Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ειμαι καλυτερα αλλα φοβαμαι και εχω κατσει σαν την κοτα ,η αληθεια ειναι εχτες το βραδυ εκανα μπανιο τον γιο μου δεν ξερω αν εφταιξε αυτο αλλα ζοριστηκα!

Κάτσε κατω και μην κουνιεσαι καθόλου κι εσύ!!!

Παω να δω τι γίνεται!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι καλυτερα αλλα φοβαμαι και εχω κατσει σαν την κοτα ,η αληθεια ειναι εχτες το βραδυ εκανα μπανιο τον γιο μου δεν ξερω αν εφταιξε αυτο αλλα ζοριστηκα!

Ααααχ εσενα τι θα σε κανω....!!!!!!! Κακομοιρα μου....!!!!!!! Σιγουρα ζοριστηκες και κατεπεκτασην ζοριστηκε και η κορη η μοσχαναθρεμενη....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εβαλα γρηγορα γρηγορα το φαγητο στο φουρνο και μπηκα να σας πω μια καλημερα!!! Σε καμια ωρα θα φυγω για μαθημα πισινας!!!

Κοιμηθήκατε καλά;

Μαράκι ποναγες πολύ ή ελεγχόμενα;

Μποτσάκι αναψε το!!! σε περιμενει να το ελεγξεις!!!!!!!!!!!:D:D:D

May στη δουλειά εσύ; να κάθεσαι όσο μπορείς!!!

Ελλη όλα καλά θα πάνε σήμερα!!! Περιμένουμε νεα από δημαρχείο και β επιπεδου!!!

Το κοαλακι, η αγορομμαμυ πώς και δεν έδωσαν πρωινη παρουσία;;;

Διαφημίσεις

Κοαλάκι μαζί γράφαμε!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!Η Μαριάννα αλωνίζει;;;

Καλημερααααααα, ναι αλωνιζει με το παντελονι μου στο κεφαλι της, αυτο το μωρο κολημα....!!!!!!!!!

Εσεις πως ειστε...?????? τι καλο μαγειρευεις.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εβαλα γρηγορα γρηγορα το φαγητο στο φουρνο και μπηκα να σας πω μια καλημερα!!! Σε καμια ωρα θα φυγω για μαθημα πισινας!!!

Κοιμηθήκατε καλά;

Μαράκι ποναγες πολύ ή ελεγχόμενα;

Μποτσάκι αναψε το!!! σε περιμενει να το ελεγξεις!!!!!!!!!!!:D:D:D

May στη δουλειά εσύ; να κάθεσαι όσο μπορείς!!!

Ελλη όλα καλά θα πάνε σήμερα!!! Περιμένουμε νεα από δημαρχείο και β επιπεδου!!!

Το κοαλακι, η αγορομμαμυ πώς και δεν έδωσαν πρωινη παρουσία;;;

Καλημερα ηλιοβασίλεμα μου!!!Έτοιμη η γοργόνα μας για κολύμπι???

Τι μαγειρεύεις σημερα??

1sh1p2.png

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!

Πέρα για περαααααααααααααα!!!!

Καλό μήνα τσουχτρες μουυυυυυυυυ!!!!!

Ετοιμαστείτε έχουμε β'επιπεδου με την Έλλη μας!!!Φυγαμεεεεεεεεε!!!!

Έχουν έρθει για το κλιματιστικό επιτέλους και κάνουν δουλεια από κει με τον άντρα μου!!!

Εσείς οοοοοοοοολες καλα???

Δε μου λες εσυ κοπελια τωρα που το θυμηθηκα,δε πιστευω μολις τελειωσουν με το κλιματιστικο να παρεις σκουπα καισφουγγαριστρα να μαζεψεις τις σκονες απο το τρυπημα......!!!!!!!!!! Ναι εσενα λεωωωωω....,!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι μου καλημερα τι κανεις?πως ειναι η φουρτουνα μας?

Καλα ειναιιιιιιιιιι, εχει ενα ανεξηγητο κολημα με τα ρουχα μου να τα περναει πανω απο το κεφαλι της και να τρεχει με αυτα.

Εσυ πως εισαι.....????? μην κουραζεσαι....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ααααχ εσενα τι θα σε κανω....!!!!!!! Κακομοιρα μου....!!!!!!! Σιγουρα ζοριστηκες και κατεπεκτασην ζοριστηκε και η κορη η μοσχαναθρεμενη....!!!!!!!!!!!!

Εσενα τελικα σε φοβαμαι χαχα

Αχ κοαλακι μου μας νοιαζεσαι το ξερω!

ζοριστηκα με διαφορα εκανα μπανιο τον μικρο μου αλλα δεν κουραστηκα σε αυτο απλα ημουν ορθια 5 λεπτα και μετα με πηρε η κουνιαδα μου τηλ εκει νομιζω αρχισα να ποναω!με αρχισε ερωτησεις οικονομικης φυσεως και ζοριστηκα γιατι οσο δεν τ ασκεφτομαι ειμαι καλα αμα σκεφτομαι ποσα εχουμε ποσα χαλαμε ποσα θελουμε για την κοπελα ποσα για τα ψωνια και ποσα για την γεννα και τον φορο παθαινω κατι η γυναικα!

εν τω μεταξυ δεν καταλαβαινει κιολας της ελεγα με πιεζεις αλλαξε κουβεντα και εκει αυτη!τεσπα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εσενα τελικα σε φοβαμαι χαχα

Αχ κοαλακι μου μας νοιαζεσαι το ξερω!

ζοριστηκα με διαφορα εκανα μπανιο τον μικρο μου αλλα δεν κουραστηκα σε αυτο απλα ημουν ορθια 5 λεπτα και μετα με πηρε η κουνιαδα μου τηλ εκει νομιζω αρχισα να ποναω!με αρχισε ερωτησεις οικονομικης φυσεως και ζοριστηκα γιατι οσο δεν τ ασκεφτομαι ειμαι καλα αμα σκεφτομαι ποσα εχουμε ποσα χαλαμε ποσα θελουμε για την κοπελα ποσα για τα ψωνια και ποσα για την γεννα και τον φορο παθαινω κατι η γυναικα!

εν τω μεταξυ δεν καταλαβαινει κιολας της ελεγα με πιεζεις αλλαξε κουβεντα και εκει αυτη!τεσπα

Σιγουρα σε επηρεασε, απλα αν το ξανακανει με ευγενικο τροπο αλλαξε εσυ κουβεντα ειδαλως βρες μια αφορμη και κλεισε το τηλ.

Εσυ θα εισαι καλα πανω απο ολα, βγαλτα ολα τα κακα απο το μυαλουδακι σου.

Κανε ενα τοιχο για να μην τον προσπερναει κανεις και σου χαλαει περισσοτερο τη στιγμη που πονας ειτε απο κουραση ειτε απο σκεψεις...

Και για πες τι κανει ο αλεξανδρουκος σου.......?????? σου κανει αγαπουλες....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...