Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσακι ρωτα τον αντρα σου την συνταγη !!! πώς το φτιαχνει το σαπουνι;;; ειναι απλη η διαδικασία; θα ηθελα να μαθω.... και αν δεν βαριεσαι, στειλτη μου με κανα Mail...

Με λαδι ή με την μουργα του;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ο γιος μου μαλλον εχει μπερδεψει την μαμα με τον μπαμπα τον επαιρνε ο υπνος με την μυρωδια του αντρα μου και του βαζαμε3 μια μπλουζα του μετα τον εβαζα απλα να κοιμαται με τις λαβετες στις μασχαλες και του τις διναμε για πανακια και ετσι ακομα κυκλοφορει με τ απανακια του!

εμενα η κορη μου εχει το "νινι" της και με αυτο χαλαρωνει...Πριν γεννηθει μου το ειχαν φερει και το ειχα στη κουνια της και την περιμενε!

Είναι ενα χνουδωτο ζωακι με το σωμα του σαν πετσετουλα, μονο το κεφαλι ειναι σαν λουτρινο...το κραταει αγκαλια και κοιμαται...Τωρα πια μεγαλωνοντας , ξυπναει το πρωι το φιλαει και το βαζει διπλα απο το μαξιλαρι της...Κατα την διαρκεια της μερας θα παει θα το αγκαλιασει και θα το ξαναφησει... Μετα το βραδυ αγκαλιτσα και υπνο...και μεσα στον υπνο της το αφηνει...

Oχι δεν ειναι πρασινο ειναι λευκο και μοσχοβολαει αγνοτητα!!!!!!!

Το τριβω στο πολυ ψηλο και γινεται πιο λεπτο απο σκονη!!!Δεν μου εχει κολλησει ποτε!!!!!!!

α ειναι τελειο το μοσχοσαπουνο!

αλλα ακουμε γενικα αφηνουν υπολειματα στις σωληνωσεις καλυτερα να το βαζεις κατευθειαν στο καδο!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μποτσακι ρωτα τον αντρα σου την συνταγη !!! πώς το φτιαχνει το σαπουνι;;; ειναι απλη η διαδικασία; θα ηθελα να μαθω.... και αν δεν βαριεσαι, στειλτη μου με κανα Mail...

Με λαδι ή με την μουργα του;

Θα τον ρωτησω και θα στη στειλω!!!!Ειναι ιδανικο για τις αλεργιες και για το ευαισθητο δερμα!!Στη δουλεια εχει αρχισει ηδη και το πουλαει!!!!!!

Με κανονικο λαδι δικο του το φτιαχνει απο τις ελιες του και οχι μουργα και λιπη που γινονται του εμποριου!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μουυυυυυυ διαβαστε και ριχτε αποψεις και συμβουλες.

Οπως πολυ καλα θα θυμαστε εφτυσα αιμα να βαλω το μωρο απο το καροτσι στην κουνια για να κοιμαται, τα καταφερα ομως πολθ δυσκολευτηκα και σε καμια περιπτωση δεν θελω πισωγυρισματα γιατι με παιδεψε πααααρα πολυ στον υπνο της.

Μετα τις διακοπες εχουμε 2 γαμους με διαφορα 1εβδομαδας, ο πρωτος ειναι της φιλης μου οπου εκει θα παω μονο στη στεψη και ο δευτερος της πρωτης μου ξαδερφης.

Εγω δεν εχω αφησει το μωρο εκτος σπιτιου περα απο τις 9 το βραδυ, παμε βολτα αλλα γυρναμε στην ωρα μασ για υπνο και γενικα δεν εχω αφησει καθολου το παιδι για να βγω παρα μονο 2 φορες ολο τον χρονο οπου εκεινες τις φορες το κρατησε η μαμα μου. Τωρα το θεμα μου ειναι το εξης...στης φιλης μου το γαμο θα παω στη στεψη με το μωρο και αν θελω να παω στο γλεντι θα το κρατησει η μαμα μου, αλλα στης ξαδερφης μου που αν μι τι αλλο θα πρεπει και θα θελει να ειναι και η μαμα μου εγω για να μην ρισκαρω να χαλασω το προγραμμα και τη ρουτινα του μωρου θα πρεπει να εχω γυρισει.....,!!!!!! Και θελω να κατσω στο γαμο αλλα και δεν θελω να ταλαιπωρησω το μωρο (στο καριτσι λεω να μην το ρισκαρω για να μην εχω πισωγυρισματα), να την κοιμησω στην αγκαλια μου ακετη ταλαιπωρια θα ειναι για αυτην.....οποτε τι κανω....???? δεν μενω πολυ στο γλεντι η εστω για μια φορα ρισκαρω να ταλαιπωρησω το μωρο κατι που δεν θελω..??????!!!!!!!!!!!!!

