Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εχεις ακομα αυτη την "επαφη" με τον αγιο πετρο....????? μαλλον θα την χρειαστει η πεθερα σου αυριο....!!!!!!!!!!!!

Ναι. Της εχω γράψει και το password σε χαρτάκι για να μην το ξεχάσει. Βασικά μόλις το πέταξα γιατί είναι και ο κουμπάρος εδώ και μας ρώτησε. Νομίζω πως έπαθε σοκ. Δεν είπε τιποτα. Ούτε κοίταξε καν. Συνέχισε να,μιλάει για αυτό που έλεγε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορμο????? τι μου κανατε της γκαστρωμενης βραδιατικο??? ιιιιιι μποτσακι στειλε!!

Διαβαζω τοοοοση ωρα τα νεα σας και δεν τελειωνουν κοριτσακια μου!!!

Ηλιοβασιλεμα μου βλεπω περασατε ωραια ε??? θα ευχαριστηθηκε την παρεουλα και η κουκλα σου... οσο για τον γιατρο που με ρωτησες στο δημοσιο της περιοχης μας δε γενναω για κανενα λογο, αμα σου πω περιστατικα θα φριξεις... εχουμε δεθει παρα πολυ με τον γιατρο μου, και ο αντρας μου, και θελουμε να εχουμε τον ιδιο και ειπαμε θα πιεστουμε λιγο, αλλο ενα μωρακι ειναι, δε θα κανουμε παιδια καθε χρονο... ειναι απο τα εξοδα που γινονται λιγες φορες απλα τουλαχιστον απο οπου μπορουμε να γλιτωσουμε γιατι να μη γραφουμε τις εξετασεις??? τους τα χρωσταμε?? :)

Συμπεθερα μου τι κανετε?? δουλιτσες και εσυ σημερα?? σας πιανει η ζεστη εκει πανω?? αντε αυριο μπαινει Αυγουστος, πλησιαζουν οι διακοπουλες σας!!!!

Ελλη μου ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα αυριο... και στη β'επιπ και στην πεθερα χαχααχα!!

Μαρακιιιιιιιιιιι τι κανει ο Αλεξανδρουλης??? εσυ πως εισαι? βλεπω ζορι με το στομαχι ε? ουφφφφ, ηρωιδα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι. Της εχω γράψει και το password σε χαρτάκι για να μην το ξεχάσει. Βασικά μόλις το πέταξα γιατί είναι και ο κουμπάρος εδώ και μας ρώτησε. Νομίζω πως έπαθε σοκ. Δεν είπε τιποτα. Ούτε κοίταξε καν. Συνέχισε να,μιλάει για αυτό που έλεγε..

Εεεεε καλεσε αμεσως τον αγιο πετρο......,!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεε που ειναι οι συμπεθερες...???????? ααααααααααα καηκε ο κ@@@@@ μου να καθομαι ολη την ωρα σε αναμενα καρβουνα, δεν αντεχω αλλο.....!!!!!!!! Αμαν πια....!!!!!!!!

Αναστεναρησα μου εσύ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ααα να σας πω και τα δικα μου, εφυγα απο το σπιτι στις 8 30 το πρωι και πηγα στο κεντρο υγειας να γραψω τις εξετασεις, κατα τις 9 45 τα καταφερα, και εφυγα απευθειας για γειτονικη πολη και τις εκανα κιολας! εκει μου ειπαν οτι τη χοριακη πρεπει να την κανω παλι εκει που εκανα και την 1η γιατι θα μπερδεψω τον γιατρο επειδη καθε μικροβιολογικο εχει διαφορετικες τιμες μοναδων πολλες φορες. μου το ειπε και η μαια μου εχθες αλλα δεν ειχα δωσει πολυ σημασια, σημερα ομως μου το τονισε η μικροβιολογος... οποτε εκανα 2 χοριακες σημερα, πηγα και την εκανα και σε αυτο που εκανα και την 1η!! εκανα και οιστραδιολη και προγεστερονη!! η μικροβιολογος που πηγα σημερα και της ειπα οτι ειχα 90 χοριακη μου ειπε οτι ειναι πολυ αμφιβολη και οτι θα δειξει αν ειμαι εγκυος τελικα... να ειμαι ειλικρινης ουτε καν της εδωσα σημασια, απο το ενα μπηκε απο το αλλο βγηκε... αυριο το πρωι θα παρω τα αποτελεσματα!

το μεσημερι γυρισα ψοφια, ταισα τον μικρο, εκανα σκουπισμα σφουγγαρισμα, πλυντηρια και μετα ξεραθηκα στον υπνο... το απογευμα πηγαμε για μπανακι το οποιο θα σταματησω σιγα σιγα... αυτααααααα, απο αυριο μπαινω σε πιο χαλαρους ρυθμους αν ειναι καλες οι εξετασεις και θα μειωσω τις δουλειες... αυτααααααααα τα νεα μας! ολα καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορμο????? τι μου κανατε της γκαστρωμενης βραδιατικο??? ιιιιιι μποτσακι στειλε!!

