Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ενταξει απλα δεν ηξερες οτι υπαρχουν 2 περιοχες με την ιδια ονομασια, αλλα η μανη ολοι ξερουμε πως παρολο που δεν ειναι νησι κανονικο να περιβαλλεται απο θαλασσα το συγκαταλεγουν σε ειδοσ "νησιου" απο την ιστορια ακομα λογω οικισμου που δημιουργησαν οι ιδιοι οι κατοικοι, γεωγραφικα στην ουσια αυτοι το δημιουργησαν...

Εχει μεγαλη ιστορια και απηχηση στον κοσμο οσυγκεκριμενος προορισμος...

εγω παντως δε τα ηξερα ολα αυτα, πρεπει να googlαρω!!! χαχαχαχ!! ξερω μονο οτι ειμαστε σαν νησι απο ολες τις αποψεις:D:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!Για Γεωγραφια μιλατε??

Εγω ειμαι η πλεον αγεωγραφητη!!!Μιλαμε για πολλες γκαφες!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου τι κανεις???Πολυ πηλαλα εριξες σημερα μεσα στη ζεστη!!!!!!!!!!Για ξεκουρασου και λιγο!!!!!!

Βρε κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο!!!Δεν ξερω πως θα καταλαβω οτι ολα ειναι ενταξει και μπορω να σηκωθω!!!!

1sh1p2.png

Ενταξει απλα δεν ηξερες οτι υπαρχουν 2 περιοχες με την ιδια ονομασια, αλλα η μανη ολοι ξερουμε πως παρολο που δεν ειναι νησι κανονικο να περιβαλλεται απο θαλασσα το συγκαταλεγουν σε ειδοσ "νησιου" απο την ιστορια ακομα λογω οικισμου που δημιουργησαν οι ιδιοι οι κατοικοι, γεωγραφικα στην ουσια αυτοι το δημιουργησαν...

Εχει μεγαλη ιστορια και απηχηση στον κοσμο οσυγκεκριμενος προορισμος...

Χααααααααα!!!!!!!Και υπαρχει και Πυργος Κορινθιας!!!!!!Το ξερετε αυτο???

1sh1p2.png

τσουπρες μου βγαινωωωωωωωωω!!! φιλαααακιααααααααα!! καληνυχτα και ελπιζω το πουρνο να βρω νεα της πατουσιτσας μας!! καληνυχτα!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, ξεκουρασουυυυυυ...!!!!!!

Φιλιαααααα.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!! σιγα ρε Συντεκνε πες, παντου υπαρχει ενας Πυργος!!!! εχουμε κι εμεις στη Μανη εδω, επρεπε να του πεις Πυργο Μανης?? Εξαλλος ο κρητικαρος!!! χαχαχα!!

Πες τα βρε αγορομαμμυ μου!!!!!

1sh1p2.png

τσουπρες μου βγαινωωωωωωωωω!!! φιλαααακιααααααααα!! καληνυχτα και ελπιζω το πουρνο να βρω νεα της πατουσιτσας μας!! καληνυχτα!

Καληνυχτααααααααααα!!!!!!!!!Καλη ξεκουρασηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Φιλακια στον Δημητρακη!!!!!!

1sh1p2.png

Ωχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!Για Γεωγραφια μιλατε??

Εγω ειμαι η πλεον αγεωγραφητη!!!Μιλαμε για πολλες γκαφες!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου τι κανεις???Πολυ πηλαλα εριξες σημερα μεσα στη ζεστη!!!!!!!!!!Για ξεκουρασου και λιγο!!!!!!

Βρε κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο!!!Δεν ξερω πως θα καταλαβω οτι ολα ειναι ενταξει και μπορω να σηκωθω!!!!

Μαρηηηηηηηη για αυτον ακριβως τον λογο σου εδωσαν ενα ευλογο διαστημα και σαφεις οδηγιες για ηπια εργασια για να "επουλωθει" πληγη απο μονη της και να συνεχισεις απτοητη και οχι με κατι τετοιες τρελες αποριες........οπως πριν....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΕΙ!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!

Ουφφφφφφφφ!!!!!!!!!Παει κι αυτο!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Για τον πυργο κορινθιας πρεπει να ελεγε το ηλιοβασιλεμα και μετα για της κρητης. Χαχα...!!!!!!

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!Κωμόπολη....πρωτεύουσα νομού!!!

οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηη για αυτον ακριβως τον λογο σου εδωσαν ενα ευλογο διαστημα και σαφεις οδηγιες για ηπια εργασια για να "επουλωθει" πληγη απο μονη της και να συνεχισεις απτοητη και οχι με κατι τετοιες τρελες αποριες........οπως πριν....!!!!!!!!!!!!

Ναι αλλα στις 5 ημερες ας πουμε θα ειμαι ενταξει???Αυτοι οι παραλυτοι μου ειπαν για δυο μερες!!

Μου φαινεται πρεπει να προσεξω μεχρι να παω στον γιατρο μου να με δει!!!!!!!!

1sh1p2.png

Για αυτο φαγουριζοταν η πατουσα μου επειδη θα μαθαιναμε νεα απο πατουσιτσα, πως λεμε το ματι μου παιζει θα δω καποιον, ε κατι τετοιο συνεβη και τωρα, χαχαχχαχαχχαχα....!!!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοο τους...!!!!!!!! Ολα καλα λοιπον....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...