Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Με τρομαξατε! Αφού λέω μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός για τις βδομάδες του τι εγινε τώρα; Εγω γεννήθηκα στρουμπουλουλα! 4200! Ο αντρουλη μου 3700. Θεωρω ότι ήταν στα καλύτερα κιλά! Και παχουλος να βγει δεν με πειράζει.. ν και επειδή ο γιατρός μου είναι ψείρας και μου έχει μια αδυναμία θα με τσακιζε αν ήταν χοντρουλικο γιατί θα σήμαινε πως και εγω τσακιζω. Για βραδινό ας πούνε έφαγα ροδάκινα και νεκταρινια. Τρίτη μερα χωρίς εξαγωγή σήμερα. Τα φρούτα του αρέσουν! Όταν τρώω φρούτα κάνει σαν τρελός ο παιδίατρος μου. Α! Το σιρόπι που μου έγραψε για τους εμετούς Vomex λέγεται. Και προκαλεί νια υπνηλία, μάνα μου. Νανακια θέλω. Άσε που δεν κοιμήθηκα κιόλας το μεσημέρι!

Να πας να ξεκουραστεις κοριτσακι!!!!!Εισαι απο το πρωι στο ποδι!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα κι εγω, μολις μιλησα με τη μαια, εδειξε τις εξετασεις στον γιατρο και ειπε ειναι σουπερ και κλεισαμε ραντεβου για 19/8!!! την Τριτη θα ξανακανω χοριακη. Αφηστε ομως ρε κοριτσια τι επαθα, εχω φαγουρα σα να μου ξεκιναει μυκητας στον κολπο :(:(:(

Κανε πλυσιματα με χαμομηλι να το προλαβεις!!!

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!

Καλε πως την επιανες???Τωρα ποσα κιλα ειναι??????

9 κιλα ειναι τωρα αλλα σκεψου οτι γεννηθηκε ελλειποβαρες...!!!!!!!

Αν γεννιοταν κανονικο μωρο 3 με 3500 σιγουρα θα ηταν τωρα 11 κιλα, τρωει απιστευτα πολυυυυυυυυυυυ......ειδικα φαγητο...!!!!!!!

Ηλιβασιλεμα δεν θελω αγχος...!!!!! Καλεεεεεεεεε εγινες μανουλα, θα ξαναγινεις μανουλαααααα.....!!!!!!!!!! Εδω ειμαστε και θα το δεις....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλα κι εγω, μολις μιλησα με τη μαια, εδειξε τις εξετασεις στον γιατρο και ειπε ειναι σουπερ και κλεισαμε ραντεβου για 19/8!!! την Τριτη θα ξανακανω χοριακη. Αφηστε ομως ρε κοριτσια τι επαθα, εχω φαγουρα σα να μου ξεκιναει μυκητας στον κολπο :(:(:(

Προλαβε το!!!Χαμομηλακι πλυσεις και προβιοτικα ειναι για την χλωριδα του κολπου!!!!

Εγω με αυτα σωθηκα και με το Eubos το ροζ το οποιο μου το συστησε ο γιατρος αλλα εγω το ειχα ανακαλυψει και το εβαζα απο πριν!!!

Μπορει να ειναι κι απο τα μπανακια μαναρακι μου!!!!!!

1sh1p2.png

Με τρομαξατε! Αφού λέω μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός για τις βδομάδες του τι εγινε τώρα; Εγω γεννήθηκα στρουμπουλουλα! 4200! Ο αντρουλη μου 3700. Θεωρω ότι ήταν στα καλύτερα κιλά! Και παχουλος να βγει δεν με πειράζει.. ν και επειδή ο γιατρός μου είναι ψείρας και μου έχει μια αδυναμία θα με τσακιζε αν ήταν χοντρουλικο γιατί θα σήμαινε πως και εγω τσακιζω. Για βραδινό ας πούνε έφαγα ροδάκινα και νεκταρινια. Τρίτη μερα χωρίς εξαγωγή σήμερα. Τα φρούτα του αρέσουν! Όταν τρώω φρούτα κάνει σαν τρελός ο παιδίατρος μου. Α! Το σιρόπι που μου έγραψε για τους εμετούς Vomex λέγεται. Και προκαλεί νια υπνηλία, μάνα μου. Νανακια θέλω. Άσε που δεν κοιμήθηκα κιόλας το μεσημέρι!

