Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ευχαριστω μποτσακι μου, θα το κανω αμεσως μολις βγω απο το καφε!!! εχω φαγουρα δυστυχως, μου ειπε η μαια να βαλω fusicort (καπως ετσι γραφεται) και να μη βαλω σε καμια περιπτωση αντιμυκητιακη κρεμα (εχθες το βραδυ εβαλα λιγο η χαζη αλλα εξωτερικα μονο ευτυχως:oops::oops:)

Παρολο που ειναι κορτιζονουχα εχει θεαματικα αποτελεσματα....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

9 κιλα ειναι τωρα αλλα σκεψου οτι γεννηθηκε ελλειποβαρες...!!!!!!!

Αν γεννιοταν κανονικο μωρο 3 με 3500 σιγουρα θα ηταν τωρα 11 κιλα, τρωει απιστευτα πολυυυυυυυυυυυ......ειδικα φαγητο...!!!!!!!

Ηλιβασιλεμα δεν θελω αγχος...!!!!! Καλεεεεεεεεε εγινες μανουλα, θα ξαναγινεις μανουλαααααα.....!!!!!!!!!! Εδω ειμαστε και θα το δεις....!!!!!!!!!!

9 κιλα ειναι τελεια για κοριτσακι!!!! εμεις απο τον 9ο μηνα και μετα παιρνουμε βαρος με το σταγονομετρο παρολο που τρωει τα παντα μεχρι τελευταια κουταλια, και γαλα γυρω στα 300 τη φορα!! προχθες που τον ζυγισα παει 9600 και μου ειχε πει η παιδιατρος απο δω και περα δεν παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος, ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι και κινουνται ολη την ημερα χαλανε πολυ ενεργεια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

9 κιλα ειναι τωρα αλλα σκεψου οτι γεννηθηκε ελλειποβαρες...!!!!!!!

Αν γεννιοταν κανονικο μωρο 3 με 3500 σιγουρα θα ηταν τωρα 11 κιλα, τρωει απιστευτα πολυυυυυυυυυυυ......ειδικα φαγητο...!!!!!!!

Ηλιβασιλεμα δεν θελω αγχος...!!!!! Καλεεεεεεεεε εγινες μανουλα, θα ξαναγινεις μανουλαααααα.....!!!!!!!!!! Εδω ειμαστε και θα το δεις....!!!!!!!!!!

εμένα ήταν 7.700 πριν καμία βδομάδα που είχαμε πάει για το εμβόλιο.γενικά κ εμένα τα τρώει όλα προς το παρόν είναι εύκολος.τώρα μεγαλώνοντας δεν ξέρω!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρολο που ειναι κορτιζονουχα εχει θεαματικα αποτελεσματα....!!!!!!!!!

θα ξεκινησω με το χαμομηλακι σημερα και αμα δω βελτιωση μηπως αποφυγω την κρεμα, αλλα δε θελω να ρισκαρω και πολυ γιατι αμα παθω μυκητιαση κανονικη ειπε η μαια δε θα μπορω να παρω χαπια, οποτε ισως καλυτερα λιγη κρεμουλα απο αυριο (σημερα δεν εχω κιολας) παρα να ξεφυγει το πραγμα και να χρειαστω πιο ισχυρη παρεμβαση.. γενικα ομως μποτσακι μου εννοειται πως ο,τι πιο φυσικο τοσο καλυτερα!!

να σημειωσω οτι σημερα κουτουλουσα απο νυστα, εκοψα τον καφε εντελως, τι εξαρτηση κι αυτη!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

9 κιλα ειναι τελεια για κοριτσακι!!!! εμεις απο τον 9ο μηνα και μετα παιρνουμε βαρος με το σταγονομετρο παρολο που τρωει τα παντα μεχρι τελευταια κουταλια, και γαλα γυρω στα 300 τη φορα!! προχθες που τον ζυγισα παει 9600 και μου ειχε πει η παιδιατρος απο δω και περα δεν παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος, ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι και κινουνται ολη την ημερα χαλανε πολυ ενεργεια!!!

