Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τωρα αυτο ειναι τυχαιο...??????? δε νομιζω...!!!!!!! Το οτι εδωσε βροχες αυριο και το οτι ΕΣΥ θα κατσεις να το απολαυσεις....!!!!!!!!!!!!!!! Εμ αφου θα βρεχει αυτονοητο να κατσεις στα αβγα σου.....!!!!!!!!! Χαχαχαχααχχαχαχαχα...!!!!!!!

Τα βλεπεις λοιπον η γκαντεμια μου???Παντως εγω και κρυο να κανει, το κλιματιστικο απο τον καημο μου θα το καιω ολη μερα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδή όλη μέρα έμπαινα πεταχτα απτό κινητο θέλω τώρα πριν κοιμηθώ να δώσω συγχαρητήρια στο μποτσακι για τα πρώτα αποτελέσματα, η ώρα η καλή στην Έλλη και να πω οτι ανησυχώ για την πατουσιτσα.Εύχομαι να γλενταει τα αποτελέσματα του υπερηχου και να μας έχει ξεχάσει ολότελα από το να είναι κάτι άσχημο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Τα βλεπεις λοιπον η γκαντεμια μου???Παντως εγω και κρυο να κανει, το κλιματιστικο απο τον καημο μου θα το καιω ολη μερα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αμαν καημενη καημος.....χαχαχχαχααχχαχα.......!!!!!!!!! Κοιτα να παγωσεις να εχουμε αλλα μετα...!!!!!

Μποστανιιιιιι μουυυυ και ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυ θα παω για νανιιιιιιι, νυσταξα και ειμαι κουρασμενη..!!!!!! Θα τα πουμε αυριο, σας φιλωωω ολες γλυκαααα....!!!!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Επειδή όλη μέρα έμπαινα πεταχτα απτό κινητο θέλω τώρα πριν κοιμηθώ να δώσω συγχαρητήρια στο μποτσακι για τα πρώτα αποτελέσματα, η ώρα η καλή στην Έλλη και να πω οτι ανησυχώ για την πατουσιτσα.Εύχομαι να γλενταει τα αποτελέσματα του υπερηχου και να μας έχει ξεχάσει ολότελα από το να είναι κάτι άσχημο.

Γιοοοοολα μου εστειλε μηνυμα η πατουσα στο μποστανι, ειναι οοοοοολα καλααααααα....!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα κοαλακι, καλη ξεκουραση!!!!!!!

Και εγω σε λιγακι θα την κανω γιατι νυσταζω και ειμαι και λιγο πιασμενη στο σβερκο...ψυξη ελαφρια και δεν αντεχω αλλο στον υπολογιστη....

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου κι εγω την κανω για κρεβατι γιατι εχει πιαστει ο κ@@@ς μου στην πολυθρονα του υπολογιστη!!!!!!!!!

Yola μου ευχαριστω πολυ!!Αντε κι εσυ με το καλο!!!!!

Η πατουσιτσα και η κορη της ειναι μια χαρα και μας φιλουν απο Βολο!!!

Καλη επιτυχια στο Ελλακι μας για αυριο!!!!!!!!!

Καληνυχτα νεραιδουλες μου ομορφες!!!!!!

Ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα!!!!!Ραντεβου αυριο!!!!!!!!!!!

Μαααααααααααααααααααααααατς!!!!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

καλημερα και καλο μηνα!!!!

Η Παναγια μας να φυλαει τα παιδακια μας και της κοιλιτσες μας και να βαλει το χερι της οι εγγυουλες να κανουμε γερα μωρα στην ωρα τους και η μη εγγυουλες που θελουν να φουσκωσωουν να φουσκωσουν συντομα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Με το καλο να μπει και να βγει και αυτος ο μηνας!

Ελλη καλη επιτυχια για σημερα!!!

Πατουσιτσα πολυ καλα τα νεα με την κορακλα σου!!!

αλλη μια πολυ ζεστη μερα ξεκιναει, αλλα αφου ειμαστε ολες καλα, δε μας νοιαζει τιποτα!!!!

πολλες καλημερες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!

Πέρα για περαααααααααααααα!!!!

Καλό μήνα τσουχτρες μουυυυυυυυυ!!!!!

Ετοιμαστείτε έχουμε β'επιπεδου με την Έλλη μας!!!Φυγαμεεεεεεεεε!!!!

Έχουν έρθει για το κλιματιστικό επιτέλους και κάνουν δουλεια από κει με τον άντρα μου!!!

Εσείς οοοοοοοοολες καλα???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Με το καλο να μπει και να βγει και αυτος ο μηνας!

