Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μα και εγω δεν θελω να την αφηνω...πουθενα ουτε και στη μαμα μου, μονο κατα αναγκη απλα εγραψα εγωιστικο καθως δεν θα μου αρεζε εγω να γλενταω και το μωρο να ειναι στριμωγμενο στο καροτσι και ενδεχομενως να μην μπορει να ησυχασει...

εννοειται συμπεθερα, ουτε και θα κανει ηρεμο υπνο πιθανον με τα νταουλια!!! αχ αυτος ο γραπτος λογος, ηθελα να διευκρινισω πως το βρισκω εγωιστικο οταν οι μαμαδες το εχουν συστημα να αφηνουν τα παιδια στις γιαγιαδες και οχι μια στο τοσο!!! δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τετοια μαμα εδω μεσα, μια μαμα που αφηνει το παιδι της ευκολα δεν προκειται να εκανε ολοκληρο λογαριασμο σε φορουμ για μανουλες αλλωστε:tongue::tongue::tongue: συγγνωμη αν παρεξηγηθηκα, πιο πολυ φιλοσοφικα το εθεσα το ζητημα συμπεθερα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλη μην ανησυχεις, δεν εχουν και 100%ακριβεια τα μηχανηματα!!! Εμένα μου έλεγαν οτι ειναι 3,5 κιλα όταν μπηκα στο μηνα μου 36η και τελικα γεννησα 3370 και 38η βδομαδα...

Κοαλάκι το απογευμα δεν καναμε κατι ιδιαιτερο...πηγαμε μονο σουπερ μαρκετ και φαρμακειο για να παρω τις βιταμινες μου!!! μετα γυρισαμε σπιτι και ειχαμε μια επισκεψη. Κατεβηκαν από Αθηνα, ο θειος μου με την γυναικα του και την ξαδερφη μου!!! Η ξαδερφη μου ειναι 5 μηνες μικροτερη της κορης μου!!!!!!!!!!!!!!! Η κορη μου δηλαδη την εχει θεια!!!

εχει πολυ πλακα γιατι ειναι συνομιληκα και ειναι θεια και ανηψια....

Ο θειος μου 50+ απλα παντρευτηκε μικροτερη του...η θεια μου ειναι μονο 1 χρονο μεγαλυτερη μου!!!

Αντε καλε!!!!!Μια χαρα ειναι!!!!!!!Κι εμενα ειναι ψηλος και ειναι 485 γραμμαρια και δυο εβδομαδες μεγαλυτερος!!!Αυτος που μου εκανε την εξεταση μου ειπε οτι το παιδι δεν ειναι "τρομπονακι" που το λεω εγω ουτε και χοντρο ειναι ενα παιδι δεμενο!!!!!!!!!Ειτε τρως ειτε οχι αυτα που ειναι να παρει θα τα παρει!

Εμενα πριν 20 μερες ηταν 400γρμ.κι εγω εχασα 2 κιλα και το παιδι πηρε 85 γρμ. επιπλεον!!!!!!!!!!Μια χαρα ειναι ο γιοκας σου!!!!!!!

χαχαχαχα!!! μια χαρα ειναι τα αγορακια σας!! εγω εκανα ενα τσεκαρισμα στις εξετασεις τις προηγουμενης εγκυμοσυνης και τελικα στην β'επιπ ηταν 392γρ, θυμωμουν λαθος!! ποντικακι ηταν τοτε!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

εννοειται συμπεθερα, ουτε και θα κανει ηρεμο υπνο πιθανον με τα νταουλια!!! αχ αυτος ο γραπτος λογος, ηθελα να διευκρινισω πως το βρισκω εγωιστικο οταν οι μαμαδες το εχουν συστημα να αφηνουν τα παιδια στις γιαγιαδες και οχι μια στο τοσο!!! δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τετοια μαμα εδω μεσα, μια μαμα που αφηνει το παιδι της ευκολα δεν προκειται να εκανε ολοκληρο λογαριασμο σε φορουμ για μανουλες αλλωστε:tongue::tongue::tongue: συγγνωμη αν παρεξηγηθηκα, πιο πολυ φιλοσοφικα το εθεσα το ζητημα συμπεθερα!!

