Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλάκι τα ρουχα μυρίζουν μαμά!!!!!!!!!!! γι αυτο τα παίρνει η κοπέλα σου!!!!!!!!!

Χαχα μου αρεσε το κοπελα....!!!!!

Απλα παραξενευτηκα διοτι στο παρελθον ποτε δεν κοιμηθηκε με τα ρουχα μου μυριζωντας τα, παρα μονο 1φορα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα οοοοολη μερα!!! Σας γραφω γρηγορα γιατι εχω τη μανουλα μου εδω!! Μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις ορμονικες που εκανα εχθες το πρωι, ολα τελεια!!! η χοριακη ειναι 292! το απογευματακι θα εχω και τη χοριακη που ξαναεκανα στο μικροβιολογικο που εκανα και την 1η και εκει θα συγκρινω καλυτερα γιατι καθε μικροβιολογικο εχει αλλες τιμες!!!!!! γιουπιιιιιιιιι!!! θα μπω αργοτερα να διαβασω νεα σας, φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Σιγουρα σε επηρεασε, απλα αν το ξανακανει με ευγενικο τροπο αλλαξε εσυ κουβεντα ειδαλως βρες μια αφορμη και κλεισε το τηλ.

Εσυ θα εισαι καλα πανω απο ολα, βγαλτα ολα τα κακα απο το μυαλουδακι σου.

Κανε ενα τοιχο για να μην τον προσπερναει κανεις και σου χαλαει περισσοτερο τη στιγμη που πονας ειτε απο κουραση ειτε απο σκεψεις...

Και για πες τι κανει ο αλεξανδρουκος σου.......?????? σου κανει αγαπουλες....?????

Ναι ξεπερασαμε τα μουτρα τωρα με αγαπαει λεει!

Η πλακα ειναι η εξης η παιδιατρος μουυ ειπε να κανουμε σιγα σιγα τις αλλαγες στο δωματιο να μην του ερθουν μαζεμενα !για να μην τα ξανααγοραζω απο το δωματιο του Αλεξανδρου θα παρω στο δωματιο μου την ντουλαπα απο το σετ του και την αλλαξιερα!

ο Αλεξανδρος εχει την εντοιχιζομενη ντουλαπα του δωματιου του στο δικο μας δωματιο που θα εχω το μωρο θα φερω την φρεφικη ντουλαπα και την αλλαξιερα οποτε εχτες το πρωι ο αντρας μου τον ρωτησε αν θελει να κανει δωρο στην μπουμπου την ντουλαπα ειπε ναι ο μικρος και ετσι πηγαμε στο δωματιο την ντουλαπα!σημερα ξυπνησε και μου ειπε "μαμα ομως τωλα ειναι αγειο(αδειο) το δωματιο μου" δεν ξερω τι να κανω???που να φυγει και η αλλαξιερα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα οοοοολη μερα!!! Σας γραφω γρηγορα γιατι εχω τη μανουλα μου εδω!! Μολις πηρα τα αποτελεσματα απο τις ορμονικες που εκανα εχθες το πρωι, ολα τελεια!!! η χοριακη ειναι 292! το απογευματακι θα εχω και τη χοριακη που ξαναεκανα στο μικροβιολογικο που εκανα και την 1η και εκει θα συγκρινω καλυτερα γιατι καθε μικροβιολογικο εχει αλλες τιμες!!!!!! γιουπιιιιιιιιι!!! θα μπω αργοτερα να διαβασω νεα σας, φιλακια!!

Μπρααααααβο συμπεθερα μου....,!!!!φανταζομαι χαρες η μααααανα....!!!!!!!

Βριιιιιισε μικροβιολογο......!!!!!!!!!!! Αιντε να χαθει να χανεται και αυτη η χαμενη......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ξεπερασαμε τα μουτρα τωρα με αγαπαει λεει!

