Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ποια με ρώτησε για τα δείγματα της προδερμ; Εγώ mail έστειλα. Δεν πήρα πουθενά τηλέφωνο. Και από τη mam περιμένω να μου στείλουν ένα μπουκάλι. Οι υπόλοιπες εταιρίες που έστειλα με έγραψαν κανονικά. Θα ξαναστειλω όμως..

εγω σε ρωτησα η πλακα ειναι με πηραν τηκλ και με ρωτησαν που να στειλουν τα δειγματα και δεν εχουνε ερθει ακομα!

της μαμ το εμαιλ δεν το ξερω

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μου πούνε τι ωρα θα μου βαλουν το ραντεβού για την Β' επιπέδου. Αν και περίεργο που δεν με πήραν τηλέφωνο. Επίσης τόσο καιρό ήμουν μια χαρά σήμερα με έπιασε ταχυκαρδία από τα yutopar. Έλεος!

τυχαινει αλλα γενικα προκαλει ταχυκαρδιες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα όμορφες μου!!!Τι κάνετε?Εγώ ξύπνησα κατά τις 10 να πιω και την αντιβίωση κι έχει έρθει και η μανούλα μου η καημένη να μου κάνει δουλιτσες!!!!Πολύ ζεστη αδερφες μου!!!!

καλημερα μικρο μας μποστανι - μποστακι τι κανεις?

ξεκουραστηκες τουλαχιστον!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα μικρο μας μποστανι - μποστακι τι κανεις?

ξεκουραστηκες τουλαχιστον!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Με διαλυσατε από το γέλιο!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

το στομαχι μου καιει λες και εχει παρει φωτια!

Γιατί Μαρακι μου???Από τα χάπια ε???Ν τρως καλα κοριτσάκι και ειδικά γιαούρτι!!!

Καλέ το κοαλακι μας πως είναι???

Περιμενουμε και την συμπεθερα μου να μας πει τα ομορφα νεακια της!!!!

1sh1p2.png

δεν μπορω να φαω με το ζορι ενα τοστ με σκετο τυρακι!

η πατουσιτσα εχει β επιπεδου σημερα?

Πρέπει κοριτσάκι μου με τόσα φάρμακα που πίνεις!!!Με το ζόρι έστω φρυγανιές,πατατουλες βραστες να στερεωθεί το στομάχι σου κα να μην έχει υγρά!!!!

Ναι έχει β'επιπεδου το κοριτσάκι μας!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πρέπει κοριτσάκι μου με τόσα φάρμακα που πίνεις!!!Με το ζόρι έστω φρυγανιές,πατατουλες βραστες να στερεωθεί το στομάχι σου κα να μην έχει υγρά!!!!

Ναι έχει β'επιπεδου το κοριτσάκι μας!!!!!

εχω ξεραθει στο γελιο γιαιτ αντι για πατατουλες διαβαζα παστουλες και λεω ι λεει!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλώς την!!!!!Τι κανείς κοριτσάκι μου???

Καλα ειμαι μποτσακι μου.Στην δουλεια με το κλιματιστικο τερμα...Ευτυχως που υπαρχει κι αυτο...Εσυ πως εισαι;;;;Διαβασα οτι δεν μπορεις να φας πρεπει ομως για το καλο της κορουλας σου....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...