Οχι καλε δεν σε παρεξηγησα, απλα ο γραπτος λογος που ανεφερεις να τι κανει.....!!!!!!! Και εγω προσπαθουσα να καταλαβω τι εννοεις...!!!!!!!!

Σιγουρα ειμαι κατα των μαμαδων και του συστηματος που εχουν να τα αφηνουν μονιμως στη μαμα η πεθερα για διασκεδαση και κλπ. Δεν μου αρεσει εμενα αυτο και πιστευω μια ΜΑΜΑ δεν θα της αρμοζει αυτος ο ρολος, τι ειναι το παιδι..??? μπαλακι...???? εμεις το κανουμε και εμεις το μεγαλωνουμε...!!!!!!! Να αποποιουμαι των ευθυνων μου....?????? σε καμια περιπτωση...!!!!!!

Πως τα πας εσυ.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μην ανησυχεις!!! καταλαβαινουμε τι λεμε και αν μπερδευομαστε λογω γραπτου λογου, τα ξαναγραφουμε!!!;););)

Εμενα τωρα τελευταια εχω τις φιλεναδες μου που αφηνουν τα παιδια τους (2-5χρν) στους αντρες τους και βγαινουν γυναικοπαρεες για ποτο βραδυ..Δεν εχω παει μαζι τους (εκτος από μια φορα στις αποκριες...). Πρωτον γιατι δεν θελω να αφηνω το παιδι στον αντρα μου που σκυλοδουλευει ολημερις...Δευτερον δεν εχω αναγκη να βγω για ποτο γυναικοπαρεα ενω θα ηθελα να βγω με τον αντρα μου μια νυχτα για ποτο αλλά δεν μας καθεται...Και παρολο αυτα παρεξηγουμαι...οτι δεν αφηνω το παιδι κλπ....Ενα λεω εγώ, ο καθενας γονιος λειτουργει όπως αισθανεται....

χαχαχαχα!!! μια χαρα ειναι τα αγορακια σας!! εγω εκανα ενα τσεκαρισμα στις εξετασεις τις προηγουμενης εγκυμοσυνης και τελικα στην β'επιπ ηταν 392γρ, θυμωμουν λαθος!! ποντικακι ηταν τοτε!!!!!

Εδω που τα λεμε αγορομαμυ μου το φυσιολογικο παιδακι ειναι το δικο σου!!!

Το δικο μου για γιγαντακι το κοβω,αλλα τουλαχιστον θα μπορω να το πιανω!!!!!!!

1sh1p2.png

Εδω που τα λεμε αγορομαμυ μου το φυσιολογικο παιδακι ειναι το δικο σου!!!

Το δικο μου για γιγαντακι το κοβω,αλλα τουλαχιστον θα μπορω να το πιανω!!!!!!!

Ναι καλα.....!!!!!! Τι να πω και εγω...????? που γεννηθηκε 2430 και τωρα για να την σηκωσω χρειαζομαι γερανοφορο οχημα....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Με τρομαξατε! Αφού λέω μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός για τις βδομάδες του τι εγινε τώρα; Εγω γεννήθηκα στρουμπουλουλα! 4200! Ο αντρουλη μου 3700. Θεωρω ότι ήταν στα καλύτερα κιλά! Και παχουλος να βγει δεν με πειράζει.. ν και επειδή ο γιατρός μου είναι ψείρας και μου έχει μια αδυναμία θα με τσακιζε αν ήταν χοντρουλικο γιατί θα σήμαινε πως και εγω τσακιζω. Για βραδινό ας πούνε έφαγα ροδάκινα και νεκταρινια. Τρίτη μερα χωρίς εξαγωγή σήμερα. Τα φρούτα του αρέσουν! Όταν τρώω φρούτα κάνει σαν τρελός ο παιδίατρος μου. Α! Το σιρόπι που μου έγραψε για τους εμετούς Vomex λέγεται. Και προκαλεί νια υπνηλία, μάνα μου. Νανακια θέλω. Άσε που δεν κοιμήθηκα κιόλας το μεσημέρι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ειχα κανει την β επιπεδου 23η βδομαδα και ηταν 586g η κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!Αχ, κοιταω τον φακελο της εγκυμοσυνης και συγκινηθηκα...