Ελλη καλη επιτυχια για σημερα!!!

Πατουσιτσα πολυ καλα τα νεα με την κορακλα σου!!!

αλλη μια πολυ ζεστη μερα ξεκιναει, αλλα αφου ειμαστε ολες καλα, δε μας νοιαζει τιποτα!!!!

πολλες καλημερες!!

καλημερουδια κουκλα τι κανεις ?

δουλεια?

πως ειναι οι κορες σου εντος και εκτος?

εγω ειχα πολυ δυσκολη νυχτα ποναγα πολυ και δεν ηθελα να παω νοσοκομειο πηρα μποσκοπαν πλας |(2)και γεμισα την μπανιερα μπηκα μεσα και χαλαρωσα καπως!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!

Πέρα για περαααααααααααααα!!!!

Καλό μήνα τσουχτρες μουυυυυυυυυ!!!!!

Ετοιμαστείτε έχουμε β'επιπεδου με την Έλλη μας!!!Φυγαμεεεεεεεεε!!!!

Έχουν έρθει για το κλιματιστικό επιτέλους και κάνουν δουλεια από κει με τον άντρα μου!!!

Εσείς οοοοοοοοολες καλα???

ποιος σε πιανει τωρα με το κλιματιστικο!!!!χαχα

παντως και σημερα εχει ζεστη εγω ψιλοζοριζομαι παρολο που το εχω ανοιχτο!

πως εισαι πλεον δεν εχεις προβλημα μπορεις να κινηθεις σωστα περασαν τα κρισιμα 24ωρα!!!?????????????

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ποιος σε πιανει τωρα με το κλιματιστικο!!!!χαχα

παντως και σημερα εχει ζεστη εγω ψιλοζοριζομαι παρολο που το εχω ανοιχτο!

πως εισαι πλεον δεν εχεις προβλημα μπορεις να κινηθεις σωστα περασαν τα κρισιμα 24ωρα!!!?????????????

Εδω να σου πω την αλήθεια δεν κάνει όση έκανε εχθες,είναι και νωρις ακομα,αλλά εγώ θα το αναψω ο κόσμος να χαλασει!!!

Συμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού έχουν περάσει αλλά εγώ "βούδας"!!!Θα κάτσω κι άλλο γιατί φοβάμαι!!!Έχω κα κάτι τσιμπηματακια χαμηλά αλλά αυτά πιστεύω είναι που ανοίγει η μήτρα και δεν έχουν σχέση με αυτό!!!

Είχες δύσκολη νύχτα καλό μου?Είσαι καλύτερα??

1sh1p2.png

Εδω να σου πω την αλήθεια δεν κάνει όση έκανε εχθες,είναι και νωρις ακομα,αλλά εγώ θα το αναψω ο κόσμος να χαλασει!!!

Συμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού έχουν περάσει αλλά εγώ "βούδας"!!!Θα κάτσω κι άλλο γιατί φοβάμαι!!!Έχω κα κάτι τσιμπηματακια χαμηλά αλλά αυτά πιστεύω είναι που ανοίγει η μήτρα και δεν έχουν σχέση με αυτό!!!

Είχες δύσκολη νύχτα καλό μου?Είσαι καλύτερα??

ειμαι καλυτερα αλλα φοβαμαι και εχω κατσει σαν την κοτα ,η αληθεια ειναι εχτες το βραδυ εκανα μπανιο τον γιο μου δεν ξερω αν εφταιξε αυτο αλλα ζοριστηκα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα τσουπριτσες μουυυυυυυυ.....!!!!!!

Πως μου ειστε...?????

Μαρακι μου χαλαρωσε κοριτσακι μου, ολα θα περασουν, τσουκου τσουκου θα φτασουμε εκει που θελουμε...!!!!!!!

Μαυ μου τι κανει κοριτσι μου...???? στη δουλιτσα σου εισαι...???

Μποτσακι μου κλιματιστικο ε....???? ααααρε ποιος σε πιανει τωρα....!!!!!!

Τον οκτωβριο θα βγεις ξανα αλο το σπιτι τωρα....??????? χααχχααχχαχ..!!!!!!!

Ελληηηηη μασ περιμενουμε αποτελεσματα............ευχαριστα εννοειτε απο τη β επιπεδου, τωρα για το αλλο στρατοπεδο καιρος να το εμπαιδωσουν, τζαμπα δρομολογια μην κανει ο αγιος πετρος...!!!!!!!! Οπως και να εχει με το καλο σου ευχομαστε εμεις....!!!!!!!

Οοοοολες οι αλλες κουκλεσ καλα ειναι.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...