Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω μολις ηρθα!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;;;;;;;;;;

Μαρακι εισαι καλα;;;

Μποτσάκι πώς πας με το κλιματιστικό;;;

Κοαλάκι σκεψου και θα δεις τι θα κανεις...ο αντρας σου θα ειναι στο γαμο; μηπως να κρατησει αυτος την Μαριαννα το βραδυ για να δωσεις παρουσια λιγο στο τραπέζι της ξαδερφης σου; Κατι τετοιο θα βόλευε;

Ελλη πώς είσαι;;;τον χάρηκες τον γιο σου σημερα;;;

Κοριτσια και εγω μολις ηρθα!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;;;;;;;;;;

Μαρακι εισαι καλα;;;

Μποτσάκι πώς πας με το κλιματιστικό;;;

Κοαλάκι σκεψου και θα δεις τι θα κανεις...ο αντρας σου θα ειναι στο γαμο; μηπως να κρατησει αυτος την Μαριαννα το βραδυ για να δωσεις παρουσια λιγο στο τραπέζι της ξαδερφης σου; Κατι τετοιο θα βόλευε;

Ελλη πώς είσαι;;;τον χάρηκες τον γιο σου σημερα;;;

Ναι με βαση την αδεια του εδω θα ειναι, θα δουμε....!!!!!!

Καλα περασατε...???? που πηγατε...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τσααααααα!! Βλεπω ολες καλα κοριτσακια μου?? Κι εμεις καλα!! χαθηκα ολη μερα, ειχαμε παει και την βγαλαμε στην παραλια που ειχε δροσια!!! δεν καναμε μπανακι ομως!

Συμπεθερα οσον αφορα τη φουρτουνιτσα και τους γαμους που εχεις να πας κανε οπως νιωθεις!! Αυτο που σου συστηνω ομως ειναι αν αποφασισεις να την παρεις μαζι στο γαμο της ξαδερφης σου και στο τραπεζι μην περιμενεις εκεινη την ημερα για να διαπιστωσεις πως θα τα παει με το καροτσι... Βγες 1-2 βραδια λιγο καιρο πριν και προσπαθησε το να δεις πως θα αντιδρασει για να εισαι προετοιμασμενη. Εγω τον προηγουμενο μηνα που ειχα γαμο πηγα μονο στο μυστηριο επειδη δεν ειχα κοιμησει τον μικρο ποτε εξω και δε ρισκαρα. Μετα τον κοιμησα 2-3 βραδια εξω, δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα οποτε μετα που ειχα μια βαφτιση τον πηρα μαζι στο τραπεζι, κοιμηθηκε και κατα τις 11 φυγαμε, δε το ξενυχτησαμε, το μετρο ειναι το παν! Εμεις και τωρα τον παιρνουμε μαζι τα Σαββατοκυριακα που μπορει να βγουμε μεχρι τις 11-11.30. Να ειμαι ειλικρινης δε θελω να τον αφηνω ευκολα στη μαμα μου για να βγαινω, αυτο συμπεθερα μου το βρισκω λιγο πιο εγωιστικο (για τα δικα μου δεδομενα παντα) απο το να την εχεις μαζι σου και να κοιμηθει μια φορα στο καροτσι!! Συμφωνω οπως ειπε και το Ηλιοβασιλεμα οτι απο τη στιγμη που κανεις παιδι αλλαζει η κοινωνικη ζωη αλλα νομιζω οπως εχω πει κι αλλες φορες οτι αν εμεις οι γονεις κανουμε τα παντα για το παιδι μας δεν ειναι κακο να το προσαρμοζουμε καμια φορα και στο δικο μας προγραμμα αρκει εννοειται να αντιδρα καλα και να μην ταλαιπωρειται!! Εμας η παιδιατρος μας ειχε πει οτι το παιδι θα μας δειξει μονο του το δρομο σε αυτα τα θεματα και να μην ανησυχουμε... Καθε παιδακι ειναι διαφορετικο συμπεθερα... Θα δειτε και θα πραξετε αναλογως, νομιζω δεν υπαρχει ενας και μοναδικος κανονας σε αυτο... Κατεβατο σας εγραψα παλι χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρθα!!!!!!

Ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!Εχω ευχαριστηθει δροσουλα σημερα!!!!!!!!!Δεν ιδρωσα καθολου!!!!!!!Κι επειδη εχει παει στο χωριο στη μαμα του ο αντρας μου να κανει δουλειες κηπους και τετοια,δεν θα κανω μπανιο θα κανω αυριο το μεσημερακι που θα ερθει!!!!!!!!

Αλλωστε δεν ιδρωσαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω τι κανω ελλη μου...?????

Τροφαντουλης ο μπεμπαρος...!!!!!!!

Ναι; Εμένα μου είπαν πως μεγαλώνει φυσιολογικοτατα. Και φυσικά άκουσα για άλλη μια φορά ότι είναι ψηλός!υΕίναι και 4 μέρες μεγαλύτερος. Δλδ αύριο μπαίνει στην 23. Δηλαδή είναι παχουλουλης; Πόσο έπρεπε να ήταν; Να πω ότι τρώω κιόλας..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μα και εγω δεν θελω να την αφηνω...πουθενα ουτε και στη μαμα μου, μονο κατα αναγκη απλα εγραψα εγωιστικο καθως δεν θα μου αρεζε εγω να γλενταω και το μωρο να ειναι στριμωγμενο στο καροτσι και ενδεχομενως να μην μπορει να ησυχασει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι; Εμένα μου είπαν πως μεγαλώνει φυσιολογικοτατα. Και φυσικά άκουσα για άλλη μια φορά ότι είναι ψηλός!υΕίναι και 4 μέρες μεγαλύτερος. Δλδ αύριο μπαίνει στην 23. Δηλαδή είναι παχουλουλης; Πόσο έπρεπε να ήταν; Να πω ότι τρώω κιόλας..

Οχι καλε χαζουλα, πλακα σου εκανα...!!!!!

Ολα τα εμβρυα σε αυτη την εβδομαδα λιγο πολυ τοσα γραμμαρια ειναι...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αντε καλε!!!!!Μια χαρα ειναι!!!!!!!Κι εμενα ειναι ψηλος και ειναι 485 γραμμαρια και δυο εβδομαδες μεγαλυτερος!!!Αυτος που μου εκανε την εξεταση μου ειπε οτι το παιδι δεν ειναι "τρομπονακι" που το λεω εγω ουτε και χοντρο ειναι ενα παιδι δεμενο!!!!!!!!!Ειτε τρως ειτε οχι αυτα που ειναι να παρει θα τα παρει!

Εμενα πριν 20 μερες ηταν 400γρμ.κι εγω εχασα 2 κιλα και το παιδι πηρε 85 γρμ. επιπλεον!!!!!!!!!!Μια χαρα ειναι ο γιοκας σου!!!!!!!

1sh1p2.png

Ηρθα!!!!!!

Ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!Εχω ευχαριστηθει δροσουλα σημερα!!!!!!!!!Δεν ιδρωσα καθολου!!!!!!!Κι επειδη εχει παει στο χωριο στη μαμα του ο αντρας μου να κανει δουλειες κηπους και τετοια,δεν θα κανω μπανιο θα κανω αυριο το μεσημερακι που θα ερθει!!!!!!!!

Αλλωστε δεν ιδρωσαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Α....ειπα μηπως....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...