Αραγε...θα μπω σε αυτη τη διαδικασία ξανά;;;;;;

Διαφημίσεις

Ναι καλα.....!!!!!! Τι να πω και εγω...????? που γεννηθηκε 2430 και τωρα για να την σηκωσω χρειαζομαι γερανοφορο οχημα....!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!

Καλε πως την επιανες???Τωρα ποσα κιλα ειναι??????

1sh1p2.png

Ειχα κανει την β επιπεδου 23η βδομαδα και ηταν 586g η κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!Αχ, κοιταω τον φακελο της εγκυμοσυνης και συγκινηθηκα...

Αραγε...θα μπω σε αυτη τη διαδικασία ξανά;;;;;;

Θα μπεις λεωωωωωωωωωωω!!!!!!!!Μην το σκεφτεσαι με αγχος!!!!!!!!!!

Πες θα μπω!!!!!!!!Τελος!!!!!!!!

1sh1p2.png

Με τρομαξατε! Αφού λέω μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός για τις βδομάδες του τι εγινε τώρα; Εγω γεννήθηκα στρουμπουλουλα! 4200! Ο αντρουλη μου 3700. Θεωρω ότι ήταν στα καλύτερα κιλά! Και παχουλος να βγει δεν με πειράζει.. ν και επειδή ο γιατρός μου είναι ψείρας και μου έχει μια αδυναμία θα με τσακιζε αν ήταν χοντρουλικο γιατί θα σήμαινε πως και εγω τσακιζω. Για βραδινό ας πούνε έφαγα ροδάκινα και νεκταρινια. Τρίτη μερα χωρίς εξαγωγή σήμερα. Τα φρούτα του αρέσουν! Όταν τρώω φρούτα κάνει σαν τρελός ο παιδίατρος μου. Α! Το σιρόπι που μου έγραψε για τους εμετούς Vomex λέγεται. Και προκαλεί νια υπνηλία, μάνα μου. Νανακια θέλω. Άσε που δεν κοιμήθηκα κιόλας το μεσημέρι!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη πλακα σου εκανα.....!!!!!!!!!!!!!

Ο παιδιατρος η ο παιδαρος ηθελες να γραψεις......???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι καλε δεν σε παρεξηγησα, απλα ο γραπτος λογος που ανεφερεις να τι κανει.....!!!!!!! Και εγω προσπαθουσα να καταλαβω τι εννοεις...!!!!!!!!

Σιγουρα ειμαι κατα των μαμαδων και του συστηματος που εχουν να τα αφηνουν μονιμως στη μαμα η πεθερα για διασκεδαση και κλπ. Δεν μου αρεσει εμενα αυτο και πιστευω μια ΜΑΜΑ δεν θα της αρμοζει αυτος ο ρολος, τι ειναι το παιδι..??? μπαλακι...???? εμεις το κανουμε και εμεις το μεγαλωνουμε...!!!!!!! Να αποποιουμαι των ευθυνων μου....?????? σε καμια περιπτωση...!!!!!!

Πως τα πας εσυ.....??????

καλα κι εγω, μολις μιλησα με τη μαια, εδειξε τις εξετασεις στον γιατρο και ειπε ειναι σουπερ και κλεισαμε ραντεβου για 19/8!!! την Τριτη θα ξανακανω χοριακη. Αφηστε ομως ρε κοριτσια τι επαθα, εχω φαγουρα σα να μου ξεκιναει μυκητας στον κολπο :(:(:(

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...