Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηλιοβασίλεμα μου τώρα το είδα!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!Το ένιωθα ότι με είχατε στο μυαλό σας και σας ευχαριστώ για την δυναμη που μου δώσατε!!!!

Ωχ ωχ ωχ....!!!!!!! Καλα λεω εγω...που να ερθει ο γιος...!!!!! Καηκαμεεεεε...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου, δεν πειράζει!!!!!!!!!Εγω χαρηκα αληθινά και ανακουφίστηκα λες και επρόκειτο για δική μου εγκυμοσύνη!

Τώρα τα τελικά αποτελέσματα πότε θα τα πάρεις;

Μποτσακι μου, δεν πειράζει!!!!!!!!!Εγω χαρηκα αληθινά και ανακουφίστηκα λες και επρόκειτο για δική μου εγκυμοσύνη!

Κοντος ψαλμος, πλησιαζει και η δικη σου η ωρα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου παω για υπνο, νυσταξαααα...,!!!!!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση, ονειρα γλυκα, ηρεμα και ομορφα.

Αυριο περιμενουμε νεα ευχαριστα απο την πατουσιτσα....μας....,!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες...!!!!!!φιλιαααα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κοαλάκι!!! φιλάκια στην Μαριάννα σου!!!

Πας να την φιλήσεις πριν ξαπλώσεις;;;

Εγω από την μερα που γεννηθηκε, πριν παω στο κρεβατι μου, πάντα πηγαίνω και την κοιταω, την χαιδευω, την φιλαω...πόσο θυμαμαι την μυρωδιά της μεσα στη κουνια....απίστευτη αίσθηση!!!!!!!!!!!!!!

Το ξέρω μαναρακι μουυυυ!!!!

Σε δέκα δεκαπέντε μέρες!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου παω για υπνο, νυσταξαααα...,!!!!!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση, ονειρα γλυκα, ηρεμα και ομορφα.

Αυριο περιμενουμε νεα ευχαριστα απο την πατουσιτσα....μας....,!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες...!!!!!!φιλιαααα...!!!!!!!

Καληνύχτα κοαλακι μου όμορφο!!!!Ονειραγλυκα σε σένα και στην πρηγκιπισσουλα σου!!!!

Όσον αφορά την πατουσίτσα μας σιγουρα θα έχουμε καλα νεα!!!Θα είμαστε όλο το τσούρμο μαζί της!!!!

Φιλακιααααααααααααα!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου παω κιεγω να με βοηθησει ο αντρουλης μου να κανω ένα ντουζακι κα μετά να ξαπλώσω να ηρεμήσω γιατί ήταν μια μέρα γεμάτη ενταση!!!!!

Καληνύχτα νεραιδουλες μου όμορφες!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωω!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Τι κανετε τσουπρες?? εγω σηκωθηκα νωρις για να παω να γραψω κατι εξετασεις που πρεπει να κανω! κανονικα επρεπε να τις κανω σημερα το πρωι αλλα θα τις κανω αυριο το πρωι γιατι πρεπει να τις συνταγογραφησω! Κοριτσια δυστυχως πρεπει να μετραμε και το ευρω απο εδω και περα, θα στριμωχτουμε πολυ αλλα χαλαλι!!!! εσεις τι μου κανετε ολες??

to1Np2.png

KCkop2.png

λοιπον σημερα με βλεπει λιγο καλυτερα αλλα θα σας πω τατιανια που εκανα!

ειχα αγορασει ενα δωρο για να του το δωσω οταν γεννησω και καλα απο την αδερφη του και το ειχα κατεβασει στην αποθηκη ,το βραδυ ειπα στον αντρα μου να το ανεβασει και μολις ξυπνησε σημερα το βρηκε ετοιμο στημενο στο σαλονι και με ρωτησε " δωρο εφερες μαμα?" του ειπα οτι ειναι δικο του και απο τοτε με αγαπαει!!!

τι εκμεταλευτες!!

αγορομαμμυ μου οσα λες τα εχω κανει και ξερει οτι ημουν σε γιατρους και μιλαγα μαζι του στο τηλ και του λεω συνεχεια συγνωμη και οτι τον αγαπαω πολυ απλα πιστευωω οτι κλωνιστηκε γιατι δεν τον ειχα ξανααφησει και μου κανει πεισματα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Τι κανετε τσουπρες?? εγω σηκωθηκα νωρις για να παω να γραψω κατι εξετασεις που πρεπει να κανω! κανονικα επρεπε να τις κανω σημερα το πρωι αλλα θα τις κανω αυριο το πρωι γιατι πρεπει να τις συνταγογραφησω! Κοριτσια δυστυχως πρεπει να μετραμε και το ευρω απο εδω και περα, θα στριμωχτουμε πολυ αλλα χαλαλι!!!! εσεις τι μου κανετε ολες??

και εγω πρωι πρωι ξυπνησα οχι ομως γιατι με κυνηγαγε κανενας αλλα ο Αλεξανδρος αποφασησε να σηκωθει στις 6.35 οποτε.....

και εγω ολα τα συνταγογραφω δεν λεει αλλιως αλλωστε δεν καταλαβα τοσες εισφορες πληρωνουμε!!!με το γιατρο σου μιλησες ποτε θα πας?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...