Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

παλι καλα που ξεθυμωσε ο Αλεξανδρος, οντως ειναι πολυ εκμεταλλευτες τα ατιμα! εδω εμενα μια σταλια πραγμα και αισθανεται οτι με 2 γλυκες αμα μου κανει με ριχνει!!! οσο για τον γιατρο επειδη η χοριακη ειναι πολυ χαμηλα ακομα, θα επαναλαβω αυριο και λογικα θα κανω υπερηχο επιβεβαιωσης την αλλη εβδομαδα αλλα σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου ειναι Αθηνα και θα ανεβω μια και καλη σε 3 εβδομαδες σχεδον που θα μπορουμε να ακουσουμε καρδουλα! ειναι ταλαιπωρια να πηγαινω και για υπερηχο επιβεβαιωσης!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παλι καλα που ξεθυμωσε ο Αλεξανδρος, οντως ειναι πολυ εκμεταλλευτες τα ατιμα! εδω εμενα μια σταλια πραγμα και αισθανεται οτι με 2 γλυκες αμα μου κανει με ριχνει!!! οσο για τον γιατρο επειδη η χοριακη ειναι πολυ χαμηλα ακομα, θα επαναλαβω αυριο και λογικα θα κανω υπερηχο επιβεβαιωσης την αλλη εβδομαδα αλλα σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου ειναι Αθηνα και θα ανεβω μια και καλη σε 3 εβδομαδες σχεδον που θα μπορουμε να ακουσουμε καρδουλα! ειναι ταλαιπωρια να πηγαινω και για υπερηχο επιβεβαιωσης!

αχ δλδ εσενα σε παραολουθει γιατρος στην αθηνα?

και πως τα καταφερνεις πηγαινοερχεσαι?

ελα ολα καλα θα πανε θα δεις και η χοριακη θα ειναι οπως πρεπει και η καρδουλα και ολα!

μωρε εσυ εχεις μεγαλο κυκλο για αυτο νομιζω βγαινει το νουμερο μικρο δλδ εχουν υπολογισει τις τιμες για κυκλο 28 ημερων ενω εσυ κανεις και 35 ημερων κυκλο δλδ δεν ξερεις αν ηταν να κανεις 35 ημερων και η χθεσινη δεν ειναι η 5η αλλα η 1η μερα καθυστερησης αλλα αυτες τις απορροιες θα σου τις λυσει το υπερηχογραφημα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερουδια κοριτσακια μου!! τι κανετε??

Διαβαζω τα νεακια σας, αλλα επειδη ειμαι στη δουλεια δε θελω να το παρακανω παλι!! χαχαχαχα

Μια καινουρια μερα ξεκιναει!! Πολυ καλη, σαν τη χθεσινη!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσακια μου!! τι κανετε??

Διαβαζω τα νεακια σας, αλλα επειδη ειμαι στη δουλεια δε θελω να το παρακανω παλι!! χαχαχαχα

Μια καινουρια μερα ξεκιναει!! Πολυ καλη, σαν τη χθεσινη!!

καλημερα Μαυ μου απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι καλά σκέφτηκες και του έδωσες δωρο του Αλέξανδρου!!!

Γνώμη μου είναι να μην του πολυλες οτι ο λογος του νοσοκομειου είναι η μπεμπα, αλλά ότι πρεπει να πας στο νοσοκομείο πχ για να γινει καλά η κοιλιά σου και να μην πάθει κακό η αδερφούλα του...Να μην το συνδυάσει ότι λείπεις και ότι φταίει η μπέμπα...ξερεις οι αδερφικες αντιζηλίες κλπ...

Αγορομάμυ να γραφεις όσα μπορείς για να εξοικονομείτε χρήματα για τα μελλοντικά εξοδα...Δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις γιατρό για κάπου πιο κοντά από το να πηγαίνεις Αθήνα; σε κλινική ή σε δημόσιο; πώς το σκέφτεσττε;

Διαφημίσεις

τι ραντεβου εχεις καρδια μου?

Να μου πούνε τι ωρα θα μου βαλουν το ραντεβού για την Β' επιπέδου. Αν και περίεργο που δεν με πήραν τηλέφωνο. Επίσης τόσο καιρό ήμουν μια χαρά σήμερα με έπιασε ταχυκαρδία από τα yutopar. Έλεος!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ποια με ρώτησε για τα δείγματα της προδερμ; Εγώ mail έστειλα. Δεν πήρα πουθενά τηλέφωνο. Και από τη mam περιμένω να μου στείλουν ένα μπουκάλι. Οι υπόλοιπες εταιρίες που έστειλα με έγραψαν κανονικά. Θα ξαναστειλω όμως..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα όμορφες μου!!!Τι κάνετε?Εγώ ξύπνησα κατά τις 10 να πιω και την αντιβίωση κι έχει έρθει και η μανούλα μου η καημένη να μου κάνει δουλιτσες!!!!Πολύ ζεστη αδερφες μου!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...