Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πεθανα. Σας μιλάω από το κινητό του Αγίου Πέτρου.. Δεν θυμάμαι το password και δεν με αφήνει να περάσω την πύλη. Είπα οτι θα ζητήσω τη βοήθεια του κοινού. Καμία ιδεα;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ πεθανα. Σας μιλάω από το κινητό του Αγίου Πέτρου.. Δεν θυμάμαι το password και δεν με αφήνει να περάσω την πύλη. Είπα οτι θα ζητήσω τη βοήθεια του κοινού. Καμία ιδεα;

Κανε αλλο λογαριασμο...!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κανε αλλο λογαριασμο...!!!!!!!!!

Πολύ γραφειοκρατεία. Κάνε αιτηση, στειλε δικαιολογητικά, περίμενε ποτε θα ταδουν, να τα εγκρίνουν.. Θα πρέπει να περιμένω τρεις μηνες για καινούριο λογαριασμο. Και αν κανουν και καμια απεργία τον νέο χρονο μετά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσάκια μουυυυυυυ!!!Έφαγα το καρπουζακι μου και δροσιστηκα μια σταλιτσα!!!!

Εκείνη την πατουσίτσα θα την "γδαρωωωω" που λέει και το κοαλακι!!!!

Σοτσαφι μου κι εμένα το βράδυ που ξαπλώνω κολοτουμπαρει πιο πολύ ο μικρός!!!

Εχθες εβαλε κι ομπαμπας μας το χέρι του πάνω και τον κλωτσησαμε και μετά επειδή δεν είχαμε μπεμπιλινο του δώσαμε μια σερβιετα μεγάλη να βολευτεί γιατί τα έκανε πάνω του!!!!

1sh1p2.png

χαχα ξενυχτης ο μικρος απο σκυλαδικο σε σκυλαδικο θα ειναι!!!

πως εισαι εσυ?

στον πατέρα του θα έχει μοιάσει....εγω κοιμάμαι απο τις 10!!χιχιχχι ολα καλά ήρεμα!!η πατουσίτσα έχει παει για κάποια εξέταση και περιμένουμε νέα??

Πολύ γραφειοκρατεία. Κάνε αιτηση, στειλε δικαιολογητικά, περίμενε ποτε θα ταδουν, να τα εγκρίνουν.. Θα πρέπει να περιμένω τρεις μηνες για καινούριο λογαριασμο. Και αν κανουν και καμια απεργία τον νέο χρονο μετά..

Ελλη μου εγω μιλαω για λογαριασμο στο φορουμ, εσυ για τι ειδους λογαριασμο μιλας....??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εχθες εβαλε κι ομπαμπας μας το χέρι του πάνω και τον κλωτσησαμε και μετά επειδή δεν είχαμε μπεμπιλινο του δώσαμε μια σερβιετα μεγάλη να βολευτεί γιατί τα έκανε πάνω του!!!!

χαχαχαχα!!!!! ξενυχτης και ο δικός σου εεε???

Διαφημίσεις

Απο το μποστανι εφαγες καρπουζι.....???????? χαχαχααχχαχαχχαχαχ...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη μου εγω μιλαω για λογαριασμο στο φορουμ, εσυ για τι ειδους λογαριασμο μιλας....??????????

ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ...

ΕΛΛΗ....ΤΙ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ????ΖΕΣΤΗ??ΑΝΑΓΟΥΛΑ??ΥΠΝΗΛΙΑ??

Χαχα! Έτσι και ο δικός μου. Μόλις μπαίνει στο δωμάτιο πρώτα κάνει ναζια στην κοιλιά μου και μετα με χαιρετάει. Αφήστε που είναι ερωτευμένος με το παρκοκρεβατο που θα παρουμε. Μιλάει στην κοιλιά μου και λέει: "τι θα του πάρουμε του παιδιου την Πέμπτη; Κρεβατακι θα του πάρουμε." Του είπα να δούμε και σε κανένα άλλο μαγαζί μήπως βρούμε άλλο σχέδιο στα ίδια λεφτά και μονο τα κλαματα δεν έβαλε."τι δεν σ'αρέσει αυτο; Έχει και ωραίο χρωματακι και παιχνιδακια" οπότε του λέω "οκ δεν κοιτάμε αλλου. Μην σε δω όμως καμια μερα μεσα ξαπλωμένο! Δεν θα το πάρουμε για σενα.ας βλβλέπω να τσακωνεστε με τον γιο". Και γελούσε. "Άντε ρε που με κιροιδευεις!" Λέει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ...

ΕΛΛΗ....ΤΙ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ????ΖΕΣΤΗ??ΑΝΑΓΟΥΛΑ??ΥΠΝΗΛΙΑ??

Ακριβώς έτσι. Μεταφορικά μιλάω. Τίποτα. Ήθελα να κάνω χιούμορ επειδη ρωτούσε η Μαρία αν ζουμε αλλθ επειδή δεν ειμαι καλά δεν μου βγηκε.

Η Πατουσιτσα είχε Β' επιπέδου σήμερα. Αύριο εχω εγω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...