Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μουυυυυυυ διαβαστε και ριχτε αποψεις και συμβουλες.

Οπως πολυ καλα θα θυμαστε εφτυσα αιμα να βαλω το μωρο απο το καροτσι στην κουνια για να κοιμαται, τα καταφερα ομως πολθ δυσκολευτηκα και σε καμια περιπτωση δεν θελω πισωγυρισματα γιατι με παιδεψε πααααρα πολυ στον υπνο της.

Μετα τις διακοπες εχουμε 2 γαμους με διαφορα 1εβδομαδας, ο πρωτος ειναι της φιλης μου οπου εκει θα παω μονο στη στεψη και ο δευτερος της πρωτης μου ξαδερφης.

Εγω δεν εχω αφησει το μωρο εκτος σπιτιου περα απο τις 9 το βραδυ, παμε βολτα αλλα γυρναμε στην ωρα μασ για υπνο και γενικα δεν εχω αφησει καθολου το παιδι για να βγω παρα μονο 2 φορες ολο τον χρονο οπου εκεινες τις φορες το κρατησε η μαμα μου. Τωρα το θεμα μου ειναι το εξης...στης φιλης μου το γαμο θα παω στη στεψη με το μωρο και αν θελω να παω στο γλεντι θα το κρατησει η μαμα μου, αλλα στης ξαδερφης μου που αν μι τι αλλο θα πρεπει και θα θελει να ειναι και η μαμα μου εγω για να μην ρισκαρω να χαλασω το προγραμμα και τη ρουτινα του μωρου θα πρεπει να εχω γυρισει.....,!!!!!! Και θελω να κατσω στο γαμο αλλα και δεν θελω να ταλαιπωρησω το μωρο (στο καριτσι λεω να μην το ρισκαρω για να μην εχω πισωγυρισματα), να την κοιμησω στην αγκαλια μου ακετη ταλαιπωρια θα ειναι για αυτην.....οποτε τι κανω....???? δεν μενω πολυ στο γλεντι η εστω για μια φορα ρισκαρω να ταλαιπωρησω το μωρο κατι που δεν θελω..??????!!!!!!!!!!!!!

Για πειτε.....

κοιτα για μια φορά μήπως δεν υπάρχει πρόβλημα να κοιμηθεί στο καροτσι .ξέρω ότι πσιδευτηκες πολύ αλλά πιστεύω να μην αλλάξει κάτι μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν και δεν εχεις αναγκη να πας για περπατημα αν σου κανει καλο πηγαινε!

και επειδη ια ερθει η φιλη σου η εγγυος τι δουλειες επρεπε να κανεις?

δουλειές του σπιτιού εννοούσα.τελικά ήρθε σήμερα όλα μια χαρά κουνιόταν κιόλας η μπουμπου κ την κατάλαβα!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

δουλειές του σπιτιού εννοούσα.τελικά ήρθε σήμερα όλα μια χαρά κουνιόταν κιόλας η μπουμπου κ την κατάλαβα!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

ναι βρε εννοουσα οτι δεν θα ερχοταν για ελεγχο η κοπελα!

γιαιτ να ανγχωθεις για αυτο το ειπα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσάκια γειά σας!!

ΜΑΡΑΚΙ μου τώρα διάβασα το μηνυμα σου οτι πονούσες χτες βράδυ! Ελπίζω να είσαι καλύτερα ΄η και τελείως καλά τώρα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου! Μεγειά το κλιματιστικό!! Ανεβάστε θερμοκρασίες, το μποτσάκι μας δε φοβάται πια! Χαχαχα! Κάτσε στο κρεβατάκι σου και σήμερα!! Θυμάσαι που μιυ τολεγες συνέχεια και μένα;; Άντε, άκου με και εμένα τώρα!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, τι κάνεις γλυκειά μου;! Για αυτό που ρωτάς, μάλλον η απάντηση είναι κάνε αυτό που σου βγαίνει. Η δική μας κόρη, 2,5 χρονών δεν έχει κοιμηθεί ποτέ εκτός σπιτιού. Στο γάμο του κουνιάδου μου την πήραμε μαζί, ήταν 6 μηνών, ήταν αδύνατον να ησυχάσει και τελικά εγώ γύρω στις 12.30 έφυγα θυμάμαι. Στους 8 μήνες παντρευτηκε γ κολλητή μου, υπήρχε η δυνατότητα να την κρατησει ο πατερας μου, ήρθε σπίτι μας και εμείς γυρίσαμε στην ώρα μας.

Στη δική σου περίπτωση, εφόσον δεν υπαρχει δυνατότητα να στην κρατήσει η μαμά σου, εγώ θα την έπαιρνα μαζί μου, θα επιχειρούσα να την κοιμίσω στο καρότσι και αν κοιμηθεί κοιμήθηκε! Δεν υπαρχει περιπτωση να πισωγυρίσει καθώς το περιβάλλον δε θα εχει καμία σχέση με αυτό του σπιτιού σας! Σε δυο μέρες θα εχει επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα της.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, η χοριακή σου σούπερ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια γειά σας!!

