Φιλακια σε ολες σας και καληνυχτα, νυσταξα!!! σμουτςςςςςς!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μπορεις και να το ριξεις με το χερι σου σαν πλυση αφου γινει χλιαρο πρωτα μην καει το καλαμποκι σου κι εσενα κι εχουμε αλλα τωρα!!!!!!!!!

μην καει και γινει ποπ κορν!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Να ειδες?Τα ιδια λεμε!!Ειχα διαβασει οτι οταν εισαι εγκυος καλο ειναι να αποφευγεις τις πλυσεις με το ματσουκι!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...