Ναι πολυ δυσκολα παιρνουν λογω αυξημενης κινησης, μερικα μωρα χανουν ελαφρως.

Ο παιδιατρος που την πηγα τοην προηγουμενη φορα μου το ειπε ξεκαθαρα....αυτο το μωρο σου με τοσο σκανταλια που εχει μαζεμενη περιεργο μου φαινεται πως αντι να χασει η εστω να μεινει στασιμοτο βαρος της πηρε κιολας....!!!!!!! Λεω γιατρεεεεεεε τρωμεεεεεεεεε, οχι αστεια....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

θα ξεκινησω με το χαμομηλακι σημερα και αμα δω βελτιωση μηπως αποφυγω την κρεμα, αλλα δε θελω να ρισκαρω και πολυ γιατι αμα παθω μυκητιαση κανονικη ειπε η μαια δε θα μπορω να παρω χαπια, οποτε ισως καλυτερα λιγη κρεμουλα απο αυριο (σημερα δεν εχω κιολας) παρα να ξεφυγει το πραγμα και να χρειαστω πιο ισχυρη παρεμβαση.. γενικα ομως μποτσακι μου εννοειται πως ο,τι πιο φυσικο τοσο καλυτερα!!

να σημειωσω οτι σημερα κουτουλουσα απο νυστα, εκοψα τον καφε εντελως, τι εξαρτηση κι αυτη!!!!!

Ρωτα την μαια σου και για την ντακταντορ!!! επιτρεπεται και αυτη

εμένα ήταν 7.700 πριν καμία βδομάδα που είχαμε πάει για το εμβόλιο.γενικά κ εμένα τα τρώει όλα προς το παρόν είναι εύκολος.τώρα μεγαλώνοντας δεν ξέρω!!!!!!!!

Μια χαραααααα ειστε...!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κορίτσια καληνύχτα!!!!!!!!δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βάλω αύριο κάρτα για ίντερνετ θα δω.θα τα πούμε πάντως!!!!!μην ανησυχησετε!!!!!!!φιλάκια κ όνειρα γλυκά σε όλες!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια καληνύχτα!!!!!!!!δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βάλω αύριο κάρτα για ίντερνετ θα δω.θα τα πούμε πάντως!!!!!μην ανησυχησετε!!!!!!!φιλάκια κ όνειρα γλυκά σε όλες!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Καληνυχτα θαλειτσα, ονειρα γλυκα....,!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ειχα κανει την β επιπεδου 23η βδομαδα και ηταν 586g η κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!Αχ, κοιταω τον φακελο της εγκυμοσυνης και συγκινηθηκα...

Αραγε...θα μπω σε αυτη τη διαδικασία ξανά;;;;;;

θα μπεις ηλιοβασιλεμα μου, θα μπεις!! για αλλες ειναι πιο ευκολο για αλλες πιο δυσκολο, θα σου πω ξανα αυτο που σου εχουμε πει ολες πολλες φορες: αφου τα καταφερες μια φορα θα τα καταφερεις κι αλλη!!! δε το λεμε για να περνα η ωρα, ετσι ειναι!! ειναι απλη λογικη, τα καταφερες με την Αγγελικουλα,μετα προεκυψαν καποια εμποδια και τωρα τα ξεπερνατε ενα-ενα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καληνυχτα Θαλεια μου σε εσενα και στους αντρες σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καληνυχτα Θαλειτσα μας!!!!!!!!!Φιλακια στον Παναγιωτακη μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Το Εubos ειναι φοβερο.Ειδικα το ροζ.Δεν χαλαει το ph του κολπου και συγχρονως μοσχοβολας φρεσκαδα!!!!!!!!Εγω απο τοτε που το ανακαλυψα δεν το αλλαζω με τιποτα κι αφου μου το πρπτεινε κι ο γυν. ακομα καλυτερα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...