Για πειτε.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

εμενα η κορη μου εχει το "νινι" της και με αυτο χαλαρωνει...Πριν γεννηθει μου το ειχαν φερει και το ειχα στη κουνια της και την περιμενε!

Είναι ενα χνουδωτο ζωακι με το σωμα του σαν πετσετουλα, μονο το κεφαλι ειναι σαν λουτρινο...το κραταει αγκαλια και κοιμαται...Τωρα πια μεγαλωνοντας , ξυπναει το πρωι το φιλαει και το βαζει διπλα απο το μαξιλαρι της...Κατα την διαρκεια της μερας θα παει θα το αγκαλιασει και θα το ξαναφησει... Μετα το βραδυ αγκαλιτσα και υπνο...και μεσα στον υπνο της το αφηνει...

αχου μωρε και εμενα το πρωι διπλωνει τα πανακια του!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Οπως πολυ καλα θα θυμαστε εφτυσα αιμα να βαλω το μωρο απο το καροτσι στην κουνια για να κοιμαται, τα καταφερα ομως πολθ δυσκολευτηκα και σε καμια περιπτωση δεν θελω πισωγυρισματα γιατι με παιδεψε πααααρα πολυ στον υπνο της.

Μετα τις διακοπες εχουμε 2 γαμους με διαφορα 1εβδομαδας, ο πρωτος ειναι της φιλης μου οπου εκει θα παω μονο στη στεψη και ο δευτερος της πρωτης μου ξαδερφης.

Εγω δεν εχω αφησει το μωρο εκτος σπιτιου περα απο τις 9 το βραδυ, παμε βολτα αλλα γυρναμε στην ωρα μασ για υπνο και γενικα δεν εχω αφησει καθολου το παιδι για να βγω παρα μονο 2 φορες ολο τον χρονο οπου εκεινες τις φορες το κρατησε η μαμα μου. Τωρα το θεμα μου ειναι το εξης...στης φιλης μου το γαμο θα παω στη στεψη με το μωρο και αν θελω να παω στο γλεντι θα το κρατησει η μαμα μου, αλλα στης ξαδερφης μου που αν μι τι αλλο θα πρεπει και θα θελει να ειναι και η μαμα μου εγω για να μην ρισκαρω να χαλασω το προγραμμα και τη ρουτινα του μωρου θα πρεπει να εχω γυρισει.....,!!!!!! Και θελω να κατσω στο γαμο αλλα και δεν θελω να ταλαιπωρησω το μωρο (στο καριτσι λεω να μην το ρισκαρω για να μην εχω πισωγυρισματα), να την κοιμησω στην αγκαλια μου ακετη ταλαιπωρια θα ειναι για αυτην.....οποτε τι κανω....???? δεν μενω πολυ στο γλεντι η εστω για μια φορα ρισκαρω να ταλαιπωρησω το μωρο κατι που δεν θελω..??????!!!!!!!!!!!!!

Για πειτε.....

Ας πουν οι μαναδες!!!!!!!Ισως για μια φορα να μην υπαρξει θεμα!!!!Δεν ξερω,ας πουν!!!!!!!

1sh1p2.png

Για πειτε.....

