Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τοτε που δουλευα στο 131, εγω ηξερα μονο τον Πυργο Ηλειας, ως πρωτευουσα νομου, δεν ηξερα για πυργους μανης, κορινθιας ή κρητης και παει λεγοντας!!!!!!!!!!!!

Μου ζητουσαν κατι στο Ηρακλειο, εψαχνα στην κρητη και εννοουσαν νεο ηρακλειο αττικης....

Αφηστε, πολυ γελιο....

Ναι αλλα στις 5 ημερες ας πουμε θα ειμαι ενταξει???Αυτοι οι παραλυτοι μου ειπαν για δυο μερες!!

Μου φαινεται πρεπει να προσεξω μεχρι να παω στον γιατρο μου να με δει!!!!!!!!

Γιατι να μην εισαι.....?????? μια χαρα θα εισαι...!!!!!!! Απλα αν θελεις μεινε λιγο ξαπλα ακομα για 2,3,5,7,9 μερουλες...

Πλακα κανω, απλα προσεχε και μη ζοριζεσαι...!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αν τολμας κανε και αλλιως, θα σε φαωωωωωωωω.....!!!!!!!!

Δεν κανω η μαυρη απλα λεω οτι αν δεν παω στον γιατρο να δει οτι ολα ειναι καλα δεν μπορω απο μονη μου να ειμαι σιγουρη!!!!!!!!

Αυτο ειπα μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!Μ'εφαγες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Απλά τωρα το Μποτσακι είναι ησυχο και χαρουμενο που ο γιος της ειναι μαι χαρα και θελει να βγει και να κινηθεί!!!

όμως προσεχε λιγες μερες ακομη, καλά σου λενε τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

Προσεχω!!!!!!!!Βγηκα στο μπαλκονι τωρα που ειναι τεραστιο και νομιζα οτι πηγα εκδρομη!!!!!!!χαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

Δεν εχω βγει απο την Δευτερα λογω ζεστης!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Δεν κανω η μαυρη απλα λεω οτι αν δεν παω στον γιατρο να δει οτι ολα ειναι καλα δεν μπορω απο μονη μου να ειμαι σιγουρη!!!!!!!!

Αυτο ειπα μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!Μ'εφαγες!!!!!!!!!

Παρε ενα τηλ στο γιατρο σου σε λιγες μερες και πηγαινε να σε δει...

Οχι αυριο ομως, σε λιγες μερες ειπαμεεεεεε....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Προσεχω!!!!!!!!Βγηκα στο μπαλκονι τωρα που ειναι τεραστιο και νομιζα οτι πηγα εκδρομη!!!!!!!χαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

Δεν εχω βγει απο την Δευτερα λογω ζεστης!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Οχιιιι οχιιιιιι δεν ειναι παραισθησεις, ειναι το μπαλκονιιιιι μουυυ....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχιιιι οχιιιιιι δεν ειναι παραισθησεις, ειναι το μπαλκονιιιιι μουυυ....!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ναι νομιζα οτι ειχα παραισθησεις καλα λες!!!!!!!!!

Θα τον παρω να κλεισουμε ραντεβου κοντα στον δεκαπενταυγουστο τον υπολογιζω!!!!!!!!

Θα προσεχω μωρε!!!!!!!!!Φωναζε και η μανα μου σημερα να μην κανω τιποτα!!!Δουλευει και αυτη η καημενη και την λυπαμαι!!!!!!!!!

Σημερα μολις εφυγε απο δω πηγε κατευθειαν για δουλεια!!!!!!Τελοσπαντων!!!!!!Ολα θα περασουν!!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ναι νομιζα οτι ειχα παραισθησεις καλα λες!!!!!!!!!

Θα τον παρω να κλεισουμε ραντεβου κοντα στον δεκαπενταυγουστο τον υπολογιζω!!!!!!!!

Θα προσεχω μωρε!!!!!!!!!Φωναζε και η μανα μου σημερα να μην κανω τιποτα!!!Δουλευει και αυτη η καημενη και την λυπαμαι!!!!!!!!!

Σημερα μολις εφυγε απο δω πηγε κατευθειαν για δουλεια!!!!!!Τελοσπαντων!!!!!!Ολα θα περασουν!!!!!!!!!

Δικιο θα ειχε ηγυναικα που στα εψαλε...!!!!!!

Παλουκωσου κατω και μη σε νοιαζει τιποτα....!!!!!!!!

Και αφου εχεις και το μπαλκονι σου εισαι αρχοντας, μονο προσεξε μη βγεις εξω για να το καθαρισεις, σε εχω ικανη γιατι..

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δικιο θα ειχε ηγυναικα που στα εψαλε...!!!!!!

Παλουκωσου κατω και μη σε νοιαζει τιποτα....!!!!!!!!

Και αφου εχεις και το μπαλκονι σου εισαι αρχοντας, μονο προσεξε μη βγεις εξω για να το καθαρισεις, σε εχω ικανη γιατι..

χαχαχαχαχααααααααα!!!!!Ρε αυριο θα κλεισω ολες τις πορτες και θα κατσω μεσα να το απολαυσω μιλαμε!!!!!!!Δεν θα κουνηθω καθολου!!!!!!!

Αν και εχει δωσει βροχες για αυριο και σε σας εκει πανω και σε μας εδω κατω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχααααααααα!!!!!Ρε αυριο θα κλεισω ολες τις πορτες και θα κατσω μεσα να το απολαυσω μιλαμε!!!!!!!Δεν θα κουνηθω καθολου!!!!!!!

Αν και εχει δωσει βροχες για αυριο και σε σας εκει πανω και σε μας εδω κατω!!!!!!!!!!!

Τωρα αυτο ειναι τυχαιο...??????? δε νομιζω...!!!!!!! Το οτι εδωσε βροχες αυριο και το οτι ΕΣΥ θα κατσεις να το απολαυσεις....!!!!!!!!!!!!!!! Εμ αφου θα βρεχει αυτονοητο να κατσεις στα αβγα σου.....!!!!!!!!! Χαχαχαχααχχαχαχαχα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...