Διαβαζω τοοοοση ωρα τα νεα σας και δεν τελειωνουν κοριτσακια μου!!!

Ηλιοβασιλεμα μου βλεπω περασατε ωραια ε??? θα ευχαριστηθηκε την παρεουλα και η κουκλα σου... οσο για τον γιατρο που με ρωτησες στο δημοσιο της περιοχης μας δε γενναω για κανενα λογο, αμα σου πω περιστατικα θα φριξεις... εχουμε δεθει παρα πολυ με τον γιατρο μου, και ο αντρας μου, και θελουμε να εχουμε τον ιδιο και ειπαμε θα πιεστουμε λιγο, αλλο ενα μωρακι ειναι, δε θα κανουμε παιδια καθε χρονο... ειναι απο τα εξοδα που γινονται λιγες φορες απλα τουλαχιστον απο οπου μπορουμε να γλιτωσουμε γιατι να μη γραφουμε τις εξετασεις??? τους τα χρωσταμε?? :)

Συμπεθερα μου τι κανετε?? δουλιτσες και εσυ σημερα?? σας πιανει η ζεστη εκει πανω?? αντε αυριο μπαινει Αυγουστος, πλησιαζουν οι διακοπουλες σας!!!!

Ελλη μου ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα αυριο... και στη β'επιπ και στην πεθερα χαχααχα!!

Μαρακιιιιιιιιιιι τι κανει ο Αλεξανδρουλης??? εσυ πως εισαι? βλεπω ζορι με το στομαχι ε? ουφφφφ, ηρωιδα!!!!!!

Καταφωνηηηηη....!!!!!!! Δε παιζω κανενα τζοκερ...???!!!!!!!

Θα σου στειλω εγω γιατι τον εστειλε ολο το κορμο σε εμενα τη λιχουδα το μποστανι και κρατησε λιγο για τον συζυγο της.

Ολα καλα συμπεθερα μου...?????? τι κανει το παλικαρακι σου...?????

Αχ ποσο ομορφη αισθηση μπορει να εχεις την ημερα των πρωτων γεννεθλιων του γιο σου να ξερεις οτι κυοφορεις ενα αλλο μωρακι.....??????!!!!!!!!!!!!

Ναι πλησιαζουν οι διακοπουλες μας, ωραιααααα....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αν εχουν τον θεο τους δλδ.....με 90 και σου ειπε οτι ειναι αμφιβολη....???????

Αλλα γιατι εκπλησσομαι....????? εδω εγω ειχα παει με 3ψηφιο και μου μιλησαν για εξωμητριο χωρις καν ουτε μια ενδειξη...!!!!!!

Να παει να πνιγει να της πεις της μικροβιολογου, ειναι και ευκολο μιας που ειστε και σε νησι, αμαν πια, ελεος......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γραφονται ολες οι πρωτες εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ αγορομάμμυ; μικρή συμμετοχή; Όσο αφορά τον πρωτο σου γιατρο, αφου νιωθεις σιγουρια σε αυτον, δεν το συζητω...

Εγω παλι, εκτος των άλλων εχουν περασει τα χρόνια από το 2008-2009 που ήμουν εγκυος και από τοτε εχω παει σε αλλους γυναικολογους....Όταν και αν μείνω εγκυος ξανά, θα ψαξω για δημόσιο γιατι δυστυχως δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε τα εξοδα του ιδιωτικού....

Διαφημίσεις

Αν εχουν τον θεο τους δλδ.....με 90 και σου ειπε οτι ειναι αμφιβολη....???????

Αλλα γιατι εκπλησσομαι....????? εδω εγω ειχα παει με 3ψηφιο και μου μιλησαν για εξωμητριο χωρις καν ουτε μια ενδειξη...!!!!!!

Να παει να πνιγει να της πεις της μικροβιολογου, ειναι και ευκολο μιας που ειστε και σε νησι, αμαν πια, ελεος......!!!!!!!!!!!!

Σε ποιο νησί ειναι η Αγορομάμυ;

Γραφονται ολες οι πρωτες εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ αγορομάμμυ; μικρή συμμετοχή; Όσο αφορά τον πρωτο σου γιατρο, αφου νιωθεις σιγουρια σε αυτον, δεν το συζητω...

Εγω παλι, εκτος των άλλων εχουν περασει τα χρόνια από το 2008-2009 που ήμουν εγκυος και από τοτε εχω παει σε αλλους γυναικολογους....Όταν και αν μείνω εγκυος ξανά, θα ψαξω για δημόσιο γιατι δυστυχως δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε τα εξοδα του ιδιωτικού....

Να σου πω εγώ; Με τον ΕΟΠΠΥ οι πρώτες εξετάσεις απο 2010 ? πληρωσα 35 ?.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...