κοιτα εγω στο γαμο της αδερφης μου περυσι που ο Αλεξανδρος ηταν 2 μηνες μεγαλυτεη απο οτι ειναι η φουρτουνα σου πηγα στην στεψη και δεν εκατσα για φωτο τον πηρα πηγα σπιτι το εκανα μπανιο ,τον ταισα και τον εβαλα για υπνο και εφερα μια κοπελα και εκατσε αλλα 2.00 ημασταν πισω που ηταν και η αδερφη μου τι να εκανα εμενα και να ηθελα ομως δεν κοιμαται στην αγκαλια ουτε στο καροτσι θελει μονο το κρεβατι του!

δεν ξερω αν υπαρχει καποια κοπελα ή καποια φιλη να σε εξυπηρετησει!

να το πας το παιδι σπιτι να το κοιμησεις εσυ και να κατσει η κοπελα στην περριπτωση που ξυπνησει να σας παρει τηλ και να πατε πισω δεν ξερω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Δεν ξερω βρε κοριτσια, εμενα δεν μου αρεσει η εικονα του μωρου στο καροτσι κοιμησμενο και εγω να καθομαι να γλενταω, το θεωρω εγωιστικο (χωρις να θελω να προσβαλω καμια που ενδεχομενως να το εχει κανει).

Αλλα και ουτε θελω να το αφησω σε καποια αλλη για να ειμαι εγω στο γλεντι.

Απο τωρα το σκεφτομαι και μου λειπει ηδη, φανταστειτε λοιπον τι μουρλα εχω...!!!!!!! Μπορει να φαινομαι υπερβολικη αλλα ετσι αισθανομαι και εμαθα να το εκφραζω αυτο που νιωθω...

Αν ηταν ομως ο γαμος της αδερφης μου τοτε ναι θα την κοιμηζα αναγκαστηκα στο καροτσι η αγκαλια, αλλωστε το αιμα νερο δε γινεται λενε....στηνν προκειμενη περιπτωση ομως εχουμε ξαδερφη και οχι αδερφη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν ξερω βρε κοριτσια, εμενα δεν μου αρεσει η εικονα του μωρου στο καροτσι κοιμησμενο και εγω να καθομαι να γλενταω, το θεωρω εγωιστικο (χωρις να θελω να προσβαλω καμια που ενδεχομενως να το εχει κανει).

Απο τωρα το σκεφτομαι και μου λειπει ηδη, φανταστειτε λοιπον τι μουρλα εχω...!!!!!!! Μπορει να φαινομαι υπερβολικη αλλα ετσι αισθανομαι και εμαθα να το εκφραζω αυτο που νιωθω...

Αν ηταν ομως ο γαμος της αδερφης μου τοτε ναι θα την κοιμηζα αναγκαστηκα στο καροτσι η αγκαλια, αλλωστε το αιμα νερο δε γινεται λενε....στηνν προκειμενη περιπτωση ομως εχουμε ξαδερφη και οχι αδερφη.

Τοτε παρε το κοριτσακι σου μαζι και μολις νιωσεις οτι κουραζεται πηγαινε τη στο κρεβατακι της και ξεκουρασου κι εσυ!!!!Οπως σου βγει εκεινη την ωρα!!!!!Γνωμη μου μικρη μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

μωρε εγω τον εχω αφησει ολες και ολες 3 φορες (στο γαμο της αδερφης μου και στην αδερφη μου αλλες 2 φορες για να παω για αυχενικη και β επιπεδου δεν εχουμε βγει μονοι μας με τον αντρα μου απο τοτε που γεννησα!!!

τι να σου πω με την φασαρια δεν ξερω αν θα κοιμηθει και αν την παρεις μαζι θα γκρινιαζει κ θα ταλαιπωρηθει οποτε δεν εγινε κατι να φωναξεις καποιον για 4 ωρες κ ουτε γατα ουτε ζημια θα φυγει =ς με την δικαιολογια οτι πρεπει να φυγει η γυναικα και η μικρη ουτε που θα καταλαβει γαιτι θα κοιμαται δεν ξερω!!εγω αυτο θα εκανα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοαλάκι και υπόλοιπα κορίτσια, ας πω και εγω την γνώμη μου!!!

Λοιπόν, τα πρωτα 2 καλοκαίρια της μικρής μου που ηταν πολύ μικρή (γεννησα Μαρτιο, αρα το 2ο καλοκαίρ ήταν 1,5χρν περίπου) όταν τυχαιναν γαμοι, την αφηνα στη μανα μου και για μυστηριο και για τραπεζι...

