Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Το κοαλακι μας είναι η πιο γλυκιά και τρυφερή μανούλα της παρέας μας και μας προσέχει όλες!!!Οταν είμαστε όμως ζωηρές και ανυπακουες μας "γδέρνει"!!!!

Πιστεύω όπου να'ναι θα φανεί και η πατουσίτσα μας!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιιτσια μουυυυυυ τζααααααααα.....!!!!!!!!

Τι κανετε...????? οοοοολες καλα...??????

Εγω ημουν στην πολη απο το πρωι για κατι αναγκαιες δουλειες...και επεστρεψα προλιγο, ειδα λιγο το μωρο, το ταισα και το κοιμησα και να μαι...

Καλααα ε αν βγαλετε μωρακια σαν την φουρτουνα που βιαζοτανε σας βλεπω οχι χριστουγεννιατικα αλλα ετοιμα για το πολυτεχνειοοοοοοοο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα....σε ολες σας.....!!!!!!!!!!

Καλο κοριτσακι ειμαι καλεεεεεεε αλλα οταν δεν ακουτε μεταμορφωνομαι σε μπαμπουυυυυυλα για το καλο σας....και ΜΟΝΟ....!!!!!!!!!!!!

Επειδη σας αγαπααααωωωωω....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιιτσια μουυυυυυ τζααααααααα.....!!!!!!!!

Τι κανετε...????? οοοοολες καλα...??????

Εγω ημουν στην πολη απο το πρωι για κατι αναγκαιες δουλειες...και επεστρεψα προλιγο, ειδα λιγο το μωρο, το ταισα και το κοιμησα και να μαι...

Καλααα ε αν βγαλετε μωρακια σαν την φουρτουνα που βιαζοτανε σας βλεπω οχι χριστουγεννιατικα αλλα ετοιμα για το πολυτεχνειοοοοοοοο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα....σε ολες σας.....!!!!!!!!!!

Καλο κοριτσακι ειμαι καλεεεεεεε αλλα οταν δεν ακουτε μεταμορφωνομαι σε μπαμπουυυυυυλα για το καλο σας....και ΜΟΝΟ....!!!!!!!!!!!!

Επειδη σας αγαπααααωωωωω....!!!!!!!!!!

Καλως ηρθες koalaki .....

dev338pr___.png

Και για να μην παρεξηγηθω προς θεου δεν εννοουσα τα μωρακια τα χριστουγεννιατικα προστο τελος αλλα για αυτα που συζητουσατε και τις πητ που ειναι 5 και 8 δεκεμβριου αν ειδα καλα τα μηνυματα, δλδ καλοπροαιρετα το εγραψα για το πολυτεχνειο...,!!!!!!!!! Καταλαβατεεεεεε.....????????? η να κανω και κακα....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και για να μην παρεξηγηθω προς θεου δεν εννοουσα τα μωρακια τα χριστουγεννιατικα προστο τελος αλλα για αυτα που συζητουσατε και τις πητ που ειναι 5 και 8 δεκεμβριου αν ειδα καλα τα μηνυματα, δλδ καλοπροαιρετα το εγραψα για το πολυτεχνειο...,!!!!!!!!! Καταλαβατεεεεεε.....????????? η να κανω και κακα....?????????

Μ'αρεσει που δίνεις εξηγήσεις λες και πρόκειται να παρεξηγηθεί καμιά μας βρε....

dev338pr___.png

Μ'αρεσει που δίνεις εξηγήσεις λες και πρόκειται να παρεξηγηθεί καμιά μας βρε....

Ο γραπτος λογος νασια μου καμια φορα ειναι ατιμος....και επειδη ειναι και απροσωπος (ασχετα που εσας σας νιωθω πολυ κοντα μου) απλα τα ξακαθαριζω.....!!!!!!!!!

Αυτααα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπορεί να το ξέρετε μπορεί και όχι εγώ πάντως τσούπρες μου θα ενημερώσω.

Πριν λίγο πήρα τηλ για το βαλιτσάκι της care direct: 800-11-82800 .

Παίρνεις, λες ότι είσαι έγκυος και άκουσες για το βαλιτσάκι και μετά από ένα μήνα και κάτι σου στέλνουν. Έχει διάφορα δειγματακια και κουπόνια. Με είπαν σε 1 με 1,5 μηνά θα το παραλάβω με courier.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...