Η πλακα ειναι η εξης η παιδιατρος μουυ ειπε να κανουμε σιγα σιγα τις αλλαγες στο δωματιο να μην του ερθουν μαζεμενα !για να μην τα ξανααγοραζω απο το δωματιο του Αλεξανδρου θα παρω στο δωματιο μου την ντουλαπα απο το σετ του και την αλλαξιερα!

ο Αλεξανδρος εχει την εντοιχιζομενη ντουλαπα του δωματιου του στο δικο μας δωματιο που θα εχω το μωρο θα φερω την φρεφικη ντουλαπα και την αλλαξιερα οποτε εχτες το πρωι ο αντρας μου τον ρωτησε αν θελει να κανει δωρο στην μπουμπου την ντουλαπα ειπε ναι ο μικρος και ετσι πηγαμε στο δωματιο την ντουλαπα!σημερα ξυπνησε και μου ειπε "μαμα ομως τωλα ειναι αγειο(αδειο) το δωματιο μου" δεν ξερω τι να κανω???που να φυγει και η αλλαξιερα?

Τι καλο παιδακι....!!!!!

Χμμμμ ναι αδειο ειναι οντως χωρις τοσο μεγαλα επιπλα, δεν εχεις να βαλεις κανενα μεγααααλο αρκουδο και να πεις οτι το εφερε δωρο η μπουμπου γι να γεμισει το δωματιο.....???? και θα ισσοροπησεις τη κατασταση με την ανταλλαγη μεταξυ των 2 παιδιων σου και ο αλεξανδρος δεν θα αισθανεται αδειο το δωματιο και κατεπεκτασην θα νιωθει οτι ΔΕΝ τον παραμελειτε λογω μπεμπας και οτι τον σκεφτεστε εξισου.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

3πλασιαστηκε η χοριακουλα μπραβο αρα την αλλη εβδομαδα παμε για υπερηχο επιβεβαιωσης!!!

Με το καλο κουκλα μου να πανε ολα καλα και να εχει μια καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη!!!!!!!1

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Όχι κοαλακι μου δεν κουνιεμαι ρούπι!!!Θα τα κάνει όλα ο αντρουλης μου!!!!Κοταω???Πω πω πω πω πω!!!!

Μαρία μου σε παρακαλώ στειλε μου την κουνιάδα σου μήπως έχει δει κανένα όνειρο να της το ξηγησω!!!Σε παρακαλώ στειλτη μου να παίξω λίγο!!!!

1sh1p2.png

Όχι κοαλακι μου δεν κουνιεμαι ρούπι!!!Θα τα κάνει όλα ο αντρουλης μου!!!!Κοταω???Πω πω πω πω πω!!!!

Μαρία μου σε παρακαλώ στειλε μου την κουνιάδα σου μήπως έχει δει κανένα όνειρο να της το ξηγησω!!!Σε παρακαλώ στειλτη μου να παίξω λίγο!!!!

μην το γελας θα στη στειλω κανονισε .....

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Αγορομαμυυυυυυ μουυυυυυυ ζητωωωωωωωω!!!!!Άντε με το καλό όμορφη μου!!!!Δεν είχα καμία αμφιβολία και κανένα άγχος για σένα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξεχασα να πω καλο μηναααααααα......!!!!!!!!!!

Καλο μηνααααααααααα λοιπον...!!!!!!

Καλο μηνα και καλο 15 Αυγουστο!!!!

Την κορη σου ποτε την γιορταζεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Όχι δεν το γελάω καθόλου!!!

Θέλω να παίξω με την κουνιαδαααααααααα σουυυυυυυυ!!!!!!

Μποστανι -Μποστακι μου βλεπω αγριες διαθεσεις!!

χαχα

σε ποση ωρα θα τελειωσουν οι μαστορες?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μποστανι -Μποστακι μου βλεπω αγριες διαθεσεις!!

χαχα

σε ποση ωρα θα τελειωσουν οι μαστορες?

Το έχουν βάλει αλλά τώρα το συνδέει ο ηλεκτρολόγος!!!Πιστεύω σε μια ώρα το πολύ θα βρω το φως μου!!!!!!

Καλό μήνα κοαλακι μου όμορφο!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...