Μετα αναλόγως την αποσταση, αν ηταν στη πολη μου, την επαιρνα εκκλησια αλλα μετα σπιτι της...Αν ηταν εκτος πολης, παντα εμενε στη μανα μου...

Την εχω παει σε γλεντι γαμου νομιζω 3 φορές (σε φιλη, σε α' ξαδερφο και σε αδερφό). Στην 1η πρωτη περιπτωση ελειπε η μαμα μου και δεν μπορουσε να κρατησει το παιδι που ηταν 2 1/2 ενω στις αλλες οπως καταλαβαινετε ηταν και η μαμα μου στο γαμο και στο τραπεζι...Καμιά φορα η Αγγελική δεν κοιμηθηκε....Την επαιρνα εξω από μαγαζι, μακρυα απο βαβουρα να κοιμηθει στο καροτσι (σκεπασμενο με πανα για να εχει σκοταδι), δεν τα πολυκαταφερνα...κοιμηθηκε λιγο σε ενα γαμο απο αυτους αλλά και παλι καθομουν διπλα της στο καροτσι γιατι οταν εκανα κινηση να απομακρυνθω, ξυπναγε η "ρουφιανα" μου!!! Μας πηγαινε ο αντρας μου νωρις σπιτι, μεχρι τις 2 ειχαμε γυρισει, και επεστρεφε στο γλεντι...

Καταλήγω λοιπόν, Κοαλάκι μου ότι εχεις 2 δυνατοτητες: α) να στη κρατησει καποια γειτονισσα σου ή καποια φιλη σου για λιγες ωρες, αφου την βαλεις για υπνο με βαση την ρουτινα της ή β) να πατε μαζι στο γαμο και να την βγαλεις για λιγο εκτος προγραμματος (εννοειται καροτσι και οχι αγκαλια) και να γυρισετε μια λογικη ωρα σπιτι σας...Την επομενη μερα ισως ειναι ακομη λιγο εκτος προγραμματος αλλα θα ξαναρυθμιστει η ρουτινα σας!!!

Λογω ηλικιας της Μαριάννας, εγω θα ετεινα στη α λυση...

Κοαλάκι και υπόλοιπα κορίτσια, ας πω και εγω την γνώμη μου!!!

Λοιπόν, τα πρωτα 2 καλοκαίρια της μικρής μου που ηταν πολύ μικρή (γεννησα Μαρτιο, αρα το 2ο καλοκαίρ ήταν 1,5χρν περίπου) όταν τυχαιναν γαμοι, την αφηνα στη μανα μου και για μυστηριο και για τραπεζι...

Μετα αναλόγως την αποσταση, αν ηταν στη πολη μου, την επαιρνα εκκλησια αλλα μετα σπιτι της...Αν ηταν εκτος πολης, παντα εμενε στη μανα μου...

Την εχω παει σε γλεντι γαμου νομιζω 3 φορές (σε φιλη, σε α' ξαδερφο και σε αδερφό). Στην 1η πρωτη περιπτωση ελειπε η μαμα μου και δεν μπορουσε να κρατησει το παιδι που ηταν 2 1/2 ενω στις αλλες οπως καταλαβαινετε ηταν και η μαμα μου στο γαμο και στο τραπεζι...Καμιά φορα η Αγγελική δεν κοιμηθηκε....Την επαιρνα εξω από μαγαζι, μακρυα απο βαβουρα να κοιμηθει στο καροτσι (σκεπασμενο με πανα για να εχει σκοταδι), δεν τα πολυκαταφερνα...κοιμηθηκε λιγο σε ενα γαμο απο αυτους αλλά και παλι καθομουν διπλα της στο καροτσι γιατι οταν εκανα κινηση να απομακρυνθω, ξυπναγε η "ρουφιανα" μου!!! Μας πηγαινε ο αντρας μου νωρις σπιτι, μεχρι τις 2 ειχαμε γυρισει, και επεστρεφε στο γλεντι...