ΜΑΡΑΚΙ μου τώρα διάβασα το μηνυμα σου οτι πονούσες χτες βράδυ! Ελπίζω να είσαι καλύτερα ΄η και τελείως καλά τώρα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου! Μεγειά το κλιματιστικό!! Ανεβάστε θερμοκρασίες, το μποτσάκι μας δε φοβάται πια! Χαχαχα! Κάτσε στο κρεβατάκι σου και σήμερα!! Θυμάσαι που μιυ τολεγες συνέχεια και μένα;; Άντε, άκου με και εμένα τώρα!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, τι κάνεις γλυκειά μου;! Για αυτό που ρωτάς, μάλλον η απάντηση είναι κάνε αυτό που σου βγαίνει. Η δική μας κόρη, 2,5 χρονών δεν έχει κοιμηθεί ποτέ εκτός σπιτιού. Στο γάμο του κουνιάδου μου την πήραμε μαζί, ήταν 6 μηνών, ήταν αδύνατον να ησυχάσει και τελικά εγώ γύρω στις 12.30 έφυγα θυμάμαι. Στους 8 μήνες παντρευτηκε γ κολλητή μου, υπήρχε η δυνατότητα να την κρατησει ο πατερας μου, ήρθε σπίτι μας και εμείς γυρίσαμε στην ώρα μας.

Στη δική σου περίπτωση, εφόσον δεν υπαρχει δυνατότητα να στην κρατήσει η μαμά σου, εγώ θα την έπαιρνα μαζί μου, θα επιχειρούσα να την κοιμίσω στο καρότσι και αν κοιμηθεί κοιμήθηκε! Δεν υπαρχει περιπτωση να πισωγυρίσει καθώς το περιβάλλον δε θα εχει καμία σχέση με αυτό του σπιτιού σας! Σε δυο μέρες θα εχει επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα της.

Καλως την!!!!!!!!!Ναι May μου καθομαι τι να κανω!!!!!!Δεν κουνιεμαι ρουπι!!!

Σε ακουω σε ακουω!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γειά σας!!

σε ευχαριστω γλυκα μου αλλα ουτως η αλλως ξαπλα ειμαι!

εδω και 13 εβδομαδες!

εσυ και οι κορακλες εντος και εκτος τι κανουν?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλά είμαστε Μαράκι μου! Πάμε στο μακαρθουρ γκλέν να παίξε λίγο η κορη μου και εγώ μπας και βρω τιποτα να πάρω από τα h&m γιατί δεν έχω τιποτα να βάλω!

Θα σας γράψω αργότερα αν ψώνισα τίποτα..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ευχαριστω κοριτσια μου για την παραθεση των αποψεων σας.

Ουτε και εγω θελω να αφηνω το μωρο σε ΚΑΝΕΝΑΝ και τις 2φορες που ετυχε να την αφησω στη μαμα μου ηταν επειδη ΕΠΡΕΠΕ να βγω μεν αλλα ημουν υποχρεωμενη...

Και το περιεργο ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εμενα θα μου λειψει καιδεν θελω να το αφησω και λενε τα δικα τους...σε τετοιου ειδους συζητησεις οταν τυχαινει να συμμετεχω...

Θα δω τι θα κανω για τον γαμο της ξαδερφης μου...απλα εχει καιρο που το σκεφτομαι και ηθελα τις γνωμες σας...!!!!!

Και που εχω τη μαμα μου δεν θελω παλι να την αφηνω, δεν μου παει καρδια και εκτος των αλλων δικο μου παιδι ειναι και φυσικο και επομενο να θελω να "εξαρτιεμαι" απο αυτο και αυτο απο εμενα...!!!!!!!

Καποιες λιγες φορες που θα τυχει και δεν θα εχω αλλη επιλογη τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να την αποχωριστω αφηνωντασ την εστω και στη μαμα μου οπως εχει γινει 2 φορες στο παρελθον.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε Μαράκι μου! Πάμε στο μακαρθουρ γκλέν να παίξε λίγο η κορη μου και εγώ μπας και βρω τιποτα να πάρω από τα h&m γιατί δεν έχω τιποτα να βάλω!

Θα σας γράψω αργότερα αν ψώνισα τίποτα..

δες αν εχει τπτ καλο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ευχαριστω κοριτσια μου για την παραθεση των αποψεων σας.

Ουτε και εγω θελω να αφηνω το μωρο σε ΚΑΝΕΝΑΝ και τις 2φορες που ετυχε να την αφησω στη μαμα μου ηταν επειδη ΕΠΡΕΠΕ να βγω μεν αλλα ημουν υποχρεωμενη...

Και το περιεργο ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εμενα θα μου λειψει καιδεν θελω να το αφησω και λενε τα δικα τους...σε τετοιου ειδους συζητησεις οταν τυχαινει να συμμετεχω...

Θα δω τι θα κανω για τον γαμο της ξαδερφης μου...απλα εχει καιρο που το σκεφτομαι και ηθελα τις γνωμες σας...!!!!!

Και που εχω τη μαμα μου δεν θελω παλι να την αφηνω, δεν μου παει καρδια και εκτος των αλλων δικο μου παιδι ειναι και φυσικο και επομενο να θελω να "εξαρτιεμαι" απο αυτο και αυτο απο εμενα...!!!!!!!

Καποιες λιγες φορες που θα τυχει και δεν θα εχω αλλη επιλογη τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να την αποχωριστω αφηνωντασ την εστω και στη μαμα μου οπως εχει γινει 2 φορες στο παρελθον.

καλε δεν καταλαβα δλδ για καποιους ειναι φυσιολογικο να το παρατανε δεξια αριστερα το μωρο και να γυρνανε να κανουν τη ζωη τους?????

τεσπα εγω ειμαι ερωτευμενη με τον γιο μου και δεν μπορω μακρια του και θεωρω φυσιολογικο μια μαμα να μη θελει αν αποχωριζεται το μωρο της το αντιθετο ειναι αφυσικο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...