Λοιπόν όπως καταλάβατε δεν την παλεύω άλλο. Ο παιδαρος κάνει σαν τρελός όχι ο παιδίατρος.. Πάω για ύπνο. Άντε φιλάκια ομορφιές μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Πλυσεις και πολυυυυυυυ γιαουυυυυυυρτι.....!!!!!!!!!!!!!

Ειναι ατιμο και προκαλει δυσφορια..!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αν γεννιοταν κανονικο μωρο 3 με 3500 σιγουρα θα ηταν τωρα 11 κιλα, τρωει απιστευτα πολυυυυυυυυυυυ......ειδικα φαγητο...!!!!!!!

Ηλιβασιλεμα δεν θελω αγχος...!!!!! Καλεεεεεεεεε εγινες μανουλα, θα ξαναγινεις μανουλαααααα.....!!!!!!!!!! Εδω ειμαστε και θα το δεις....!!!!!!!!!!

Ειναι πολυ καλο που τρωει φαγητο!!!!!!!!

1sh1p2.png

Λοιπόν όπως καταλάβατε δεν την παλεύω άλλο. Ο παιδαρος κάνει σαν τρελός όχι ο παιδίατρος.. Πάω για ύπνο. Άντε φιλάκια ομορφιές μου!

Ειπα και εγω...ποιος παιδιατρος....????? Καληνυχτααααα, ονειρα γλυκα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι βρε εννοουσα οτι δεν θα ερχοταν για ελεγχο η κοπελα!

γιαιτ να ανγχωθεις για αυτο το ειπα!

έτσι κι αλλιώς έπρεπε να το καθαρίσω απλά η φιλη μου ήταν η αφορμή.αλλιώς θα το έκανα αύριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προλαβε το!!!Χαμομηλακι πλυσεις και προβιοτικα ειναι για την χλωριδα του κολπου!!!!

Εγω με αυτα σωθηκα και με το Eubos το ροζ το οποιο μου το συστησε ο γιατρος αλλα εγω το ειχα ανακαλυψει και το εβαζα απο πριν!!!

Μπορει να ειναι κι απο τα μπανακια μαναρακι μου!!!!!!

αχ ευχαριστω μποτσακι μου, θα το κανω αμεσως μολις βγω απο το καφε!!! εχω φαγουρα δυστυχως, μου ειπε η μαια να βαλω fusicort (καπως ετσι γραφεται) και να μη βαλω σε καμια περιπτωση αντιμυκητιακη κρεμα (εχθες το βραδυ εβαλα λιγο η χαζη αλλα εξωτερικα μονο ευτυχως:oops::oops:)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω τωρα με την αντιβιωση επειδη ειναι των 750 με εντολη του γαστρ. πινω δυο προβιοτικα την μερα που σκοτωνουν τους μυκητες αυτα,και πολυ γιαουρτι γιατι φοβαμαι πολυ!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι λενε οτι στον χρονο πανω τα μωρα εχουν το τριπλασιο βαρος από αυτο της γεννησης τους!!!

Εμένα παντως γεννηθηκε 3370 και στο χρονο ήταν 9050κ, οπότε η Μαριανα σου μια χαρα ειναι στα κιλα της για ελλειποβαρες αρχικο βαρος.

αχ ευχαριστω μποτσακι μου, θα το κανω αμεσως μολις βγω απο το καφε!!! εχω φαγουρα δυστυχως, μου ειπε η μαια να βαλω fusicort (καπως ετσι γραφεται) και να μη βαλω σε καμια περιπτωση αντιμυκητιακη κρεμα (εχθες το βραδυ εβαλα λιγο η χαζη αλλα εξωτερικα μονο ευτυχως:oops::oops:)

η ΝΤΑΚΤΑΝΤΟΡ για εξωτερικη χρηση επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη και πρεπει να την εχεις στο ψυγειο!!!

Καληνυχτα κοριτσακι,καλο ξημερωμα και φιλακια στον μπουμπουκο σου!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι μην βαζεις τιποτα.Φυσικα πραγματα χρησιμοποιησε και με μετρο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...