Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσάκι χωρίς κλιματιστικό είσαι; ή βαζετε σε καποιο δωματιο συμπληρωματικό;

Και εμεις εχουμε μονο στο δωματιο μας και αφηνω κλειστο ενα μικρό χωλακι για να πιανει και το δωματιο της μικρής...Εχουμε και ενα κλιματιστικο στη κουζινα.

Αλλά στο σαλόνι δεν εχουμε και βολευομαστε με ανεμιστηρα...

Δεν υπαρχει μία για να πάρουμε κλιματιστικό...προτεραιότητα εχουμε να παρουμε ψυγειο αλλά και αυτο το τρεναρουμε μεχρι να τα παιξει εντελώς το παλιο μου φοιτητικο ψυγειο...............

Ειμαι χωρις κι εχω εναν ανεμιστηρα στην κρεβατοκαμαρα και τον παω και τον φερνω σε ολο το σπιτι!!Ομως το σπιτι ειναι ρετιρε κι απο πανω πλακακι μονο!!Ευτυχως ηρθε ο ιδιοκτητης απο Αυστραλια και δεν τον ειδα να ζοριζεται και πολυ για να μας βαλει ενα των 1600 ευρω 18αρι!!!

Ασε που ηθελε να μας βαλει ενα των 2000 ευρω κι οαντρας μου του ειπε να μη δωσει τοσα λεφτα!!!!!

Καλα αν δεν το εβαζε αυτος θα βαζαμε εμεις αλλα πιο οικονομικο κι αν ποτε φευγαμε θα το παιρναμε!!Στο σπιτι του το εβαλε κι εμεις γλυτωσαμε απο μια εξτρα δοση ευτυχως!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Καιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο το πρωι θα ερθουν να μας βαλουν το κλιματιστικο γιατι αλλιως θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυ μην ξεχασεις να κερασεις καρπουζι απο το μποστανιιιιιιιιιι μολις σου περασουν το κλιματιστικο.

Ηλιοβασιλεμααααα πως περασατε...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυ μην ξεχασεις να κερασεις καρπουζι απο το μποστανιιιιιιιιιι μολισσου περασουν το κλιματιστικο.

Ηλιοβασιλεμααααα πως περασατε...??????

Μωρε οτι θελετε θα κερασωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Εχω και γλυκο ψυγειου!!!!Κορμοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι θέλω κορμό, μωσαικο ή σαλάμι οπως και να το λεμε, μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι, πηγαμε θαλασσα με φιλη μου και τα 2 κοριτσια μας...Καλά ηταν αλλά η άλλη μικρή ειναι όλο κλαματα χωρις λογο...ωρες ωρες...μην της παρεις το δικο της παιχνιδι, μην της μιλησεις, μην ...μην... και ειναι λιγο κουραστικό!!!

Μωρε οτι θελετε θα κερασωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Εχω και γλυκο ψυγειου!!!!Κορμοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Μποτσαααακι μου ξεχασα να γραψω να κερασεις τους τεχνικους (αυτουσ εννοουσα) απο το μποστανι αλλα μιας που το ανεφερες θα ηθελα και εγω κορμο (ευχομαι να τον εφτιαξες πριν την αμνιο) ειδαλως κακομοιρα μου θα σε δειρω...!!!!!!!

Εγω παλι εκανα ζελε...!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ναι ειναι κουραστικο αυτο που περιγραφεις, ποσο ετων ειναι το κοριτσακι το ναζιαρικο...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ελλη αυριο θα κανετε και τον πολιτικό γάμο;;;

Ή θα κάνετε μόνο τα διαδικαστικά;

Τα διαδικαστικά θα κάνουμε. Και καιρός ήταν. Η πεθερά μου δεν το ξέρει σίγουρα. Θα πάθει ένα ωραιότατο σοκ! (είμαι πολύ κακία..)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Τα διαδικαστικά θα κάνουμε. Και καιρός ήταν. Η πεθερά μου δεν το ξέρει σίγουρα. Θα πάθει ένα ωραιότατο σοκ! (είμαι πολύ κακία..)

Εχεις ακομα αυτη την "επαφη" με τον αγιο πετρο....????? μαλλον θα την χρειαστει η πεθερα σου αυριο....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσαααακι μου ξεχασα να γραψω να κερασεις τους τεχνικους (αυτουσ εννοουσα) απο το μποστανι αλλα μιας που το ανεφερες θα ηθελα και εγω κορμο (ευχομαι να τον εφτιαξες πριν την αμνιο) ειδαλως κακομοιρα μου θα σε δειρω...!!!!!!!

Εγω παλι εκανα ζελε...!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ναι ειναι κουραστικο αυτο που περιγραφεις, ποσο ετων ειναι το κοριτσακι το ναζιαρικο...?????

Ααααααααααααααα!!!!!!!!!!Τοτε θα τους κερασω καρπουζι!!!!!!!!ελα σου στελνω για σενα και την φουρτουνα μας!!!!!!!!!Παρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Και το υπολοιπο το τρωει ο αντρας μου!!!!Εγω δεν τα θελω τα γλυκα καθολου!!Την Παρασκευη τον εφτιαξα που ειχα κοσμο!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...