Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ακριβώς έτσι. Μεταφορικά μιλάω. Τίποτα. Ήθελα να κάνω χιούμορ επειδη ρωτούσε η Μαρία αν ζουμε αλλθ επειδή δεν ειμαι καλά δεν μου βγηκε.

Η Πατουσιτσα είχε Β' επιπέδου σήμερα. Αύριο εχω εγω!

Αυριο??καλα αποτελέσματα...κοιτα να μην μας αφησεις και εσυ στην αγωνια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο??καλα αποτελέσματα...κοιτα να μην μας αφησεις και εσυ στην αγωνια!!!

Α! Εγώ θα αργήσω να μπω. Θα πάω πρώτα στο δημαρχιο για τα χαρτιά για τον πολιτικό, μετά στον γιατρό, μετά τζαμπο και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω. μπω παντός μόλις βρω ευκαιρία για δύο λόγια και αναλυτικά το απόγευμα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!! ειμαστε πολυ καλα απλα εμπλεξα ολο το πρωι να γραψω τις εξετασεις και πηγα σε αλλη πολη να τις κανω!! θα μπω λιγο αργοτερα γιατι εχω δουλιτσες ακομα!!!! φιλια σε ολες!

to1Np2.png

KCkop2.png

στον πατέρα του θα έχει μοιάσει....εγω κοιμάμαι απο τις 10!!χιχιχχι ολα καλά ήρεμα!!η πατουσίτσα έχει παει για κάποια εξέταση και περιμένουμε νέα??

Ναι Σοτσαφι μου θα εκανε την β' σημερα και την περιμενουμε,ομως ειναι στον Βολο και ισως να προσπαθει να βρει τροπο να μπει!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μουυυυυυυ!!!Έφαγα το καρπουζακι μου και δροσιστηκα μια σταλιτσα!!!!

Εκείνη την πατουσίτσα θα την "γδαρωωωω" που λέει και το κοαλακι!!!!

Σοτσαφι μου κι εμένα το βράδυ που ξαπλώνω κολοτουμπαρει πιο πολύ ο μικρός!!!

Εχθες εβαλε κι ομπαμπας μας το χέρι του πάνω και τον κλωτσησαμε και μετά επειδή δεν είχαμε μπεμπιλινο του δώσαμε μια σερβιετα μεγάλη να βολευτεί γιατί τα έκανε πάνω του!!!!

χαχα πεθαινω για χαζομπαμπαδες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ακριβώς έτσι. Μεταφορικά μιλάω. Τίποτα. Ήθελα να κάνω χιούμορ επειδη ρωτούσε η Μαρία αν ζουμε αλλθ επειδή δεν ειμαι καλά δεν μου βγηκε.

Η Πατουσιτσα είχε Β' επιπέδου σήμερα. Αύριο εχω εγω!

Αααααααα τωρα καταλαβα....

Καλα αποτελεσματα για αυριο, ολα θα ειναι σουπεεεερ......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχα! Έτσι και ο δικός μου. Μόλις μπαίνει στο δωμάτιο πρώτα κάνει ναζια στην κοιλιά μου και μετα με χαιρετάει. Αφήστε που είναι ερωτευμένος με το παρκοκρεβατο που θα παρουμε. Μιλάει στην κοιλιά μου και λέει: "τι θα του πάρουμε του παιδιου την Πέμπτη; Κρεβατακι θα του πάρουμε." Του είπα να δούμε και σε κανένα άλλο μαγαζί μήπως βρούμε άλλο σχέδιο στα ίδια λεφτά και μονο τα κλαματα δεν έβαλε."τι δεν σ'αρέσει αυτο; Έχει και ωραίο χρωματακι και παιχνιδακια" οπότε του λέω "οκ δεν κοιτάμε αλλου. Μην σε δω όμως καμια μερα μεσα ξαπλωμένο! Δεν θα το πάρουμε για σενα.ας βλβλέπω να τσακωνεστε με τον γιο". Και γελούσε. "Άντε ρε που με κιροιδευεις!" Λέει.

Αυριο θα παθεις πλακα!!

Ειδα τα παντα και ηταν και τοσο ησυχουλης και συνεργασιμος που απολαυσαμε τα παντα!!!Και η φωτο που του εβγαλε η εγχρωμη στο προσωπο ηταν πεντακαθαρη σαν εκεινη την στιγμη να ειχε παρει ποζα και αμεσως μετα εβαλε το χερι του μπροστα!!Για δευτερολεπτα προλαβαμε!!!!!!

Απλως εγω το χαιρομαι πιο πολυ τωρα απο το dvd γιατι εκει ειχα το αγχος της αμνιοπαρακεντησης και μου βγηκε απο την μυτη!!Ειδικα οταν μου εκαναν την ενεση ειχε αναστατωθει το καημενο και ειχε μαζευτει στην αλλη γωνια κουβαρακι!!Ο γιατρος μας ειπε οτι αισθανοταν τον φοβο τον δικο μου!!!!!

Τωρα ομως το απολαμβανω!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Α! Εγώ θα αργήσω να μπω. Θα πάω πρώτα στο δημαρχιο για τα χαρτιά για τον πολιτικό, μετά στον γιατρό, μετά τζαμπο και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω. μπω παντός μόλις βρω ευκαιρία για δύο λόγια και αναλυτικά το απόγευμα.

μαρη αστα αυτα μην σε γδαρω απο το κινητο μπαινεις ουτως η αλλως μπες πες ολα καλα και βγες αη μη σε βουτηξω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κοριτσια καλησπερα!! ειμαστε πολυ καλα απλα εμπλεξα ολο το πρωι να γραψω τις εξετασεις και πηγα σε αλλη πολη να τις κανω!! θα μπω λιγο αργοτερα γιατι εχω δουλιτσες ακομα!!!! φιλια σε ολες!

ενταξει μικρη τσαχπινα αγορομαμυ αντε καλα αποτελεσματα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Καιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο το πρωι θα ερθουν να μας βαλουν το κλιματιστικο γιατι αλλιως θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι χωρίς κλιματιστικό είσαι; ή βαζετε σε καποιο δωματιο συμπληρωματικό;

Και εμεις εχουμε μονο στο δωματιο μας και αφηνω κλειστο ενα μικρό χωλακι για να πιανει και το δωματιο της μικρής...Εχουμε και ενα κλιματιστικο στη κουζινα.

Αλλά στο σαλόνι δεν εχουμε και βολευομαστε με ανεμιστηρα...

Δεν υπαρχει μία για να πάρουμε κλιματιστικό...προτεραιότητα εχουμε να παρουμε ψυγειο αλλά και αυτο το τρεναρουμε μεχρι να τα παιξει εντελώς το παλιο μου φοιτητικο ψυγειο...............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...