Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γραφονται ολες οι πρωτες εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ αγορομάμμυ; μικρή συμμετοχή; Όσο αφορά τον πρωτο σου γιατρο, αφου νιωθεις σιγουρια σε αυτον, δεν το συζητω...

Εγω παλι, εκτος των άλλων εχουν περασει τα χρόνια από το 2008-2009 που ήμουν εγκυος και από τοτε εχω παει σε αλλους γυναικολογους....Όταν και αν μείνω εγκυος ξανά, θα ψαξω για δημόσιο γιατι δυστυχως δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε τα εξοδα του ιδιωτικού....

Να σου πω εγώ; Με τον ΕΟΠΠΥ οι πρώτες εξετάσεις απο 200 ? πληρωσα 35 ?.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γραφονται ολες οι πρωτες εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ αγορομάμμυ; μικρή συμμετοχή; Όσο αφορά τον πρωτο σου γιατρο, αφου νιωθεις σιγουρια σε αυτον, δεν το συζητω...

Εγω παλι, εκτος των άλλων εχουν περασει τα χρόνια από το 2008-2009 που ήμουν εγκυος και από τοτε εχω παει σε αλλους γυναικολογους....Όταν και αν μείνω εγκυος ξανά, θα ψαξω για δημόσιο γιατι δυστυχως δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε τα εξοδα του ιδιωτικού....

δεν ειμαστε στον εοπυυ ηλιοβασιλεμα μου, ευτυχως!! ειμαστε στο ταμειο του στρατου, πληρωνουμε 25% συμμετοχη και σε μικροβιολογικα στην Αθηνα που ανηκουν σε στρατιωτικους γιατρους δεν πληρωνουμε καθολου συμμετοχη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΟΑΛΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΑΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Λέω και εγω πότε το Γυθειο και η Μανη εγιναν νησιά....

Και ύστερα γελάς με το μποτσακι/μποστανι κλπ κλπ!!!!!!!!

καλε συμπεθερα απο γεωγραφια σκιζεις!!!!!! δεν ειμαστε νησι αλλα εχουμε πολυ θαλασσα χαχαχα!!!:D:D:D:D:D

Οχι καλεεεεεε χαριτολογωντας εγραψα οτι εισαι απο νησι, γιατι ειπα στο προηγουμενο μηνυμα να παει να πνιγει η μικροβιολογος και το συνδυασα ετσι, αφου ειπαμε μαρηηηη συμπεθερα εισαι πελοπονησο μεριαααα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Να σου πω εγώ; Με τον ΕΟΠΠΥ οι πρώτες εξετάσεις απο 200 ? πληρωσα 35 ?.

παλι καλά....εγω τοτε το 2008, δεν τα ειχα γραψει στο ΙΚΑ γιατι τοτε επρεπε να τα κανεις μονο στα εργαστηρια του ικα και δεν τους ειχα εμπιστοσυνη και ετσι τοτε τα ειχα πληρωσει...καλα λες, θυμαμαι κοντα στα 200 ηταν...

Να σου πω εγώ; Με τον ΕΟΠΠΥ οι πρώτες εξετάσεις απο 2010 ? πληρωσα 35 ?.

ναι οι πρωτες ειναι ακριβες... μηπως εννοεις ομως 210??? και οχι 2010?? εμενα θυμαμαι εκαναν πανω απο 300 ευρω και αν θυμαμαι καλα πληρωσα γυρω στα 75, ο γιατρος μου εχει το καλο οτι βαζει πολλες εξετασεις, βεβαια οι ασφαλιστικες δε νομιζω οτι το θεωρουν καλο χαχαχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Οχι καλεεεεεε χαριτολογωντας εγραψα οτι εισαι απο νησι, γιατι ειπα στο προηγουμενο μηνυμα να παει να πνιγει η μικροβιολογος και το συνδυασα ετσι, αφου ειπαμε μαρηηηη συμπεθερα εισαι πελοπονησο μεριαααα....!!!!!!!

αχαχαχαχα!!! συμπεθεραααααα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεεεε παλι η πατουσα μου φαγουριζεται, τι ενοχλητικο....!!!!!!!!

πολυ ενοχλητικο !!! όπως και να σε τσιμπαει κουνουπι σε πατουσα ή δαχτυλο ποδιου..

καλε Ελλη γιατι στο ενα μηνυμα σου εγραφε 200 και στο αλλο 2010? μαλλον το διορθωσες ή λες να πατησα εγω τιποτα με την παραθεση?? οπως και να 'χει συννενοηθηκαμε παλι ;):)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΑΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Λέω και εγω πότε το Γυθειο και η Μανη εγιναν νησιά....

Και ύστερα γελάς με το μποτσακι/μποστανι κλπ κλπ!!!!!!!!

Με κοροιδευετε παλιοκοριτσα....!!!!!!!!!

Ειπαμε ντιπ τοσο αγραμματη.....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Με κοροιδευετε παλιοκοριτσα....!!!!!!!!!

Ειπαμε ντιπ τοσο αγραμματη.....?????????

Οταν δουλευα στο 131 του Οτε, μου ειχαν ζητησει καποια υπηρεσια στον Πύργο. Εψαχνα λοιπον και δεν το εβρισκα και του λεω του συνδρομητη, μηπως δεν εχει αυτη η υπηρεσια παραρτημα στον Πυργο; Και νευριαζει αυτος και με βριζει...και του βγαινει η προφορα!!! κρητικιά!!! και παίρνω στροφή, όσο ακουγα τα σχολια του περί γραμματοσυνης μου κλπ, και ελεγχω το συστημα να δω αν υπαρχει και αλλου Πυργος...και υπήρχε Πυργος Μονοφατσίου Κρητης!!!

Πόσα είχαν γινει σε αυτα τα τηλέφωνα στο 131...

Το καλό ειναι οτι το 131 μου εμαθε γεωγραφια!!!!!!!!!!!!

Οταν δουλευα στο 131 του Οτε, μου ειχαν ζητησει καποια υπηρεσια στον Πύργο. Εψαχνα λοιπον και δεν το εβρισκα και του λεω του συνδρομητη, μηπως δεν εχει αυτη η υπηρεσια παραρτημα στον Πυργο; Και νευριαζει αυτος και με βριζει...και του βγαινει η προφορα!!! κρητικιά!!! και παίρνω στροφή, όσο ακουγα τα σχολια του περί γραμματοσυνης μου κλπ, και ελεγχω το συστημα να δω αν υπαρχει και αλλου Πυργος...και υπήρχε Πυργος Μονοφατσίου Κρητης!!!

χαχαχαχα!! σιγα ρε Συντεκνε πες, παντου υπαρχει ενας Πυργος!!!! εχουμε κι εμεις στη Μανη εδω, επρεπε να του πεις Πυργο Μανης?? Εξαλλος ο κρητικαρος!!! χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ενταξει απλα δεν ηξερες οτι υπαρχουν 2 περιοχες με την ιδια ονομασια, αλλα η μανη ολοι ξερουμε πως παρολο που δεν ειναι νησι κανονικο να περιβαλλεται απο θαλασσα το συγκαταλεγουν σε ειδοσ "νησιου" απο την ιστορια ακομα λογω οικισμου που δημιουργησαν οι ιδιοι οι κατοικοι, γεωγραφικα στην ουσια αυτοι το δημιουργησαν...

Εχει μεγαλη ιστορια και απηχηση στον κοσμο οσυγκεκριμενος προορισμος...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...