Καταλήγω λοιπόν, Κοαλάκι μου ότι εχεις 2 δυνατοτητες: α) να στη κρατησει καποια γειτονισσα σου ή καποια φιλη σου για λιγες ωρες, αφου την βαλεις για υπνο με βαση την ρουτινα της ή β) να πατε μαζι στο γαμο και να την βγαλεις για λιγο εκτος προγραμματος (εννοειται καροτσι και οχι αγκαλια) και να γυρισετε μια λογικη ωρα σπιτι σας...Την επομενη μερα ισως ειναι ακομη λιγο εκτος προγραμματος αλλα θα ξαναρυθμιστει η ρουτινα σας!!!

Λογω ηλικιας της Μαριάννας, εγω θα ετεινα στη α λυση...

εγω επειδη δεν εχω καπου να τον αφηνω οσες φορες εχει προκυψει καποια υποχρεωση και τον ειχα παρει μαζι μου βγηκε απο την μυτη γιαιτ εκεινο γκριναιαζε εγω γυρναγα με το καροτσι αν το κοιμησω αλλα ματαια γιατι ξυπναγε μετα για κανα 2 μερες ειχε νευρα οποτε μετα την δευτερη φορα αποφασησα ή να πηγαινω σε οτι ειναι νωρις και δεν επιρεαζεται το προγραμμα του ειτε να κανω αυτο που εκανα στο γαμο της αδερφης αλλα γενικα εχουμε καταστρεψει την κοινωνικη μας ζωη γιατι σας ειπα δεν τον αφηνω και 2 φορες που τον πηρα μαζι το μετανοιωσα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Και εμεις αυτης της αποψης ειμαστε...τα παιδια τα γεννας και τα μεγαλωνεις εσυ...επομενως η κοινωνικη ζωη μας πρεπει να προσαρμοστει μαζι με το μεγαλωμα του ή των παιδιών μας!!!

Είναι γεγονος οτι τα παιδια συμπεριφερονται οπως τα μαθεις...Εγω δεν την αφηνω παρα μονο αν ειναι αναγκη να παω καπου μονη μου...την αφηνα μονο για το ωραριο της εργασιας μου...Μετα αμεσως στο παιδι...Δεν με εξαναγκασε κανεις...το θελω και το κανω...θελω να ειμαι με το παιδι μου!!!

Καποιες στιγμες, μπορει να μου λειπει λιγο η παλια κοινωνικη μου ζωη αλλά σιγουρα δεν φταει μονο η κορη μου που εχουν αλλαξει πια οι ζωες μας....

Και εμεις αυτης της αποψης ειμαστε...τα παιδια τα γεννας και τα μεγαλωνεις εσυ...επομενως η κοινωνικη ζωη μας πρεπει να προσαρμοστει μαζι με το μεγαλωμα του ή των παιδιών μας!!!

Είναι γεγονος οτι τα παιδια συμπεριφερονται οπως τα μαθεις...Εγω δεν την αφηνω παρα μονο αν ειναι αναγκη να παω καπου μονη μου...την αφηνα μονο για το ωραριο της εργασιας μου...Μετα αμεσως στο παιδι...Δεν με εξαναγκασε κανεις...το θελω και το κανω...θελω να ειμαι με το παιδι μου!!!

Καποιες στιγμες, μπορει να μου λειπει λιγο η παλια κοινωνικη μου ζωη αλλά σιγουρα δεν φταει μονο η κορη μου που εχουν αλλαξει πια οι ζωες μας....

Εγω δεν ξερω τι θα εκανα αν ειχα την πολυτελεια να εχω καποιον να μου το κλραταει πχ πεθερα ή μαμα η αληθεια ειναι οτι ειναι το παραπονο μας αυτο ακομα και η αδερφη μου δεν το εχει προτεινει ποτε ουτε η κουνιαδα μου!

χαρακτηριστηκα φετος τα χριστουγεννα το ζητησα απο την κουνιαδα μου και μου ειπε οτι εκεινη δεν εχει ψυχη να ερθει μαζι μας και οτι το παιδι ειναι δικο μας!!

ειλικρινα αν η πεθερα μου ηταν 10 χρονια μικροτερη νομιζω θα της το φορτωνα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...