Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ngn μου όλα καλα???Πως είσαι σημερα???

Εμένα πάντως κορίτσια φτιάχνει ο άντρας μου επανω στο χωριό στο πατρικό του καταπληκτικό σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο και μαλλον θα χρησιμοποιώ και αυτό!!!!!

Αγνα υλικα απο αγνα χερια, οτι καλυτερο....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι και το τριβεις στον τρίφτη και γίνεται σκόνη και μπαίνει και στο πλυντήριο και είναι μια χαρά!!!

Μου αρεσει......!!!!!!!

Καλα θα κανεις και θα το χρησιμοποιησεις, θα μοσχοβολαει ο τοπος και ο μπαλαρινος μας φυσικα....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι και το τριβεις στον τρίφτη και γίνεται σκόνη και μπαίνει και στο πλυντήριο και είναι μια χαρά!!!

το τριβεις στο τριφτη του τυριου και δεν το βαζεις στη θηκη αλλα μεσα στον καδο γιαιτ αλλιως σε ενα μηνα θα θες καινουριο πληντυριο!!!λιωνει και κολαει στις σωληνωσεις το πρασινο σαπουνι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Χαχα μου αρεσε το κοπελα....!!!!!

Απλα παραξενευτηκα διοτι στο παρελθον ποτε δεν κοιμηθηκε με τα ρουχα μου μυριζωντας τα, παρα μονο 1φορα...

Εμενα η μαμα μου οταν κρατουσε την μπεμπα για να την ηρεμήσει και να κοιμηθεί, της εβαζε αγκαλιά μια μπλουζα μου για την μυρωδιά...

Από τις παλιές μανάδες μαθαίνεις πολλά....

Και εγω σκεφτομαι να κρατησω το βρεφικο για αρκετο καιρο χωρις βεβαια να κατηγορω το απλο απορυπαντικο, ισα ισα...!!!!!!!

να σου πω εγω επειδη ειμαι ευαισθητουλη το καημενουλι ουτως η αλλως και για εμας παιρνω οικολογικο - βιολογικο οποτε ειναι το ιδιο!

απλα προσθετω λιγο Ντετολ στο απορυποαντικο του μικρου και στο δικο μας

μου το συνεστησε ο διευθυντης δερματολογιας στο Συγγρο που ειναι φιλος γιατι λεει η ατμοσφαιρα ειναι πολυ περιεργη και επισης τα ρουχα εχουν πανω τα χιλια μοιρια!

αυτο που πρεπει σιγουρα να αργησουμε ειναι να πλυθουν με δικα μας ρουχα και ναι καποια στιγμη θα παει σχολειο αλλα και αν τα πλυνω με δικα μου θα τα πλυνω με ρουχα τα εσωρουχα και τις καλτσες τα κανω αλλη πλυση!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Εγώ έχω επέτειο γνωριμίας με τον άντρα μου στις 28 Φεβρουαρίου. Τι γίνεται?????

Συμπεθερα ειπαμε επαναλαμβανομενη συμπτωωση παυει αν ειναι συμπτωση γιατι κι εμεις με τον αντρα μου εχουμε επετειο γνωριμιας 28/02 χαχα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

να σου πω εγω επειδη ειμαι ευαισθητουλη το καημενουλι ουτως η αλλως και για εμας παιρνω οικολογικο - βιολογικο οποτε ειναι το ιδιο!

απλα προσθετω λιγο Ντετολ στο απορυποαντικο του μικρου και στο δικο μας

μου το συνεστησε ο διευθυντης δερματολογιας στο Συγγρο που ειναι φιλος γιατι λεει η ατμοσφαιρα ειναι πολυ περιεργη και επισης τα ρουχα εχουν πανω τα χιλια μοιρια!

αυτο που πρεπει σιγουρα να αργησουμε ειναι να πλυθουν με δικα μας ρουχα και ναι καποια στιγμη θα παει σχολειο αλλα και αν τα πλυνω με δικα μου θα τα πλυνω με ρουχα τα εσωρουχα και τις καλτσες τα κανω αλλη πλυση!

Αααα και εγω θα αργησω πολυ να τα πλενω με τα δικα μας, εγω εχω και ξεχωριστα καλαθια απλυτων.

Θελω και εγω βιολογικο αλλα πηγα να παρω το planet και δεν το βρηκα.

Detol......???? εχει και υγρο πλυντηριου.....?????? καλη ιδεα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Η μεταβαση από παιδικο απορρυπαντικο σε απλό, σίγουρα εξαρταται από το δερμα του παιδιου...

Εμενα η κορη μου εχει ατοπικη δερματιτιδα και ταλαιπωρειται το δερματακι της...Αλλαξα το απορρυπαντικο μετα τον 1,5 χρονο αλλα εξακολουθω να τα πλενω χωριστα τα ρουχα της από τα δικα μας...αντε να χωσω κανα ρουχαλακι στα δικά μας ή το αντίστροφο...

Μαράκι τι σου είπε ο δερματολογος; ποιο απορρυπαντικο σου εχει συστησει;

Εμενα η μαμα μου οταν κρατουσε την μπεμπα για να την ηρεμήσει και να κοιμηθεί, της εβαζε αγκαλιά μια μπλουζα μου για την μυρωδιά...

Γυρισατεεεεεε οπως ελεγε και η αυμνηστη τζενη καρεζη στην ελληνικη ταινια....??????!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εμενα ο γιος μου μαλλον εχει μπερδεψει την μαμα με τον μπαμπα τον επαιρνε ο υπνος με την μυρωδια του αντρα μου και του βαζαμε3 μια μπλουζα του μετα τον εβαζα απλα να κοιμαται με τις λαβετες στις μασχαλες και του τις διναμε για πανακια και ετσι ακομα κυκλοφορει με τ απανακια του!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

το τριβεις στο τριφτη του τυριου και δεν το βαζεις στη θηκη αλλα μεσα στον καδο γιαιτ αλλιως σε ενα μηνα θα θες καινουριο πληντυριο!!!λιωνει και κολαει στις σωληνωσεις το πρασινο σαπουνι!

Oχι δεν ειναι πρασινο ειναι λευκο και μοσχοβολαει αγνοτητα!!!!!!!

Το τριβω στο πολυ ψηλο και γινεται πιο λεπτο απο σκονη!!!Δεν μου εχει κολλησει ποτε!!!!!!!

1sh1p2.png

Γυρισατεεεεεε οπως ελεγε και η αυμνηστη τζενη καρεζη στην ελληνικη ταινια....??????!!!!!!!!!!!

Μαζευτήκαμε σιγα σιγα...........ειχε ρεπό ο αντρας μου και καθησαμε και για καφε μετα το μαθημα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...